A 25 éves férfi az óbudai Aquincum HÉV-megállóhoz csalta a mit sem sejtő nőt, akivel aztán erőszakoskodott.

Saját élettársa fotójával ismerkedett egy férfi – Áldozatát szexuális erőszakra kényszerítetteFotó: Magyarország Ügyészsége

Az ugyeszseg.hu oldalon szereplő közlemény szerint egy 25 éves férfi az élettársa, egy nő fotójával regisztrált egy társkereső oldalon, ahol nőkkel ismerkedett. Így ismerte meg a sértettet, akivel levelezett, majd 2021. április 4-én délutánra találkozót egyeztetett vele a H5-ös HÉV Aquincum megállójához.

Miután a nő odaért, a férfi hazugságok áradatát zúdította rá.

A sértett a helyszínre érve üzenetet küldött, mire a vádlott egy egész sztorit kitalált. Azt válaszolta, hogy egy sérült macskát talált, ezért egy közeli boltba ment, és a holmiját rábízta egy fiúra, akit az Amfiteátrumnál talál. A sértett megkereste a vádlottat, akit a levelező partnere által említett fiúnak hitt, és beszélgettek. A közös várakozás során a férfi különböző okokra hivatkozva többször magára hagyta a nőt azért, hogy újabb üzeneteket küldjön az álprofilról, és ezzel a helyszínen tartsa őt.

Az egyik ilyen távollét után visszatérve a férfi átkarolta, magához húzta, és ölelgetni kezdte a nőt. A sértett eltolta magától, és elindult a HÉV megálló irányába, ekkor azonban a férfi megragadta és a földre rántotta. A nő dulakodott a támadójával, aki megfenyegette, hogy megkéseli, majd a megfélemlített nőt szexuális cselekményre kényszerítette.

A rémült nő szerencsére nem veszítette el a lélekjelenlétét.

A dulakodás közben zsebéből kiesett sniccer pengét felvette, és azzal a férfi combja felé szúrt. A vádlott ekkor a nőt hanyatt lökte, a nyakát hátulról átkarolta, miközben a sértett segítségért kiáltott. A kiáltást meghallva egy járókelő rákiáltott a férfira, aki elengedte a sértettet és elmenekült.

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 25 éves férfival szemben szexuális erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. 

Forrás: ugyeszeg.hu
Fotó: Magyarország Ügyészsége

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.