Ugyan az 1 milliós nyomravezetői díj fékezi, de „biztos, hogy csalni is fognak” – vetíti előre az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az „erkölcsileg illegitim, de törvényeknek megfelelő” választást. A beszélgetésből kiderül, mi értelme Orbán Gáspár emlegetésének, robbantanak-e bombát az amerikaiak, hol munkálkodnak az ellenzék árulói, és hogy eljöhet-e a pillanat, amikor „simán kizárnak minket az Unióból”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban kulcsmondat,

ráadásul mindjárt kettő is MZP-től, pedig csak az idétlen Bárdos kérdezte

Egyfelől; „„Valami volt Putyin kezében, ha meg tudta győzni Orbánt” – állítja az orosz érdekek felé forduló, nyugati szövetségeseit folyamatosan megfricskázó kormányfő pálfordulását elemezve Márki-Zay Péter.”, ami szerinte biztosan a „2009 novemberi Putyin-Orbán találkozóra vezethető” vissza. Igen OV - az Európai Néppárt alelnökeként kapott meghívást - részt vett az Egységes Oroszország Párt 11. konferenciáján, s ott összemelegedett (na jóhosszasan tárgyalt) Putyinnal, utána kijelentette: „új alapokra helyezzük a két ország viszonyát”!
Másrészt; azzal kapcsolatban, hogy nehezményezi , amit/amiket Szijjártó mond a mostani kazah helyzetről/kapcsán kijelentette: „olyan, mintha az '56-os szituációban az oroszoknak szurkolt volna”! Touché!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.