Van egy olyan érzésem, mintha a fékevesztett fidesz-elit szánt szándékkal provokálja a népet és próbálgatja, hogy meddig mehet el. Németh Szilárd a csirkefarhátas bejelentést követően lazacvacsorájával kérkedett, Varga Judit pedig csuklóján egy másfél millió forintot érő Cartier Cle de Cartier karórával szemezgetett a hentesnél. Szinte látom magam előtt, ahogy kisgyerek korukban csalinkáztak az asztal körül, miközben szüleik kergették őket, ha nem játszották eléggé az agyukat...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Figyej vászoncseléd egy Fityma nem lehet Magyar csak csutilandi. Az egy másik nép egy seggnyaló zakkantimádó tolvaj népség.
simmering73
Az. A csodájára járnak, hogy ez a balfasz nép 12 éve tűri, hogy hülyét csináljanak belőlük és még tapsolnak is hozzá Na ez hungarikum.
justhpeter
Sajnálom Varga Juditot, hiszen miniszterként arra kényszerül, hogy hülyeséggel etesse a híveiket. Ez természetesen minősíti az egész kormányt.
telegdilaci
A világ 8-adik csodája hogy Magyarországnak ilyen vállalhatatlan,hazug korrupt kormánya van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.