„Rég jártam önöknél, köszönöm, hogy itt lehetek” – kezdte egy hónap szünet után Orbán Viktor szokásos, péntek reggeli, Kossuth rádiós interjúját. Fő témák voltak a járványintézkedések, az infláció és az ellene bevezetett hatósági árak és a gyermekvédelmi törvény.

Orbán Viktor: "Az, hogy a homoszexualitás elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

"Brüsszelben abban hisznek, hogy a legtöbb ész ott van", azt gondolják, Brüsszel "egy birodalmi központ, Európa politikai fővárosa", a legtöbb tudás ott gyűlik össze, tehát azt hiszik, meg is mondhatják, hogy hol kinek mit kellene csinálnia. Azonban "a mi fölfogásunk nem ilyen"

- közölte a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken a miniszterelnök az MTI beszámolója szerint.

Azt mondta: lesznek támadások a családokat védő intézkedések miatt Brüsszelből, de ezeket ki tudják védeni, mert vannak európai jogszabályok, "amelyek a mi jogainkat is garantálják", és az elmúlt időszakban, "tíz-egynéhány évben a magyarok bebizonyították, hogy nem vagyunk gyávák, nem száll inunkba a bátorságunk, kiállunk a gátra és megvédjük a saját érdekeinket; itt is ez lesz majd".

Hangsúlyozta: Magyarország szabad ország, ahol a felnőttek maguk választhatják meg életformájukat, ám el kell ismerni a szülők azon jogát, hogy ők mondják meg, hogyan akarják nevelni gyermeküket, például olyan érzékeny kérdésben, mint a szexualitás.

Németország civilizált állam, mégis ott bukott le nemrég egy több száz fős pedofil hálózat

- említette meg Orbán Viktor, hozzátéve, hogy az ilyen kérdéseket a magyar törvények jól kezelik.

A telex.hu beszámolója szerint ezután tértek rá a műsorban az országgyűlési választásra időzített népszavazásra a kormány által gyermekvédelminek nevezett törvényről, amelyet Dunja Mijatović az Európa Tanács emberi jogi biztosa is kritizált.

Régi sorosista, ha őt hallják, képzeljék mögé Soros Györgyöt, ő van ránk állítva a Soros-féle hadseregben. Ha valami olyan történik, ami Soros Györgyéknek nem tetszik, akkor ő kezd beszélni

– kommentálta a kormányfő.

Szerinte emberi jogi kérdés nincs, hiszen „a felnőtt emberek szabadon választják meg az életformájukat”, itt a gyermekek szexuális neveléséről van szó, amelyben „el kell ismerni a szülőnek azt a jogát, hogy ők mondják meg, hogy hogyan akarja nevelni a gyermekeit.”

A szülő dönti el, hogy mikor, milyen kérdésekkel, milyen szavakkal vezeti be a gyereket a szexualitás bonyolult világába. Nekünk sem volt egyszerű 14 évesen átmenni fiúból férfiba, ez egy bonyolult világ ott

Majd arról beszélt, hogy

a homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita

Orbán hozzátette „minden szülő joggal tart igényt, hogy ha az iskolában akarják szokatlan dolgokkal szembesíteni a gyerekeinket”, akkor dönthessen úgy is, hogy ebből nem kér.

Itthon megoldjuk

– zárta a beszélgetést.

Forrás: Telex.hu, MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez már szexológus is!?!?!
Persze, van benne gyakorlata, hiszen csináljon bármit, úgyis elb@ssza.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
látod te is baromságokkal foglalkozol meg a sporttal. Járvány ?szegénység ?
pedagógus hiány orvos hiány ezektől te mind undorodsz ? vagy nem érzékeled ? csak az ellenzék meg a brüsszel létezik hát ??? egyre inkább Van SOROSOD is ?
namihami
Ez már szexológus is!?!?!
Persze, van benne gyakorlata, hiszen csináljon bármit, úgyis elb@ssza.
Clavigo
Gondolom ,,Szajjerral vitázik reggeltől- estig...erről a témáról... Siralmas ez a szarputtony.
ómió
A (neo)bolsevizmus népzsebeléshez vezetése, viszont, kétségtelen!
kereső
Nagyon-nagy vita? Nálatok már nincsen. Azonos módon/összemosva kezelitek a kettőt. Sőt harmadiknak behoztátok még a tudomány egy meghatározását is "gender". És ezzel teljes lett a "sötétség tudománya" Magyarországon.
simmering73
Kérdezze meg a fidesz soraiban őgyelgő buzikat. Van néhány.
tudode
Na ne!
.
Amikor a falusi gyerekek feljöttek Pestre szerencsét próbálni, Felcsút "büszkesége" akire még saját fatornyos faluja sem adott bizalmat, REFORmált úgy,hogy a lányok költözzenek áegy szintre vele!
.
--Szeplőtelen fogantatás (10)
nol.hu/archivum/archiv-20733-10120
.
(...) """- Negyedéves korunkban érkezett Simicska, Orbán Viktor és társaik a Budaörsi úti kollégiumba - idézi fel Gyekiczki András. - Belépőjük nagyon visszhangos volt. Berúgtak, az üvegajtó kitört, de még nagyobb visszhangja volt annak, hogy alapjaiban akarták megreformálni a kari életet."""" (...)
----
.

--.Szeplőtelen fogantatás 1.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
..
""""Stumpf írja, hogy a szakkollégiumokban messze az egyetemi átlag fölött születtek házasságok. Ez csak erősítette a kollégium identitást meghatározó szerepét, de mutatja, hogy édes, ám belterjes életet éltek. Érdemes lenne megvizsgálni, hogy miközben kitolódott az aktív életkor, mivel jár az azonos végzettségű
(...) erősebb-e például a versengés a családon belül.
Külön téma lehetne, hogy a szakkollégiumi életmenetben is szerepet játszó, tehetséges lányok (Handó Tünde, Honecz Ágnes, Lévai Anikó és mások) milyen jelentős szerepet játszottak aztán férjük sorsának, karrierjének alakulásában. Más: miközben csökkent a párválasztás egzisztenciális jelentősége, az értelmiségi házasságokban pedig a gyermekek száma: ezekre a párokra (...) Idetartozna e csoportokban a férfi-nő kapcsolat elemzése, hogy vajon miért lett a XXI. század pártja tipikusan férfipárt.""" (...)
..
(..) """.- Nem szerettem a kollégiumban fürdeni - jegyzi meg Csaba Iván közgazdász. - Akadtak, akik úgy gondolták, a szexuális forradalom után a zuhanyozóban egy lány nyugodtan beállhat a fiúk mellé.""" (...)
------
.
Pár és dacszövetség, akik már megélték az un. "szexuális forradalmat", harci nyelven!
.
Ez a "harc" lesz a végső, kiteljesedve homoizével, mint pl. az ERESZcsatorna virtuóz, és sokan másOK!

!!!
Macskaszem
Az, hogy a homoszexualitás elvezet-e a pedofíliához, arról sehol nincs vita te isten barma, csak a betegesen hazudozó fitymaszökevények találták ki a birkáiknak, mert a gyűlölködési szintjük kezdett alábbhagyni.
Amúgy meg Qrvára nem hiányoztál senkinek Geczi. Bárcsak ne látnám a rusnya pofádat soha többet.
Nyírfa
Aljasságban Orbán Viktor világelső.
simmering73
"Gábor György a Facebookon reagált a miniszterelnök szavaira, ami annyira betalált, hogy percek alatt több száz lájkot kapott rá. Gábor György bejegyzése:

A homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita” – mondta Arany János nyelvén és a hipotetikus következtetés ócskán manipulált módján a magyar miniszterelnök.
Ahogy a heteroszexualitás is jelen van a világban, és ez is elvezethet pedofíliához. És ahogy a miniszterelnökség is jelen van a világban, és ez is elvezethet az aljassághoz, a gazemberséghez és a gátlástalan lopáshoz.

És ahogy a miniszterelnök-helyettesség is jelen van a világban, és ez is elvezethet a teljes szellemi leépüléshez."
ellenszel.hu/2022/01/14/gabor-gyorgy-ugy-beszolt-orbannak-a-reggeli-homofob-kijelentese-miatt-hogy-a-fal-adta-a-masikat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.