Toroczkai nem először vádolja azzal a kormányt, hogy a rendőrök szándékosan csak később fogják el az illegális határátlépőket, és a kormány azért nem lép fel, mert rosszul mutatna a kampányban, ha kiderülne, hogy nem tudják megvédeni a határt.

Felfegyverkezve indult emberekre vadászni a Mi Hazánk elnöke, vizsgálódik a rendőrség is
Kép: YouTube

Nemrég  „RENDKÍVÜLI: Fegyveres migránsok a magyar határon!” címmel tett közzé videót majd kitér arra, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közben feljelentette az ásotthalmi mezőőrséget, ezért a rendőrök be is idézték két beosztottját.

Toroczkai szerint az önkormányzat alkalmazásában álló mezőőröknek joguk van intézkedni a

migránsbűnözőkkel szemben, akik kárt okoznak az erdeinkben, kárt okoznak a tanyáinkba betörve, kárt okoznak már önmagában, amikor a határkerítést megrongálják

Ezért, ha a Mi Hazánk bejutna a parlamentbe, kezdeményezné a TASZ feloszlatását és betiltását.

Egy ősszel közzétett, „TÁMADÁSOK UTÁN EMBERVADÁSZAT A HATÁRON” című videóban Toroczkaiék részletesen bemutatták, hogyan működik „bevetés közben” a mezőőrség. Látszik, hogy autóval, majd gyalog keresik az erdőben az illegális határátlépők nyomait éjszaka, felfegyverkezve, és az önkormányzat térfigyelő kamerarendszerét is használják erre a célra. Azt állítják:

a mezőőrség évek óta végzi ezt a feladatot, több ezer embert fogtak már el.

A TASZ elmondása szerint az ásotthalmi mezőőrök nem azt vizsgálják, hogy az illegális határátlépők kárt okoznak-e vagy sem, és nem is tettenérésről van szó, hanem aktívan keresik ezeket az embereket, és próbálják feltartóztatni, megfélemlíteni őket, amihez nincs joguk.

A rendőrség végül valóan feljelentésként értékelte a TASZ közérdekű bejelentését, és eljárást indított

közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése miatt.

Forrás: 444 
Címlapkép: YouTube

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mocskos niggereket ki kell lőni ha nem tudnak viselkedni!Illegálisan lépnek be és még ők vannak felháborodva?? Hát hol élünk mikor húzzuk meg a határt és mikor lehet ezeket kiiktatni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Meszy: verjem anyádba a faszom kis köcsög neked nem osztottam lapot, majd ha kérdezlek és engedélyt adok rá, akkor válaszolj nekem kis csíra buzi gyerek!!!
Németh István
A törvény nem ismerése nem mentesít annak büntetési tételei alól! Baromkám, vagy inkább baromkáim! > az Eu.t kell felszólítani a szükséges intézkedésekre! Ezt követően ha nem teszi meg, lehet és KELL azokat közölni, de nem csak az Eu-val hanem a környező országokkal is a határvédelem során az éles lőszer használatát >>> a felelősséget áthárítva az Eu-ra! Mert ez nem csak valakiknek a kifingatását jelentené, hanem akár kártérítési igényt, mi több a sebesültek ellátásának szükségességét, stb. Ha nem értetek semmihez akkor próbáljatok tanulni, ahogy a lenin elvtárs mondotta volt ! A többit már tudjátok!...
evacica
Ennek a Toroczkainak gy demokratikus országban már rég börtöne kéne ülnie! Főleg a 2006 tetteiért! Na meg a cigány gyilkosságok miatt is! Egy rasszista senkiházi!
SÍva
@evacica: Milyen cigány gyilkosságokért?
evacica
@SÍva: Gyorsan felejtesz! Az a banda is akik ma már ülnek az ö tevékenységének köszönhető!
SÍva
@evacica: Felvilágosítanál? Sajnos lefoglalt a sok cigányok által meggyilkolt ember észbentartása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.