Toroczkai nem először vádolja azzal a kormányt, hogy a rendőrök szándékosan csak később fogják el az illegális határátlépőket, és a kormány azért nem lép fel, mert rosszul mutatna a kampányban, ha kiderülne, hogy nem tudják megvédeni a határt.

Felfegyverkezve indult emberekre vadászni a Mi Hazánk elnöke, vizsgálódik a rendőrség is
Kép: YouTube

Nemrég  „RENDKÍVÜLI: Fegyveres migránsok a magyar határon!” címmel tett közzé videót majd kitér arra, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közben feljelentette az ásotthalmi mezőőrséget, ezért a rendőrök be is idézték két beosztottját.

Toroczkai szerint az önkormányzat alkalmazásában álló mezőőröknek joguk van intézkedni a

migránsbűnözőkkel szemben, akik kárt okoznak az erdeinkben, kárt okoznak a tanyáinkba betörve, kárt okoznak már önmagában, amikor a határkerítést megrongálják

Ezért, ha a Mi Hazánk bejutna a parlamentbe, kezdeményezné a TASZ feloszlatását és betiltását.

Egy ősszel közzétett, „TÁMADÁSOK UTÁN EMBERVADÁSZAT A HATÁRON” című videóban Toroczkaiék részletesen bemutatták, hogyan működik „bevetés közben” a mezőőrség. Látszik, hogy autóval, majd gyalog keresik az erdőben az illegális határátlépők nyomait éjszaka, felfegyverkezve, és az önkormányzat térfigyelő kamerarendszerét is használják erre a célra. Azt állítják:

a mezőőrség évek óta végzi ezt a feladatot, több ezer embert fogtak már el.

A TASZ elmondása szerint az ásotthalmi mezőőrök nem azt vizsgálják, hogy az illegális határátlépők kárt okoznak-e vagy sem, és nem is tettenérésről van szó, hanem aktívan keresik ezeket az embereket, és próbálják feltartóztatni, megfélemlíteni őket, amihez nincs joguk.

A rendőrség végül valóan feljelentésként értékelte a TASZ közérdekű bejelentését, és eljárást indított

közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése miatt.

Forrás: 444 
Címlapkép: YouTube

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mocskos niggereket ki kell lőni ha nem tudnak viselkedni!Illegálisan lépnek be és még ők vannak felháborodva?? Hát hol élünk mikor húzzuk meg a határt és mikor lehet ezeket kiiktatni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
A mezőőrnek a mező védelme a feladata és ha oda indokolatlanul lépnek be a migrik igenis kapják el őket. Illegális migrációt minden magyarnak a feladta lenne feltartóztatni.
Toller Béla
A hosszú ideje töretlenül törvénytelenül viselkedő torockai meg lehet állami tisztviselő, gyakorolhatja a jogait ...
rokker33
Mocskos niggereket ki kell lőni ha nem tudnak viselkedni!Illegálisan lépnek be és még ők vannak felháborodva?? Hát hol élünk mikor húzzuk meg a határt és mikor lehet ezeket kiiktatni???
Libbantölő
@Horizont: fogd már be a pofádat te agyhalott, liberáltetü, faszkalap mert kibelezünk a picsába!
FLETÓ
Jakabtól jó pár százalékot úgy elszipkáz, hogy simán meg lesz a parlamenti frakció!
Rockxy
szoval nincs senkinek joga ahhoz, hogy megállítson egy Magyarországra jogtalanul lépett migrit, meg kell várni, amíg bűnözni kezd.
ha nem várod meg, hogy a migri lopjon, raboljon, vagy rád támadjon, akkor te vagy a bűnöző.
aha, ércsük.
Lepényleső
Azzal vádolnak meg amivel csak akarnak,s el ítélnek bármikor bárkit,- ha a fejed levegőért kidugtad egy kicsit?
Németh István
A toroczkainak a jó kurva anyját, hülyítse a saját környezetét amit nem tud, mert látják a valót!
rokker33
@Németh István: Te senkiházi faszszopó Fideszes kurva !! Édesanyád nem tanított meg arra, hogy ne legyél hülye, vagy már kiskorodban is a szarodat etted nutella helyett?? Ostoba...
Pálffy
Ideje lenne már kiiktatni ezt a Toroczkai nevű fasiszta terroristát! Börtönbe velük - az egész kompániával!
Németh István
@Pálffy: @Pálffy: CSAK magas szinten egyetérteni tudok!
Az ilyen@rokker33: félék meg küzdjék fel magukat a hangya farkára!
Különben ha a migrantyuk fegyvert használnak mi részünkről is elsűl néhány pukkanás! A másik, ha a migrantyuknál fegyvert találnak eleve kiutasításra kerülnek! Ezt tudnia kéne a tökfejnek is mielőtt hülyeségeket beszél! Sőt mielött a fegyverét használná, ha van neki, de hogy lehet neki??? Önvédelemre? akkor sem használhatja bármikor, ezt neki is tudnia kell! Ez egy hülye!
rokker33
@Németh István: fejbe kéne lőni téged, mint egy kutyát te migráns!!!Ha a migránsok elegen lesznek és gyuri bácsi jóvoltából fegyvert kapnak, akkor lesz itt olyan cirkusz, hogy a 2.világháború kutya fasza lesz ehhez képest! Gondolkozz már ember, vagy ez neked nem megy???
Meszy
@rokker33: És persze anyádat fogják seggbe cuccolni négyen. Úgyis kell már neki ha már apád egy impontens szardarab a fiacskája meg egy remegő foshalom.
rokker33
@Meszy: verjem anyádba a faszom kis köcsög neked nem osztottam lapot, majd ha kérdezlek és engedélyt adok rá, akkor válaszolj nekem kis csíra buzi gyerek!!!
Németh István
A törvény nem ismerése nem mentesít annak büntetési tételei alól! Baromkám, vagy inkább baromkáim! > az Eu.t kell felszólítani a szükséges intézkedésekre! Ezt követően ha nem teszi meg, lehet és KELL azokat közölni, de nem csak az Eu-val hanem a környező országokkal is a határvédelem során az éles lőszer használatát >>> a felelősséget áthárítva az Eu-ra! Mert ez nem csak valakiknek a kifingatását jelentené, hanem akár kártérítési igényt, mi több a sebesültek ellátásának szükségességét, stb. Ha nem értetek semmihez akkor próbáljatok tanulni, ahogy a lenin elvtárs mondotta volt ! A többit már tudjátok!...
evacica
Ennek a Toroczkainak gy demokratikus országban már rég börtöne kéne ülnie! Főleg a 2006 tetteiért! Na meg a cigány gyilkosságok miatt is! Egy rasszista senkiházi!
SÍva
@evacica: Milyen cigány gyilkosságokért?
evacica
@SÍva: Gyorsan felejtesz! Az a banda is akik ma már ülnek az ö tevékenységének köszönhető!
SÍva
@evacica: Felvilágosítanál? Sajnos lefoglalt a sok cigányok által meggyilkolt ember észbentartása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.