A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) nemzetközi ár-összehasonlító vizsgálata szerint decemberben a földgáz átlagára Budapesten volt a legalacsonyabb 26 európai főváros összehasonlításában. A villamos energiáért a magyar háztartások a második legkedvezőbb árat fizették. Koppenhágában volt a legdrágább a szolgáltatás, egészen pontosan 39,82 eurócent/kWh, de a magyarokhoz képest bécsi szomszédjaink is dupla áron jutottak a villamos energiához (29,29 eurócent/kWh).

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@KisTehen: ...várják a felsőbb utasítást...:)
Clavigo
@KisTehen: A lucerna is hatósági áras,,kicsi tinó ? Vagy szívtál valamit,,hogy ennyire pezsegsz ?
Clavigo
@Csizmás Kond: Ez felétek szokás,,kandúr.
Clavigo
@KisTehen: Nekem teljesen rendben vannak a német árak,,,a fizetés is. Veled mi újság otthon ?..a Putris paradicsomában ? Majd fűtesz a farháttal,,kis böccém.
Clavigo
@KisTehen: Assszittem ,,mi vagyunk az EU. motorja...Mesélj ,,mi a gond ? Nem jutott farhát ? Vagy nem tudod megvenni a troll- pénzedből ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.