Most még közel egy hónap nyugalom vár ránk, majd február 12-én, a hivatalos kampánystarttal elkezdenek pörögni az események.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégiscsak van releváns értelme

Bár nem igazán hiszem, hogy az egyre másra jelentkező mérhetetlen támogatottságú önjelölteknek érdemi szerepe lenne

Mivel igencsak csekély mértékű szavazót vonzanak, akkor mégis mire jó ez az igyekezet a legrosszabb értelemben vett magamutogatáson túl. Sőt még ennél is fo9ntosabb, hogy miért áll Orbánéknak érdekükben ezek bejelentkezése?
Ma reggel a fehérneműs fiokom javítása miatt direktbe kaptam a pofámba az m1 közszolgálati tájékoztatóit. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy miért van Orbán gatyája tele attól, hogy jelölti vitában vegyen részt, hiszen például Barnus vagy Titanilla, vagy bármelyik másik m1-es sztár-riporter, napláne a Bende Balázs vezetése mellett neki meg sem kellene szólalnia! =))
Dolgom végeztével – ahogy szoktam – utánanéztem a dolognak, s rábukkantam egy indoklásra. A derék potentát Mráz Ágoston Sámuel kijelentette, hogy: „ORBÁN AZÉRT NEM ÁLL KI VITÁZNI, MERT NEM EGYETLEN KIHÍVÓJA VAN (SZÓVAL NEM AZÉRT MERT A LEGUTÓBBIT IS ELBUKTA)!” =))
Na kérem így már van értelme Varga-Damm Andrea, Gattyán György
vagy a többi ádáz igyekezetének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.