Nevezték őket delegáltnak, az ellenzéki választópolgárok szemének és fülének, független szavazatszámlálónak, sőt a tisztesség őrének is. Tegnap, az ATV egyik műsorában azért beszéltek róluk, mert 15 ezren jelentkeztek számlálóbiztosnak. A stúdióvendégek egyike szerint 20-30 ezerre volna szükség…

(Forrás: medianaplo.blog.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldike, Zöldike ez még tőled is nagyon hülye, de még rajtad is túltettek

sohasem zavartak a tények, ha véleményt mondtál, de most alapvető tudatlanságodat csillogtattad meg

Persze legyinthetnék: véleményvezérkedő firkász, de ez most annál is zavaróbb, hogy úton-útszélen idézgetik a vonatkozó előírásokat. Így félre-olvasata még durvább.
„Médianapló - Jut-e minden szavazókörbe ellenzéki számlálóbiztos? - 2022. január 14. 10:54 - Zöldi László” postja még távolabb van a valóság érzékeléstől, mint általában, pedig nem tisztánlátásáról híres!
A derék tanár-úr-II az un. SzSzB-k kapcsán fejtette ki minden megalapozottságot, vagy legalább részbeni tájékozottságot nélkülöző, hogy a felfogásról ne is beszéljünk, véleményét.
Amin nem segít az sem, hogy a szokásos idézetgyűjtemény sem jobb nála.
Viszont az egyik implicite említett gitt-egylet honlapján sikerült valami elképesztően nagy baromságot összehozni:
A valasztasz.tasz.hu portál „Legyél a szavazatszámláló bizottság tagja!” postja nem csak a sületlenségek zavaros gyűjteménye, de sikerült nekik a vonatkozó törvényi előírásokat taxatíve fordítva idézniük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.