Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ügyben megszólalt Liliána apjával jó viszonyt ápoló büntetőjogász, aki szerint ez az ügy "egy kiváló család tragédiája".

Szilágyi Liliána-ügy: Közleményt adott ki az úszószövetség
Fotó: Facebook

Az úszószövetség közleményben tudatta, hogy értetlenül áll, Dr. Borbély Zoltán nyilatkozata előtt, miután a fellebbviteli bizottság elnökeként ebben az ügyben nem volt jogosult megszólalni a MÚSZ nevében.

A MÚSZ megteszi a szükséges lépéseket – a szövetség egyszersmind leszögezi, hogy a Borbély Zoltán által elmondottak semmilyen formában nem tekinthetők a MÚSZ álláspontjának

- írják az oldalon.

A MÚSZ által felkért bizottság dolgozik, a tagok titoktartási kötelezettséget vállaltak olyan formában, hogy még a MÚSZ vezetőinek sem adnak tájékoztatást a vizsgálat lezárultáig. Ugyanakkor ígéretünknek megfelelően, amint a bizottság befejezte munkáját, az elkészült, és az elnökség által elfogadott jelentésről azonnal tájékoztatjuk a közvéleményt

- tették hozzá.

Forrás: musz.hu
Címlapkép: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Blikk: "Reagált dr. Borbély Zoltán a a Magyar Úszó Szövetség közleményére, miszerint ők elhatárolódnak korábbi nyilatkozatától, amit Szilágyi Liliána ügyében tett.

– Azt kívánom, hogy ez legyen a legbántóbb, legsúlyosabb vélemény, amitől valaha is el kell határolódni. Joguk elhatárolódni, de a közlemény kiindulópontja téves. Én kizárólag a saját véleményemet mondtam el. Mivel a szövetség fellebbviteli bizottságának elnöke vagyok, már korábban elfogultságot jelentettem be személyes okokból. Nagyon tisztelem Szilágyi Liliánát, és nagyon becsülöm az édesapját, dr. Szilágyi Zoltán eredményeit is, és egyik félnek sem szeretnék igazat adni, mert arra van a bíróság, hogy ott ezt majd tisztázzák. Ez az egész helyzet méltatlan. Valaki, és ne névtelenül, mondja meg, hogy mitől határolódnak el, és utána én is készséggel elhatárolódom magamtól – mondta Borbély..."
jesz
@Emmersson71: jajistenem ...ez a sok süket duma...elhatárolódnak..hát persze...az ügyvéd gazember apa csak többet ér, mint egy sebzett lány...

Az igazi probléma az, hogy ilyen apa-lánya zaklatás még több ezer van nap-mint nap...és a naponta használt lányok látván ezt a sok elhatárolódást, sírva tűrnek...az apák meg lihegve élveznek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.