Az Izraelben élő ügyvéd, Dániel Péter még tavaly vállalta magára a titokzatos szerepet, és bár később Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon egy kommentben "Az ördög ügyvédje" vásári komédiásnak nevezte a férfit, ő azóta is vallja, hogy ő a szivárogtató, annak ellenére, hogy szinte egyértelmű, hogy hazudik.

Dániel Péter, az “ördög ügyvédje” bejelentkezett: Ezért bukják el a választást Orbánék
Fotó: Facebook

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly év végén Az ördög ügyvédje Facebook oldalon Varga Judit neve merült fel a bejegyzésekben.

A blogger ígérete szerint a "legmegfelelőbb ütemben" fogja aktivizálni magát, azonban nagy a csend az oldalon. Többen is kifejtették aggodalmukat, sokak szerint a váratlanul elhunyt ellenzéki aktivista, Homonnay Gergely állhatott a blog mögött.

Dániel Péter pár napja közösségi oldalára írt bejegyzésben fejtegette az okokat, hogy szerinte miért fogják elveszíteni Orbánék a választást.

Úgy gondolja az ellenzék stabilan 4-5%-kal vezet Márki-Zay segítségével, aminek szerinte az az oka, hogy "sok csalódott fideszes" és a bizonytalan szavazók is elpártoltak a kormányról.

Az EBESZ külföldi választási megfigyelőket küld és ők is ügyelni fognak, hogy Orbánék ne tudják elcsalni a választásokat.... régi rossz szokásuk szerint

- írja bejegyzésében. Azt is megemlíti, hogy "az ukránok és a románok is lezárják a határokat a szavazó-turizmus elől". A pontokba szedett okok között olyanok is találhatóak, minthogy 

- minden választási körzetben lesznek ellenzéki szavazat számlálók, ezért szerinte a "jegyzőkönyveket sem tudják meghamisítani a fideszesek"

- külföldi szakértők ellenőrzik a választási szervert, ezért "ott sem tudnak trükközni", szerinte ezt 2018-ban megtették

- úgy dolga sok bizonytalan szavazó változást akar "Orbán dilettáns, felelőtlen ámokfutása miatt"

Bejegyzését ezzel zárta, hogy reméli április 4-én "hatalmas buli lesz a Kossuth téren", ahol reményei szerint talán ő is ott lehet majd, bár továbbra is letartóztató parancs van ellene érvényben Magyarországon. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@verőce21: Más nem hazudik kis hazánkban? Jó, legyünk udvariasak, fideszes nem hazudik , csak tudatosan valótlanságokat állít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Dánielnek Magyarországon a helye. Disznóólba zárva, moslékkal etetve!
ómió
Dániel efftárs delíriumai újra visszatértek? Még szerencse, hogy ő maga nem!
Manhattan
@Horizont: Nem tudni, ki az ördög ügyvédje. Csak találgatások vannak. Ez a három név van terítéken: Dániel Péter, Homonnay Gergely és Dr. Czeglédy Csaba. Szerintem ezek közül egyik sem! Vagy inkább csak remélem.
Horizont
@Manhattan: Szerintem egyik sem. El tudod azt képzelni, hogy nem tudnak már mióta a nyomára bukkanni? Titkosszolgálati eszközökkel sem? Most vagy az van, hogy tudják és hagyják mert olyan dolgokat tud és kiteríti ha elkapják vagy közülük való az illető. Sajnos ezekről mindent el tudok képzelni.
durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ? mint [email protected]+: @teuton: @Emmersson71: @RonaGyuri: @kissé felnőttem: @Horizont: @Néro: ? mert nekik szabad ,?
bencemacska
@Horizont: január 15. 12:19
Szvsz ők ismerik egymást, és nem egy emberről, hanem egy csoportról van szó. Így jobban tudják egymást és saját magukat is védeni, és megszólalni is több lehetőségük van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.