Az Izraelben élő ügyvéd, Dániel Péter még tavaly vállalta magára a titokzatos szerepet, és bár később Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon egy kommentben "Az ördög ügyvédje" vásári komédiásnak nevezte a férfit, ő azóta is vallja, hogy ő a szivárogtató, annak ellenére, hogy szinte egyértelmű, hogy hazudik.

Dániel Péter, az “ördög ügyvédje” bejelentkezett: Ezért bukják el a választást Orbánék
Fotó: Facebook

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly év végén Az ördög ügyvédje Facebook oldalon Varga Judit neve merült fel a bejegyzésekben.

A blogger ígérete szerint a "legmegfelelőbb ütemben" fogja aktivizálni magát, azonban nagy a csend az oldalon. Többen is kifejtették aggodalmukat, sokak szerint a váratlanul elhunyt ellenzéki aktivista, Homonnay Gergely állhatott a blog mögött.

Dániel Péter pár napja közösségi oldalára írt bejegyzésben fejtegette az okokat, hogy szerinte miért fogják elveszíteni Orbánék a választást.

Úgy gondolja az ellenzék stabilan 4-5%-kal vezet Márki-Zay segítségével, aminek szerinte az az oka, hogy "sok csalódott fideszes" és a bizonytalan szavazók is elpártoltak a kormányról.

Az EBESZ külföldi választási megfigyelőket küld és ők is ügyelni fognak, hogy Orbánék ne tudják elcsalni a választásokat.... régi rossz szokásuk szerint

- írja bejegyzésében. Azt is megemlíti, hogy "az ukránok és a románok is lezárják a határokat a szavazó-turizmus elől". A pontokba szedett okok között olyanok is találhatóak, minthogy 

- minden választási körzetben lesznek ellenzéki szavazat számlálók, ezért szerinte a "jegyzőkönyveket sem tudják meghamisítani a fideszesek"

- külföldi szakértők ellenőrzik a választási szervert, ezért "ott sem tudnak trükközni", szerinte ezt 2018-ban megtették

- úgy dolga sok bizonytalan szavazó változást akar "Orbán dilettáns, felelőtlen ámokfutása miatt"

Bejegyzését ezzel zárta, hogy reméli április 4-én "hatalmas buli lesz a Kossuth téren", ahol reményei szerint talán ő is ott lehet majd, bár továbbra is letartóztató parancs van ellene érvényben Magyarországon. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@verőce21: Más nem hazudik kis hazánkban? Jó, legyünk udvariasak, fideszes nem hazudik , csak tudatosan valótlanságokat állít!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Hazudós szélhámos!
Tiszta ellenzéki típus...! :)
jesz
ez a dániel elvtárs csak egy senki, nemhogy az ördög ügyvédje legyen...
Nessy
@verőce21: Más nem hazudik kis hazánkban? Jó, legyünk udvariasak, fideszes nem hazudik , csak tudatosan valótlanságokat állít!
Csizmás Kond
Feltűnési viszketegség...amúgy is minden szarban szeret kanál lenni.
laja70
A Kerekiben felavatott Horthy szobrot piros festékkel öntötte le, utána elhúzott Izraelbe. Ez egy bátor jellemes, a tettét felvállaló magatartás!!! Ilyen lenne az "ördög ügyvédje"??? Nem hiszem!!! Inkább kinéz egy idegen tollakkal ékeskedő magyar "migráncsnak"...
Yoda69
Azoktol a roman es ukran kettos magyaroktol akik idejonnek szavazni el kellene venni a sajat allampolgarsagukat, es csak a magyart meghagyni. Legyenek igaz magyarok, es eljenek O1G szopatasa alatt.
terlasz
Ez az idióta Dániel is hülyének nézi a követőit, mint Orbán. Persze, nem ok nélkül.
Lepényleső
Homonnay ahogy váratlanul,úgy kinéz itt bárkinek aki a bán kerekei közé szorul,
- ahogy volt egykor a Welt 2000 Kft. tulajdonosa ... mihez tartási céllal például?
Béla333
Ha valaha kiderül, hogy a maffiának köze van az "ördög ügyvédje" elhallgattatásához, levadászásához (ha ez történt?!) akkor remélem az összes érintett maffiózó élete végéig börtönben fog megrohadni!
Németh István
Kivétel minden tisztességes zsidó, mert bizony vannak akik magyarabbak a magyarnál! ÉS MÉG EZ A SZERENCSE! @Nessy: @laja70: @Yoda69: @terlasz: @terlasz: < jelölt írogatók nyilván a szarkeverést válasszák, ugyebár nekik a zavaros a jó, így a megzavart államrendszeren belül a lopás, sikkasztás, nemzet-lenyúlás számos lehetősége! nekik nem számít, hogy a nemzet polgárai jobban éljenek, reményteljesebb legyen a gyermekei, unokáik élete, nekik csak az számít, mit, mennyit tudnak profitálni maguknak a saját korrupt sleppjüknek! Ezért az aljas hazugságaik, rágalmaik terjesztésén túl a hazaárulás tényétől sem riadnak vissza!
Különben ez a dániel petya, meg a hommonay szarképződmények nem véletlenül húzta el a csíkot az országból >> a seggükbe zabszem nem fért volna be; kibaszatosan féltek és félnek is a felelősségre vonástól! Nem ok nélkül!>> mert amit tesznek az államellenes tevékenységnek minősíthető > csupán csak nézőpont kérdése >> volt ilyenre példa bőven a magyar történelemben >> okkal -ok nélkül csak a rákosi-gerő, nagy imre majd a kádár időszakot szedjük csak elő,... Szépen vagyunk szar magyarjaink! vannak tesótok, olybá tűnik!!!
Rizikó
Dánielnek Magyarországon a helye. Disznóólba zárva, moslékkal etetve!
ómió
Dániel efftárs delíriumai újra visszatértek? Még szerencse, hogy ő maga nem!
Manhattan
@Horizont: Nem tudni, ki az ördög ügyvédje. Csak találgatások vannak. Ez a három név van terítéken: Dániel Péter, Homonnay Gergely és Dr. Czeglédy Csaba. Szerintem ezek közül egyik sem! Vagy inkább csak remélem.
bencemacska
@Horizont: január 15. 12:19
Szvsz ők ismerik egymást, és nem egy emberről, hanem egy csoportról van szó. Így jobban tudják egymást és saját magukat is védeni, és megszólalni is több lehetőségük van.
laja70
Vajon a választás előtt miért nem szólal meg ez a más tollaival ékeskedő pulyka??? Nincs mondanivalója, vagy nem súg neki senki???!!!
Gyurka80
@Horizont: Nem látod, hogy idióta a dániel gyerek? Csak tudnám miből él izraelben.
teuton
@Gyurka80: Miböl el? Van esze, ezert boldogul külföldön is! Te meg hülye 5 forintert kommentelsz napi 25 oraban...
teuton
@Shikari: HAZA??? A TE hazad hol van Eszak-Koreaban? Akinek esze van, az boldogul külföldön, a hozzad hasonlo idipotak meg 5 forintert kommentelnek napi 25 oraban!
Gyurka80
@teuton: Te fizeted az 5Ft-ot idióta?! Kösz nem kell ,dugjad fel magadnak!
teuton
@Shikari: TE egy idiota agyatlan fideszbirka troll vagy, akit minden magyar szegyell! Egyebkent meg miert beszelsz mindig többesszamban magadrol, skizofren is vagy es a többsegnek kepzeled magad???
teuton
@Shikari: Aha... TE osztogatod a magyar allampolgarsagot. Irogatsz nekem a magyarul megfogalmazott erveimre baromsagokat... Mondom, idiota vagy... Bocs, TI mindannyian, a 42 skizofren szemelyisegeddel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.