A Real–PR 93 felmérése szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hazugság ez is! Fideszes manipuláció ez a Real–PR 93 nevű, semmiből előbukkant manipulátor cég.
verőce21
@bakcsubakka: Az általad ájulásig imádott szemlőhegyi csótány kezdeményezné a hitelek rendezését, ahogyan a kerítés nem elbontását is...?
Csizmás Kond
...mert ugye csak nem gondolja senki hogy ez a parizerbetyár Petike ezután is a felvágottal fog szelfizni...majd akkor láttok ti lopást meg harácsolást...
verőce21
Jó lett volna a népszavazási kezdeményezés aláírásainak összeszámolását is Magyar Györgyre bízni.

Akkor még a gyűjtőpontok kihelyezése előtt meglett volna 332.415 db!
verőce21
@bakcsubakka: Én is mondom neked hülye, mert magadra nem gondoltál, pedig kellene...! :)
Lepényleső
...akit ortodox matekra tanítottak,- az fel is ül ilyen gondnak?
Néro
Hova romlana még a csirkefarhátról?
human
"Real–PR 93" ez a cég honnan került elő?
human
Egy kis infó erről a REal-PR 93-ról még a 2006-os választások előttről. A cég 5 százalékos fidesz előnyt jósolt akkor. Nem jött be:

"A Hír TV megbízásából készített, s állítólag négyszázezer válaszadó részvételével végzett közvélemény-kutatása miatt - amely március 20-án kétpárti parlamentet és ötszázalékos Fidesz-előnyt jelzett - az elmúlt hetekben országos médiafigyelmet kapott a hajdúszoboszlói Real-PR '93 Piac- és Közvélemény-kutató Kft."
...
"A céget és vezetőit a szakma nem jegyzi, a Real-PR nem tagja a Piackutatók Magyarországi Szövetségének, és nem indul közbeszerzésen. A cégnek honlapja nincs, a debreceni Péterfia út 4. szám alatti telephelyükön pedig a cég ajtaján sem logó, sem név nem szerepel: az ügyfeleket egy üres fehér ajtó fogadja. Érdekesség, hogy a cég bejegyzett székhelyén - Hajdúszoboszló, Ráday utca 3. - jelenleg semmiféle székház nem található, csupán félkész falak: a telken egy családi ház méretű ingatlan építkezése folyik."

www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/145111/1
Nessy
@KisTehen: Ebben csak az a csavar, hogy a közületek a piaci árat fizetik, és így a termékek, szolgáltatások árában, 27% ÁFA-val megfejelve mindannyian! A gyenge forint hatását meg fedje most jótékony homály!
Nessy
@human: Ezek szerint a szomszédasszony macskája is jegyezhetne egy közvélemény kutatást, aminek a fele sem igaz?
Nessy
@KisTehen: Erre szokta mondani gyermekem, annak ott van ő! :-)))
simmering73
Real-pr ez valami fideszes gittegylet? Erre élvez @KisTehen:
teuton
A TÖBBSEG biztosan nem fel, csak az, akinek van felnivaloja! Azoknak sokat fog romlani az "anyagi helyzete", de nem halnak ehen, majd kapnak ingyen bötönkajat...
teuton
@verőce21: Meselnel nekem arrol a fidesz-nepszavazasrol is, amin allitolag milliok vettek reszt -es tizmilliokba került!-, aztan mint kiderült, nem lett meg a szükseges alairasmennyiseg, mert annyi volt a hamisitas?
Macskaszem
Úgy látszik, a Századvég már a fidesznek is ciki, ezért próbálja ezt a semmi céget bevonni, de aki nem birka, az tudja, honnan fúj a szél, meg azt is, hogy ki fújja.
CsipkeRózsa
Az a baj, hogy a többség figyelembe veszi a cikkben kitalált többség véleményét, mert ha a leírt többség így látja, akkor biztosan így is van.
verőce21
@teuton: Te még mindig nem lógsz a lipcsei városháza tornyán egy vasketrecben elszikkadásig? Hazaárulóknak csak szigorúan nevelési célzattal...
CsipkeRózsa
@KisTehen: Hol mondják így?

Márki-Zay Magyarországon született, magyar.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:26
A vásárlóerőt figyelembe véve,vagy csak az árat?
Tudod Németország csak 1700 míg nálunk már 200.000 a minimálbér.
A hülyének eladod a gondolkodónak nem.
karma1
@human: Ha a foldhozragadt logikaval szamolok, akkor ez a ceg nagy valoszinuseggel a legujabb rogannehoz, rogan barbarahoz kotheto - legalabbis a 93 az o szuletesenek az ideje. Az meg tokmindegy, hogy milyen fantazianev all elotte.
CsipkeRózsa
@KisTehen: Te igazi magyar tarka vagy? Azt arrafelé így mondják?
Béla333
"A Real–PR 93 felmérése szerint."

Már megint ez a Fideszbérenc hírhamisító banda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.