Karácsony Gergely közösségi oldalára írt bejegyzésben fejtette ki, hogy "Orbán Viktor jobban szereti Moszkvát, mint Budapestet".

Karácsony durván nekiment a miniszterelnöknek: "Orbán szívesebben szolgál ki keleti diktatúrákat, minthogy a magyar emberek érdekeit nézze"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Úgy gondolja fontosabbak voltak neki "az orosz érdekek kiszolgálása, mint egy fejlett, korszerű, megbízható metró a főváros egyik legforgalmasabb vonalán".

Az M3-as metrószerelvények ügyében továbbra is zajlik a vizsgálat a Havasi Gábor vezette Fővárosi Önkormányzat Vizsgálóbizottságában. Nehéz számon tartani azt a sok lopást és gazságot, amelyet a Fidesz elkövetett a magyar emberek kárára, de az M3-as metrókocsik zavaros beszerzésére azt hiszem, mindannyian emlékszünk. A Tarlós-féle városvezetés az új szerelvények vásárlása helyett, inkább régi, korszerűtlen kocsikat újíttatott fel, és helyezett üzembe Budapest egyik legforgalmasabb vonalán.

- írja.

Hozzátette, hogy "a vizsgálóbizottság meghallgatta Tarlós István jogi tanácsadóját, aki elismerte, hogy a kormányzat jóváhagyása kellett minden döntésükhöz, köztük ehhez is".

Maga a főpolgármester hiába is érvelt volna az új szerelvények mellett, ha Orbánék máshogy határoztak. Újabb ékes bizonyíték arra, hogy Orbán szívesebben szolgál ki keleti diktatúrákat, minthogy a magyar emberek érdekeit nézze. Az ilyen kormánynak mennie kell, mi pedig április 3-án menesztjük is őket. 

- olvasható a bejegyzésben.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csak az igazat mondja Karácsony!
Orbánt és maffia csapatát sohasem érdekelte az ország, a mi sorsunk. Őket/Orbánt csak a lopás érdekli és hogy örök életre el tudja titkolni, hogy mivel zsarolja őt Putyin! Ezenkívül annyi aljasságot, bűnt elkövettek már, hogy egy kormányváltás egyben azt jelentené, hogy a maffiózók hosszú, tömött sorokban mehetnek a kaptárba kipihenni a sok lopás fáradalmait.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Durváááááán??? Na ne vicceljünk már.
orbán amúgy a határontúliakat is jobban "szereti" mint a saját hazájában élő embereket.
De ő elsősorban saját magát szereti.
KisTehen
és te lennén a magyar ember mintaképe?
KisTehen
"Nehéz számon tartani azt a sok lopást és gazságot"

adjak nektek papírt?
szóljatok
Béla333
Csak az igazat mondja Karácsony!
Orbánt és maffia csapatát sohasem érdekelte az ország, a mi sorsunk. Őket/Orbánt csak a lopás érdekli és hogy örök életre el tudja titkolni, hogy mivel zsarolja őt Putyin! Ezenkívül annyi aljasságot, bűnt elkövettek már, hogy egy kormányváltás egyben azt jelentené, hogy a maffiózók hosszú, tömött sorokban mehetnek a kaptárba kipihenni a sok lopás fáradalmait.
KisTehen
"A Tarlós-féle városvezetés az új szerelvények vásárlása helyett, inkább régi, korszerűtlen kocsikat újíttatott fel, és helyezett üzembe Budapest egyik legforgalmasabb vonalán."

fúra, korábban arról pusmogtatok, hogy ezek valójában új kocsik, csak tarlósék így oldották meg, hogy ne kelljen közbeszerzést kiírni

most akkor mi a fasz van?
amnéziát kaptatok?
csak úgy....
@KisTehen: kinek ki,-neked a viktor ? :) fura izlésed van boci..
KisTehen
@csak úgy...: már neked is bejön orbán

idemásoljam a kommentedet?

HAHAHAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: neked ki írja meg elöre a szöveged? -ennyire gyors még egy 4 lábúúú sem lehet! :)
KisTehen
@csak úgy...: az ellenzék

megkapom tőlük a cikkeik előtt
KisTehen
miről beszélsz???
te is az EU legalacsonyabb gázárát fizeted [email protected]!
sgl
Karácsony kitüntethetné újra Tarlóst!
Csizmás Kond
Ez a Gerő be-be kiabál mintha néptáncot járna...szerintem érzi hogy az utolsókat rúgja.
csak úgy....
@KisTehen: putyini "ajándék" ,tudod a diktátorok így támogatják egymást! :)
gáz lesz ha elfogy a sütnivaló...,de hajrá orbán,te magyarok tündöklö vörös csillaga..
simmering73
@KisTehen: A legalacsonyabb bérek mellett, faszfej. Marha.
rokker33
Medgyessy Gyurcsány Demszky hány metró/ villamos/ MÁV autópálya vonalat épített vagy újított fel 8 év alatt? Ja hogy szinte egyet sem? A 4 Metróba is beletört a bicska a hármasról szó sem volt, azt Tarlós újította fel!Most ez a ripacs geri mit csinált az elmúlt több mint 2 év alatt a rinyáláson kívül?? Semmit még a lánchidat sem kezdték el 2019=20 óta csak lezárták ennyi történt 2 év alatt Ja meg bicikli sávokat festett fel a belvárosban ez a félhülye!
sgl
Mindegykivagyok O1G
3 órája edited
Ennek az országnak ez kell. Egy kicsit disznószarszagú mi kutyánk kölyke, aki zsebrebaszott kézzel nézi le a Nyugat vezetőit, gumicsizmában szaladgál a gátakon, aztán a kockás abrosz mellett tömi magát degeszre, desszertnek egy kis szotyival, aki megfogja a perzselőt és nem kíméli Dezsőt, igazi férfi 100 kiló felett, hiszen csak így van tekintély, a pálinka alapélelmiszer nála, és a kerítés is füstölt kolbászból van Felcsúton. Így érzi azt a magyar, hogy igen, ő közülünk való, ő az, aki megért minket, nem egy gyíkvállú, belpesti lipsi, hanem egy kemény turulfaszú gyerek ez a Viktor.

Közben a világ elmegy mellettünk, ő meg a magángépen szállva röhög az egészen.

99
Sámannus
Eftársak jön a hadd el hadd, jó komfortos dutyikat építettetek. Remélem nem fogtok az ellátás miatt sem reklamálni, még foschattok is a farhátasoktól.
Clavigo
@KisTehen: A legalacsonyabb bérekből,,te kretén..! Szerintem ,te még életedben nem tetted ki a patádat a kis faludból.. De hülye vagy teeee,,,böcce..
csak úgy....
@sgl: a hvg-n a kedvencem és a leg értelmesebb,frappánsabb valaki!
Lepényleső
- Mi a durva egy helyzetismertetésben,- a helyzet maga,de nem a kritika?
- A menesztést pedig majd Vlagyimir megoldja,ha akarja,- ahogy szokta?
ómió
Mutyigeri mindenkit összetéveszt saját Böszme vezérével?
Sámannus
Taplósi Pityu egy nagy szarkavaró sperma gyűjtő edény, akibe a fütyisz csak a szaros bocskorát törölgette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.