A toxikológus az Indexnek nyilatkozva a negyedik oltás fontosságát hangsúlyozta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Mirabilis: Nem vagyok oltás ellenes. Becsülettel elkocogtam a harmadikért is. De talán ha kicsit jobban odafigyelnénk az egyéb védekezési lehetőségekre, nem csak a pár havonta beadott oltás lenne az egyedűl üdvözítő! Nálunk különben is akkor és ott van vészhelyzet,ahol, és amikor "legfőbb szakértőnk" érdekei úgy kívánják! Most csak és kizárólag a rendeleti kormányzás érdekében, a törvényhozás esetében. Különben mindenki azt csinál, oda megy, olyan rendezvények vannak, aki ahova, amilyen céllal akar.
CsipkeRózsa
Utólag mindig az derül ki, hogy kell még egy oltás, meg még egy, stb. Csak nem egy életen át így fog működni?
kereső
@Nessy: Na, de az oltás az adu ász. E mellett a kormánynak semmi dolga a járvánnyal, nyugodtan lehet átcsoportositani a költségvetési pénzeket olyan helyekre, amelyeknek közük nincs a járvány elleni védekezésnek, vagy a gazdasági szereplők a dolgozók segitésének, annál több a lopáshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.