Több tényező is szerepet játszott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lényeg persze itt sem számít

index.hu: „Ezért drágult meg annyira a csirkehús az utóbbi időben”

A derék egyre jobban igazodó portál Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnöke az Inforádiónak adott interjújában elhangzottakat értelmezi.
Már az is árulkodó, hogy bér felemlíti, hogy ártunk és qurmányunk és persze főleg népünk szemefénye a daliás kidolgozott felsőtestű gondoskodik rólunk: „Orbán Viktor miniszterelnök hat élelmiszer árát állította vissza”.
Nos nem csak azt nem említve, hogy ez sok esetben jelentős drágulást jelent, de azt sem, hogy mindezt a kiskereskedelem finanszírozná!
Ennek fényében valahogy az is elsikkadt (legalább is nem rendelkezik kellő relevanciával), hogy pl. a Bonafarm és a Hungarit csoportok (s még ki tudja mi más) derék tulajdonosának vagyona tavaly az első 3 negyedévben: „Csányi Sándor OTP-vezér durván 74 milliárd forinttal gyarapodott”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.