A miniszter szerint újabb nyomásgyakorlásnak lehettünk szemtanúi, miután Dunja Mijatović, az Európa Tanács emberi jogi biztosa közleményben adott hangot a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatos aggályainak.

"Ne hagyjuk! Védjük meg!" – Varga Judit ismét harcba hív
Kép: Facebook/Varga Judit

Tette mindezt egy magyar ellenzéki pártokat támogató képpel…

- jelentette ki.

Vargáék ezúton szeretnék megkérni Mijatović asszonyt, mint Európa egyik elismert és szakmai szervezetének biztosát, hogy ne képviseljen pártérdekeket és elfogult ideológiai álláspontokat.

Úgy tűnik, sokaknak nem tetszik, hogy a magyar emberek demokratikus úton mondhatják el véleményüket a gyermekek neveléséről és bármit bevetnek azért, hogy befolyásolni tudják a szavazás eredményét.

- írta, majd felszólította a magyarokat!

Ne hagyjuk ezt neki! Védjük meg a gyermekek és szülők jogait!

Címlapkép: Facebook/Varga Judit

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Komolyan kell venni ennek a dekázónak a posztjait: múltkor amikor úgy köszöntött boldog új évet egy célba lövöldözős képpel, azt követően elhallgatott az Ördög ügyvédje is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Tudsz arról jucus, hogy a saját minisztériumotok (emmi) statisztikája és kimutatása szerint a gyermekek elleni abuzus elkövetője több mint kétharmadában hetero családon belül elkövetett, és ezeket hetero, fehér és keresztény férfiak követik el
Mit akarsz akkor megvédeni? Ezeket a gyermekeket megvédhetted volna orbánnal együtt, ha megfelelő a kiépitett intézmény rendszer, ha ezzel foglalkoznál és nem az aljas hazudozással.Mond valamit az "Isztambuli egyezmény"? - amit még a napirndről is levetettetek- de szónokolsz a "megvédésről". No hiszen, tudjuk, hogy amit ti megvédetek az xarrá válik. Ezért is felelni fogsz jucus, nem csak a pegasusért, és a völner ügyért., hiszen pontosan azok ellen dolgozol, akik a legvédtelenebbek, legkiszolgáltatottabbak- a gyermekek.
ágimami
Nem tévesztetted el hova állsz??? hahahahaha
(Értelem és érzelem!) :DDD
ómió
Dunja már csak ilyen! "Demokratikusan" venné semmibe a demokráciát!
namihami
Derék, harcos és bátor kiállásával egy újabb nyaralófelújítási családtámogatást nyert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.