Nem az emberek pénztárcája, hanem a lelke fogja megérezni azt, hogy a kormány törődik vele, ez egy hangulatjavító intézkedés – mondta a hvg360-nak egy névtelenséget kérő közgazdász.

Hatalmas hibát véthetett a kormány: belebukhatnak a csirke far-hátba a közgazdászok szerint

Ezt reagálta arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelentette a sertéscomb, a csirkemell, a 2,8 százalékos tej, a búzaliszt, az étolaj és a kristálycukor árának befagyasztását.

Csütörtökön Gulyás Gergely miniszter állt ki azzal, hogy ezek mellett a csirke far-hát sem kerülhet többe, mint tavaly októberben. Ezt több közgazdász már tragikomikusnak tartja. 

Szabó Andrea politológus, szociológus azt mondja,

taktikai hibát véthetett a kormány a csirke far-hát árának befagyasztásával.

Szerinte ugyanis eddig folyamatosan azt kommunikálták, hogy jobban élünk, mint 10 éve, ez az elmúlt 100 év legsikeresebb korszaka, majd a szegénység szimbólumának számító csirke far-hát is rákerült a listára.

Szabó szerint Orbán Viktor a szerdai előzetes bejelentésnél tudatosan hallgathatott a far-hátról, ugyanis ennek van egy olyan olvasata, hogy

itt akkora a szegénység, hogy a far-hát árát is be kell fagyasztani, mert olyan sokakat érint.

Kitért arra is, hogy ezzel szomorú paródiává fordult az egész árbefagyasztás, ugyanakkor rengeteget elmond a mai magyar társadalom állapotáról, hogy egy ilyen lépésre is szükség volt.

Mint arról mi is beszámoltunk, hatalmas haszna nem lesz,

hiszen pár száz forintos költségekről beszélhetünk abban az esetben, ha a KSH statisztikát vesszük alapul, és azt, hogy mennyit vásárolnak ezekből a termékekből a magyarok. 

Ám, a dolog olvasata ennél sokkal komplexebb, hiszen a boltosok már a kiskapukat keresik, és a termelőknek sem tetszik az, hogy a nagy multik inkább a külföldi beszállítókhoz fog nyúlni. 

A hvg360 cikke alapján mi is megkérdeztük a GKI egykori közgazdászát, aki kifejtette, könnyen lehet, hogy fordítva sül el a puska.

Az emberek azt fogják látni, hogy ennyi ilyen ember van? Elkezd bennük motoszkálni a gondolat, hogy ennyit ért 12 év kormányzás, hogy számít az a 10-20 forint egy kiló csirke far-hátnál. És akkor gondolkozni kezdenek.

- mondta, majd kitért arra is, hogy:

a társadalom helyzetét remekül reprezentálja, szinte biztos, hogy igaza van Szabó Andreának. És Orbán szándékosan nem ejtette ezt ki.

Arra sem tudott választ adni, hogy Gulyás ezt miért jelentette be, és miért nem szépen csendben csak a Közlönyben jelentették meg. 

Baleset volt, vagy csak egy baki, ez ugyan sosem fog kiderülni. De legyünk benne biztosak, ezzel sokkal többet ártottak mint használtak. Azt fogják érezni az emberek, hogy valami gond van a statisztikával, ami szerint mindenki dolgozik és 430 ezret, de minimum 200 ezret keres. 

- zárta a beszélgetést.

Forrás: hvg360

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tényleg nagyon ciki ez a farhát befagyasztás. Amikor hallottam azt hittem csak vicc. És az, hogy orbán nem mondta be nagyon szánalmas. Hazudnak, manipulálnak állandóan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
A liberális közgazdászoknak semmi nem jó, csak az amikor böszmefei csődbevitte az országot! Azóta még egyetlen adatot nem találtak el.
Horizont
Tényleg nagyon ciki ez a farhát befagyasztás. Amikor hallottam azt hittem csak vicc. És az, hogy orbán nem mondta be nagyon szánalmas. Hazudnak, manipulálnak állandóan.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te idióta!Hol van már a böszmeferi?Nem értem miért lovagolsz ezen.Királyod megmondta:Ha megdöglött a lovad,szállj le róla:))te vadmarha.12 év alatt egy dübörgő,virágzó gazdaságban már nem csirkefarhát hatósági árral kellene kampányolni.
Mirabilis
Nem hatósági ár kell. Majd átvetítik más árura
orbánnak az áfát kellett volna csökkentetnie, de, nem, mert az az ő zsebéből menne.Nem tudna annyit zsebre tenni. Inkább pusztuljon a kereskedő, Haha!
Szerinted orbán pusztuljon, vagy a kereskedő?
jesz
e hír alatt van egy másik, mely szerint 528 napot kell várni egy csípőprotézisre...

Csirke far-hátba bukik bele a kormány, de az évek óta szenvedést, hatalmas kiadást, reménytelenséget hozó, szándékosan lepusztított egészségügybe nem?

...a sok más, népet tönkretevő szarságba, a hatalmas, felfoghatatlan méretű magánvagyonok gyarapításába, a nyugdíjasok kifosztásába nem bukik bele, csak egy egyszerű húsipari termék árába?...

Ugye ez ez fizetett vicc-hirdetés akar lenni...?

Tényleg idáig jutottunk, hogy egy tízmilliós nép Európa közepén 2022 ben csirke far-hátról vitatkozik?
Gyurcsány meg kioktat a csirkefarhátról? ...ahelyett, hogy kivinné az embereket az utcára? ...na nem a csirke far-hát ürügyén...hanem az egész szarság miatt...

Ő is tudja, hogy alkalmatlan erre, mzp is, csak a szart keverik a háttérben...

Isten irgalmazzon mindegyiktől
Mirabilis
orbán megy előre, se nem Mo., se nem a csirkefarhát.
Kinek a pénzéből épül orbán hatvanpusztai birtoka?
colibri
Bár csak igaza lenne a politológus szociológusnak, meg annak a sok külföldi véleménymondonak, akik az utóbbi időben megszólaltak az áprilisi választásról. Csak most az egyszer!
Vay Ákos
A far hát ciki? Oszt a baromfipárizsit lehet akármeddig drágítani? Az smafu? Arról hogy lehetett így elfeledkezni?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Az a baj nektek idiótáknak semmi sem jó!Ezen a farháton lovagoltok, jákobpeti pedig azt híreszteli drágábbak lesznek azok a termékek (negatív inflációt ír a marhája). A családi és egyéb intézkedések NEM érdekelnek benneteket.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Leszarom a farhátadat.Zabáld azt ha szereted.Te lovagolsz idejétmúlt faszságokon.
Gyurcsányozol Jákobolsz de miért??Ezeknek semmi közük a mostani szabadrabláshoz.
Nem érted te baromfi?A családi intézkedések egy nagy lófaszt érnek.Kizsákmányolás és a függőség megteremtése hosszú távra.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Hogy tudsz ennyi hülyeséget írni? A családok visszakapják az adójukat ebben mi a függőség? Hitel nélkül nincs saját ház, az ám a függőség, ami mellé a támogatás segítség! A mosléknak pont ilyen idióta szavazókra van szüksége!
kormanyos63
@Mirabilis: Szerinted???
A te, az én, és a többi magyar állampolgár befizetett adójából, ez teljesen egyértelmű!!!
kormanyos63
@Horizont: Amikor Gulyás NER-társ kimondta hogy a farhátnak az árát is befagyasztották, ránéztem a naptárra, mert azt hittem, hogy április elseje van!!
Ez tényleg nevetséges, és szánalmas!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te hülye fasz vagy.Visszaadják amit elszedtek???...ez egy nagy lófasz.Azért van csak ez a nagy igérgetés és "visszaadás",hogy megtartsák az idióta hivő szavazóikat,mert tudják hogy amit most adnak az egy kurva jó befektetés.
Olyan üzlet ami egyoldalú.Csak ők lehetnek a nyertesek mert a függők mindig kiszolgáltatottak.
Ugye te sem gondolod komolyan,hogy csak úgy emberbarátságból, szeretetből vagy a keresztény vallás erkölcsi normáiból fakadóan adakozik egy élősködő kizsákmányoló vadkapitalista kormány.
Gyurka80
@Istenakinincsen: "egy élősködő kizsákmányoló vadkapitalista kormány" ebből indultál ki erért a következtetésed hülyeség! Böszmeferi csak elvett adni nem adott, neked az kell?
Istenakinincsen
@Gyurka80: Hagyjad már a böszmeferizést.Nekem senki nem adott semmit és senkitől nem kell semmi.
Neked nyilván adja a királyod a disznyóhúst...akkor zabáld és ne ugass marhaságokat.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Pedig csak 2 lehetőség van most előttünk, vagy Orbán, vagy böszmeferi, ha ezt nem látod hülye vagy!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Egyik sem jó.Teljesen új alapokra kellene helyezni a hangsúlyt.
De tökmindegy mert hülye vagyok.
fideszes gyökér
Csirkefarhátból lehet csinálni például kaviáros pirítóst is, ahogy az igaz magyarok teszik a kolostorba'!
Yoda69
@Gyurka80: Nagyon szűk látókörű vagy, ha szerinted nincs más választás. Mellesleg Gyurcsany nincs is az elso 10 kozott a listan,. Hogy lehetne o az egyik választás?
O1G persze igaz, mert a fideSSnel nincs mas szoba joheto jelolt, hiszen o a maffia feje.
human
Biztos én vagyok a pesszimista meg minden, de ezt a "És akkor gondolkozni kezdenek." dolgot 2014 óta nem látom a társadalom fideszes felében. 2014-ben a még maradék gondolkodni képes fidesz szavazókat Orbán lecserélte hívőkre.
justhpeter
Én pedig azt mondom, a csirkefarháttal nem volt más szándéka Orbánnak mint a februári dupla nyugdíjjal "kitömött" nyuggerek és csórók megalázása. Ha ez a 12 évi ragyogó kormányzás felmutatható eredménye, akkr már ne is induljon a választáson. Mára nyilvánvaló a kormány túlköltekezése, több pénzt adni a választás előtt nem tud, ezért dobta be a csirkefarhátat, ami 24 óra alatt a 12 évi "sikeres nemzeti-keresztény" kormányzás jelképé vált. Miközben államtitkár bukik meg korrupcióval. Azt gondolom, ennél durvábban megbukni nem lehet. Nem csodálnám, ha a nemzet családbarát Novák Katikáját a márciusi megválasztása után az örömittas nép csirkefarháttal köszöntené.
Eladott Ország
A KSH ( Központi Siker Hálózat) és a többi szakhatóság a fidesz szócsövei! Ami kimaradt ezúttal is a szófosásból: a magyar embereket úgy menti meg éppen a maffiakormány, hogy a hatósági áras veszteséget rátolja egyrészt az üzemeltetőkre (benzin), másrészt a termelőkre, kereskedőkre (csirkefarhát). Ahogy a hitelkamatok befagyasztását a bankokkal nyeleti le, és még kormánydicsőítő egyenpropagandát is kell terjeszteniük. Szóval igen, valóban az a kérdés, hogy a csalánt mindig más nemiszervével verő, a nyomorúságot sikerként árusító nemzeti kormány marad április 3-a után. Mert ha igen, akkor pár éven belül simán visszavezetik a jegyrendszert is. Szigorúan a magyar emberek védelmében.
Rizikó
Okos, népszerű és helyes döntés volt. A szómágusok pedig csak erőlködjenek!
simmering73
@Rizikó: Pont olyan okos, mint te vagy.
Béla333
12 év szabadrablás, Európa legjobban dübörgő gazdasága, soha nem látott fellendülés, Magyarország jobban teljesít...
Ezek után hatósági árasítani a benzint, az alapvető élelmiszereket, a csirke farhátot?

Tőlünk néhány kilométerre nyugatra - pl. Ausztriában - vajon milyen áruk vannak hatósági árasítva?
Vagy nézzük meg Romániát: ott létezik ez az árucsoport?: "hatósági áras csirkefarhát"?

Szégyen és gyalázat és az ország lerablásán, a kassza kiürítésén kívül ezt hagyja a következő kormányra a maffia!
A hatósági áras csirke farhátat!
Clavigo
@Rizikó: Jól van Shikari... Erőssen kezdtél ma reggel.. Orbán elvtárs szeret téged.
Gyurka80
@Yoda69: Úgy, hogy böszmeferi elszólta magát , nem min.elnököt választunk, hanem kormányt, és a legnagyobb frakciója a dk-nak lesz. úgyhogy zayospeti megy a levesbe és dobreva lesz a min.elnök. Persze ha nyernének, de ez NEM lesz mert annyi hülye nincs az országban!
Gyurka80
@Eladott Ország: Már mondtam ne szólj hozzám idióta vagy!
ómió
Már megint? Pedig "közgazdászok" már 12 éve "jósolják a belebukhatnak"-ot! Ehelyett meg felminősítés jött? Na, ne má'!
Peller Anikó
Hurrráááá éjen. Gyaurország tejesít, a családok mega nyuggerek egyenek. Mit is hurka?

Egyenek csirkeszar hát.
kereső
Ebben az országban? Soha. Itt teljes a sötétség és az orbánimádat. Nagy jó téteménynek veszik HÉT!!! termék árának befagyasztását, amelyek ráadásul nem is mindenapi alapvető élelmiszerek.,és amely az utóbbi harminc év legnagyobb szégyene!
Néro
@Eladott Ország: Ez most lopja a padlásról a kolbászt ?
simmering73
"Csirkemell, sertéscomb, liszt, olaj, cukor, 2.8-as tej, csak szavazz a fideszre buta gyökér!
Így vesznek meg kilóra és te csak mosolyogsz mint akit baxni visznek. Persze Te nem tudod, de ennek az árát is Te fizeted meg…mondjuk benzinben, autópálya-matricában, stb…"
olkt.net/olkt-orbanek-most-nem-szaraztesztaban-es-krumpliban-gondolkodnak-no-bravo/
Aki Én
@Gyurka IQ 80: Az a baj, hogy a fenti cikkből egyetlen szót sem értettél meg.
Ez a böszmézés meg egyenes agyrém.
Peller Anikó
Az éj leple alatt jelentették be, hogy államcsőd közelbe került az ország.

Hogy tisztán lássuk, hogy mekkora a megszorítás, mit is jelent 1105 milliárd forint kivonása a költségvetésből, az 1995-ös Bokros-csomag 42,3 milliárd forintot tett ki, ami jelenértéken (a dollár akkori, és mostani árfolyamából számítva) 115 milliárd forint.

Így a mostani megszorítás éppen tízszerannyi.

Nahát, miért is kell most csirkeszarhátat enni? Meeee eus támogatás nélkül csődbe megy az ország, ami jól tejelt. Eddig.

olkt.net/az-ej-leple-alatt-jelentettek-be-hogy-allamcsod-kozelbe-kerult-az-orszag/
human
@Horizont: A farhátra én meg azt hittem a szokásos fideszes cinikus hülyeség.
Istenakinincsen
@Peller Anikó: Tényleg bejelentették,de ha nem jelentik be akkor is nyilvánvaló.
Istenakinincsen
@Rizikó: ma, 07:58
Te is okos vagy és nagyon népszerű!
surdilloFUJT
@Gyurka80: te napihülye,olyan nagy barom vagy,hogy a hatökrös szekér elé befoghatnának vezérürünek!!!Kolompot a nyakadba,és bikacsökkel noszogatni,hogy mozogj már ,idétlen fidesscsicska,orbánnyalonc állat!!!
Yoda69
@Gyurka80: Nem ezt mondta. Mar megint csusztatsz es hazudsz.
Viszont az valoban igaz hogy NEM miniszterelnokot, de NEM IS kormanyt valasztunk, hanem egyeni kepviseloket. Az elnyert mandatumok alapjan fogja a Koz.Elnok kijelolni a legerosebb partot a kormany alakitasra. Ha az ellenzek nyerne akkor a konszenzus alapjan MZP lesz a ME. Ha a fideSS nyer akkor ertelem szeruen O1G marad a ME.
Ugy latom alapveto dolgokkal sem vagy tisztaban, csak tolod a fideSS propagandat.
Rizikó
Varázsolnak a szómágiával a törzsi egyeduralmukat féltő, degenerált magyargyűlölők.
KisGenyo2
"Elkezd bennük motoszkálni a gondolat, hogy ennyit ért 12 év kormányzás, hogy számít az a 10-20 forint egy kiló csirke far-hátnál. És akkor gondolkozni kezdenek."
Teljesen kizártnak tartom, hogy ez a népesség 10-12%-ánál többnél előfordulna. Na ezek meg eddig sem voltak fidesz szavazók... XD
Gyurka80
@Yoda69: I"Ha az ellenzek nyerne akkor a konszenzus alapjan MZP lesz a ME." lyen hülye választókra van szüksége böszmeferinek, aki ezt elhiszik.
kissé felnőttem
@KisGenyo2: hajszinedről ??Platina ja festett ? meg a 10-12 % ról a gondolkodásra érted? a kis Herceggel jőttél ugyanarról a bolygóról? hát akkor csak ismerkedj, itt a való világ de Villa az nem jár hozzá.
Yoda69
@Gyurka80: Barom vagy gyurka80.
Ha nem igy lenne, akkor az ellenzek örökre kiírná magát a politikából. Ki bízna meg bennük, ha megpuccsolnak a többség által választott ME-jelöltet?
Persze ezt te nem értheted, mert vagy túl fiatal vagy, vagy az IQ-d túl alacsony a 80-al. Döntsd el te melyik igaz rád.
verőce21
Hát nem egy "pénzügyi örökmozgó" ez az akciós csirkefarhát, de a választásokig megteszi. Bővült a krumpliportfolió...! :)
Gyurka80
@Yoda69: A megyót megpuccsolta böszmeferi, ilyen rövid az eszed nem tudod!?
tudode
Úgy tűnik a Soros ÖSZTÖNdíjas egyeduralkodónak már kimerült a fater, majd polgárpukkasztó szóTÁRA, mivel már plagizálásra kényszerűl, országromboló pávatánca közepette, azon a leejtőn amelyre lánglekű ifjúként elindult, oda érkezett Isten országát kis "o"-val építgetve, áMULATBA ejtve bámely lelkipászTORT, mert:
.
---- Már Rákosi és Lenin is előre ment, nem hátra
hirklikk.hu/kozelet/mar-rakosi-es-lenin-is-elore-ment-nem-hatra/392143/
----------------
.
----Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE&t=1s
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=1806s
.
"Az ember akkor legerősebb, amikor térden áll"
--------------------
.
Sto etá Viktor VikTOROVICS!!!
Istenakinincsen
@Gyurka80:ma, 13:01
Engedd már el a múltat te ökör!Tök felesleges böszmeferizni 12év után.Ma csináljuk a holnapot.
Ki kormányoz ma?Mit csinál?Miért csinálja?Ez szerintem fontosabb mint a "történelemhamisitás".
Gyurka80
@Istenakinincsen: De ha ilyen hülyék kerülnek túlsúlyba mint te akkor visszajön böszmeferi!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ha olyan hülyék kerülnek túlsúlyba mint te,az viszont végzetes hiba.
pszsz...a többit már tudod.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Csak a böszmét NE!
csak úgy....
@Gyurka80: szerinted mi a különbség a böszme ferkó és a böszme viktor között?
KisTehen
ja, az ellenzék reménye hal meg utoljára :)
Sámannus
Én is hálás vagyok ennek az igyekezetnek, mert annak idején szintén zseniális kárpátok géniusza is egy népszerű intézkedésével a húsexporttal odáig jutott, hogy a sertés lábon kívül semmi sem volt a boltokban. Kíváncsi vagyok az akkori nagy magyar forradalmár Tőkés László kiállna e a nép mellé. és mondaná e, viktor elbasztad.
Bár ma Európában nincs sehol élelmiszer hiány, mégis mi lesz itt, ha ez az ember nem bukik meg, lehet várni, hogy a szabadság odáig jusson, hogy az azóta is nyomorgó keleti népek közé vessen ez az elmebajos kretén hazaáruló.
Nagy valószínűséggel valamelyik orosz tanácsadó vétette el a mértéket, mert ez lehet, hogy valahol már bejött itt azért a tizenkét sikeres év, amit csak a hazudozás sikerének tarthatunk, a gazdaságnak nem.
Sokszor fogalmaztam meg hogy orbán "zsenije" a hazudozás és a kettős beszéd, nem az a szint amit kiválóságként számba vehetnénk. Még a rendszerének példaképei és celebjei maguk is bűnözők, vagy az iszákos miniszterelnök hasonlóan sikeres. 2006 óta várom mikor veszti el a fonalat. Lassan belegabalyodik. a saját hálójába . Kérdés nem baszik e ki velünk hogy bennünket is magával rántson. Jobb lenne, ha elvonulna Rákosi nyomában Oroszoszág anyácska távoli zugába és önkén vállalná az árulók száműzetését.
Sámannus
Nagyon aljas a média is ami eltéveszti a mértéket és a felelős tájékoztatást. Nem tizenkét éve, hanem A liberális pálfordulás után le kellett volna nullázni ezt az aljas szélhámost. A rendszerváltás legnagyobb bűne ez volt, hogy súlyos károkat okozó politikusok nem voltak időben eltávolítva a közéletből Ennek hamarosan véget vethetünk.
Yoda69
@Gyurka80: Megyesit nem Gyurcsany puccsolta meg, hanem az SZDSZ jelentette ki kilep a koaliciobol ha nem valtjak le. Ezert kellett mennie nem pedig Gy.F. szemelyes ambicioi miatt.
MZP mogott 6 part all. Ha meg akarnak puccsolni, akkor mind a 6 partnak egyutt kell. De megismetlem, mert ugy latszik nehez a felfogasod: NEM FOGJAK, MERT EZZEL OROKRE KIVEGEZNEK MAGUKAT!
Gyurka80
@Yoda69: Rosszul tudod, böszmeferi puccsolta meg, a szadesz csak az ok volt.
Dr. Proktor
@Gyurka80: A Föld meg lapos, a Covid oltástól meg gyíkemberek leszünk...
Gyurka80
@Dr. Proktor: ??? Hülye-é vagy-e?!
Yoda69
@Gyurka80: Na jo, ilyen óvodás szintű vitába mar nem megyek bele Alap dolgokkal nem vagy tisztában. Szerintem nezz utana a dolgoknak, es ne csak az orban-tevekbol tajekozodjal.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Cseréld már ki a lejárt lemezt!Olyan vagy mint a gyuripapagáj aki megtanult egy szót és azt fújja.
[email protected] már a böszmeferizés és már nem is aktuális.
Tudod mit mondott a papagáj?psszz...a többit már tudod.
Istenakinincsen
@Gyurka80: tegnap, 23:03
Böszme már egyedül csak te vagy...ébresztő!
Gyurka80
@Istenakinincsen: HAHAHA Majd áprilisban, nagyot fogsz koppanni!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Most, hogy megalakult a moslékkoalíció megint aktuális a böszme! Nincs ebben az országban annyi hülye aki a moslékra szavaz!
Gyurka80
@Istenakinincsen: De látom te azok között a hülyék között vagy! Szerencsére kevesen vagytok!
Istenakinincsen
@Gyurka80: pssszzz...a többit már tudod!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Április után neked qsss lesz!
Istenakinincsen
@Gyurka80: [email protected] a nyomorod.Te seggfej.Tökmindegy mi lesz április után,te gügye maradsz igy is úgy is...mert annak születtél.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Tanultál karigeritől "[email protected]"? Amilyen ellenzéki propos vagy nem úgy néz ki "[email protected]".
Gyurka80
@csak úgy...: Ha be.szartok az erőlködéstől akkor sem tudtok 2/3-ot!
Istenakinincsen
@Gyurka80: takarodj már a francba habzószájú kutya!
KisTehen
@Gyurka80: sima többséget se tudnak
Istenakinincsen
@KisTehen: Ezekszerint az ország kétharmada agyhalott zombi.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Nem látod, hogy ti mentek szemben az autópályán?
Gyurka80
@Istenakinincsen: qss a neved hülyegyerek!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nem látod hogy a szakadékba vezet az "autópálya"?
Sámannus
Egyrészt Lyukas a kosár és füle sincs se farka, de leginkább kicsinyke.
de miért is lenne nagyobb a maffia csak rablásban érdekelt.
nepszava.hu/3143840_kicsi-a-kosar-ezert-nem-hasznal-az-arstop
Gyurka80
@Sámannus: A népszara NEM hiteles forrás, csak hazudnak reggel és ... mint böszmeferi!
Sámannus
Gyurka80: Nékem sem hiteles az orrigó, az index az m1,2,3,4,5, stb, de figyelek rá, tudod miért, mert már csak szart dobálnak. Tudod ahol az egész kormány pucéran áll a választók előtt már csak egy lágy szellő kell, hogy az emberek felébredjenek Csipkerózsika álmából, és Lehet hajnalban mezténlább hálóinben felugrani a kormánygépre, és elhúzni Moszkvába.
www.youtube.com/watch?v=fS_r9g2zwJs
Istenakinincsen
@Gyurka80: tegnap, 23:13
Sebaj.Nem látod akkor nincs baj.(struccpolitika).Azért a biztonsági övet kapcsold be.Légzsák nincs.Ha szerencséd van túléled.
Sámannus
No jó éjt holnap nehéz napom lesz, mert Rapport Ricsi játszik a világbajnok ellen.:)
Jó szurkolást neki!
chess24.com/en/watch/live-tournaments/tata-steel-masters-2022/6/1/2
Gyurka80
@Sámannus: Erre a futóbolond zajospetire fogsz szavazni? Sajnállak, mert van gond nálad a toronyban.
Sámannus
@Gyurka80: Hogy ki a futóbolond azt én jobban megtudom határozni mint te. Mint a fenti bejegyzésben is láthatod, milyen programot választottam mára , akkor érzékelheted, azokra az emberekre csak büszkék lehetünk.
De ha azt szeretnéd tudni kivel foglalkozom még, az imént néztem meg egy riportot DÖ-l, aki a tizenegymilliárdos teleszkóp német irányító csoportjának a vezetője, akinek az munkája, hogy ő ad engedélyt a tudományos munka elindítására.
De ne sápadj este megnézem az összefoglalókat is MZP minden tevékenységéről is. Sok ilyen magamfajta futóbolond kéne még az országnak, és szeretném is más hasonló kvalitású emberek munkáját figyelemmel kísérni, ha már nekem ez a sors jutott szurkolok nekik, és segítem a munkájukat ahol tudom.
Én viszont a te tornyodat gondolom egy moslékos dézsának amiből a teremtő kifelejtette a neuronokat.
Gyurka80
@Sámannus: Bolondgyerek te nem tudod, hogy böszmeferi pénügyminisztere nevezte annak? Jákobpeti pedig lehülyázte zayospetit. Tehát az elvtársai is kiröhögik.
Sámannus
@Gyurka80: én pedig a geciket gecizem le elégedj meg ennyivel.
Gyurka80
@Sámannus: Aki a moslékra szavaz annak nincs ki a négy kereke!
Sámannus
@Gyurka80: Ha a fidesz moslékra gondoltál maximálisan egyet értek veled. Emléxünk amikor még a főgeci azt mondta nem lesz koala a kisgazdákkal, majd lepaktált velük. De később amikor szétverte a bandát lepaktált velük,majd beolvasztotta az MDF-t, a válalkozókat a MIÉP-t, majd a jobbikból is szédelgtek hozzá. Ilyen moslékot még nem zabált Európa elhiheted.
capisgálod má?
Gyurka80
@Sámannus: 25 éves történettel jössz idióta? Mikor itt van most a moslék a jobbiktól böszmeferiig?
Sámannus
@Gyurka80: Idióta aki csúzlival etetett amikor csecsszopó voltál.
Böszme a te oligarchák bocskorát csókolgató orbánod.
Gyurka80
@Sámannus: Anyád így etetett téged? Akkor már értem miért vagy ilyen idióta! A böszmeséget pedig böszmeferi saját maga ismerte be baromarcú!
Sámannus
@Gyurka80: Ne azt nézd mit mond, hanem amit csinál [email protected] hát nem érted lökött ökör?
Gyurka80
@Sámannus: Nagy hülye vagy ! böszmeferi miket mondott? Ha nem tetszik el lehet menni stb.
Sámannus
@Gyurka80: Nagy okos hát éppen azt magyarázta a bandájának, hogy ne számítsanak arra amit a pohosék most jó tíz éve csinálnak. Aki ezt nem érti az csak rongy ember lehet. Ebben különbözünk csak egymástól én gyűlölöm azokat akik mást mondanak mint amit csinálnak. Most is ez van terítéken.
Sajnállak amikor a nagy számonkérésnél szembesülsz az igazsággal, hogy a gazságot szolgáltad.
Hiába bújsz a sablonok közé meztelen vagy, és szégyenérzeted lehet amíg élsz miatta.
Két ezer hat után azt próbálták vissza hozni amit előzőleg elszúrtak. Annak csak orbánék az okai hogy nem folytatták.
Szégyen hogy a 89-s temetés után milyen pályát futott be a fidesz, szembe ment az ország érdekével, lezüllesztette az ellátórendszereket ez az ő böszmesége pontosan az, amitől Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr óvta az országot. Mai napig bele égettétek az agyatokba az aljas mantrát, aminek épp az volt a célja, hogy segítse az országot.
Amúgy meg lófaszt fogok elmenni engem ha agyonvernek sem megyek el. Menjenek a szaremberek húzzanak el a jó büdös francokba az ilyenekkel együtt.
Aki elindította ezt a böszmézést minden gyűlöletével vetette magát a nemzetre. Amikor vissza kerültek a hatalomba megállásnélkül rombolta és elkezdte a világ oligarcháinak a bocskorát csókolgatni, és árulni az országot.
Gyurka80
@Sámannus: Te hülyegyerek a böszmézést feri kezdte.Összevissza hazudozott és nem csinált semmit 2 évig, csak a sz.rból visszahozta a hazugságaival a választást. Elvtársai és ő meg szétlopták az országot, a simon 500 millájával éhségmenetet szervezett, ez az ilyen hülyéknek való, mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok