A választás előtt két hónappal épp a héten jelentették be, hogy a kormány maximalizálta a sertéscomb árát, Orbán pedig ennek örömére elment egy disznóvágásra, amin ő is aktívan részt vett. A kormányfő pörkölte, és felvágta a malacot, és a húsfeldolgozásban is részt vett. Természetesen a pálinkával való koccintásokból sem maradt ki. A disznóvágásról szóló videóban a kormány mulatós propaganda nótája szól. Így mulat a magyar 2022-ben.

A három korábbi fotó után a miniszterelnök Facebook-oldalára kikerült a videó is, amin Orbán feldolgoz egy disznót és pálinkázik.

Orbán Viktor szombaton a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömösre ment, ahol 13 év után először dolgozott fel nyilvánosan egy disznót a vendéglátójával, Mihálffy Bélával együtt. Mihálffyt a Fidesz december elején jelölte ki a kormánypárt helyi jelöltjének a 2022-es választásra.

A kormányfő Viszlát, röfi címmel posztolta a videót:

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Ember embernek farkasa
Disznó disznónak gyilkosa
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
Na ez mindent elmond rola, röviddel a vaasztasok elött nincs mas dolga, mint disznovagason palinkazni! Igaz, tegye csak, a börtönben nem lesz palinka!
Macskaszem
Amikor az egyik disznó felzabálja a másik disznót. Most már Orbi a "soros". Megpörzsölném azt a varacskos rinocérosz bőrt a pofáján.
Emmersson71
Ember embernek farkasa
Disznó disznónak gyilkosa
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:08
Viszont az is lehet,hogy bazi,nagy marha sütés lesz.:))
Gauntlet
"ezt vele is megbeszélték? Csak mert egy szinten vannak"
Néro
Csak Záhonytól-Sopronig 40 ezer embert. Az lehetett az előgyakorlat.
Málna
@teuton: Mi más dolga lenne? Az ellenzék mindent megtesz, hogy újra a Fidesz nyerjen. Orbánnak tényleg semmi dolga, meg sem kell szólalnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.