A Klubrádió Világtalálkozó című műsorában az egyik vendég a 80 éves Jeszenszky Géza egyetemi tanár, politikus, diplomata volt.  Jeszenszky 1990–1994 között az Antall-kormány külügyminisztere, 1998–2002 között Magyarország washingtoni, majd 2011–2014 között norvégiai és izlandi nagykövete volt.

Antall József lázadásképp még az osztálykirándulásokra is nyakkendőbe járt és tanárként grafikonnal magyarázta el, hogyan tud örömet szerezni egy férfi egy nőnek

Jeszenszky Géza. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Az Antall-kormány egykori külügyminisztere a nála 9 évvel idősebb Antall József gimnáziumi tanítványa is volt, erről az időszakról is mesélt a műsorban.

Jeszenszky szerint Antall az akkori viszonyok között ha nem is volt éppen jampec, polgári módon öltözködött, még osztálykirándulásra is nyakkendőbe járt, ami szerinte egyfajta lázadás volt az 1950-es években. 

Jeszenszky a műsorban egy olyan dolgot is elárult, ami elég meglepő lehet a háta mögött Savanyú Józsiként is emlegetett néhai miniszterelnökről eddig ismertek alapján:

Tehát mondjuk egy fiúgimnázium volt, a lányokról fűződő viszonyról nagyon hasznos dolgokat hallottunk. (…) Ha elmondhatom: hogyan tud egy férfi örömet szerezni egy nőnek, hogy ne csak saját örömével törődjön. Még grafikont is rajzolt hozzá

Hogy pontosan mit takart a tanítás az örömszerzésről, azt Jeszenszky nem részletezte.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI / Koszticsák Szilárd

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Nagyobb kokárda nem volt, Mekk Elek?!
namihami
Nyakkendő és osztálykirándulás?
Grafikon és orgazmus?
Eddig se volt nagy véleményem az ""Alámerülősről"", de ettől inkább röhejesebb, mint ""államférfibb(?!?!?!)"" lett. Nem véletlen, hogy az Orbán példaképnek választotta. EZT---AZ!
ómió
Efftársilag hogyan kellett volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.