A járványügyi szabályok és korlátozások ellen tartott tüntetést vasárnap délután a Mi Hazánk Mozgalom az Egészségügyi Államtitkárság épülete előtt Budapesten. Az Akadémia utcában több ezren gyűltek össze 15 órára, ahonnan a beszédek után a Köznevelésért Felelős Államtitkárság Szalay utcai épületéhez vonultak át.

Covid-diktatúra elleni tüntetését tartott a Mi Hazánk vasárnap Budapesten a parlamentél és az egészségügyért felelős Emmi épületénél. A demonstráción felszólalt többek között Toroczkai László, a párt elnöke és egyben kormányfő-jelöltje, valamint Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője. A beszédekben a kormányoldalt és az ellenzéket is támadták a felszólalók, az állítva, hogy az országban a multinacionális cégek és a vakcinagyártók állnak a meghozott járványügyi döntések mögött.

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azzal kezdte beszédét, hogy:

Ne legyen kötelező az oltás, nem tűrjük a zsarolást! Nem, nem soha!

Ezután arról beszélt, hogy szerinte meghamisítják a járványügyi statisztikákat, azokat is a koronavírus áldozataként tüntetik fel, akik másban haltak meg. Novák azt is mondta, hogy járványszolidaritási-adót vetne ki a járvány haszonélvezőire.

Mit képzel magáról Orbán Viktor, hogy a gyógyszercégek oldalára áll

– tette fel a kérdést Dúró Dóra, majd

követelte, hogy szüntessenek meg mindenféle diszkriminációt az oldatlanokkal szemben, valamint azt, hogy hozzák nyilvánosságra a gyógyszercégekkel kötött szerződéseket.

Az is elhangzott, hogy a párt a választásokig 500 hasonló rendezvényt tart majd.

A Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László azzal kezdte beszédét, hogy a szabadságjogok és a normalitás mellett állnak ki.

Ha továbbra is az utcán maradunk, továbbra is állandó politikai nyomást helyezünk a kormányra, akkor van esélyünk arra, hogy ez a Covid-diktatúra nem lesz még rosszabb

– mondta Toroczkai, aki szerint olyan diktatúra épül, amelyre még nem volt példa a világtörténelem során. 

Forrás: Telex.hu, 24.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Na én is ezekre szavazok, elég a vakcinadiktatúrából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Nyírfa: Sehogy sem keveredtem sehová.Csak tájékozódni próbálok a zűrzavarban.
Szerinted ők csináltak valami rosszat?Úgy látom inkább feltárják az évtizedes disznóságokat.
Nézd meg a videoikat,és mondd el a véleményed.
DR PRÉDlKÁTOR
@Istenakinincsen: Egyetértek! A többi ellenzéki párt kussol, egyedül a Mi Hazánk és Hadházy Ákos csinál csak valamit!
teuton
@Pálinkás Pál: Birka! neked nincs oltasi könyved? Születesedtöl kezdve közel 20 kötelezö oltast kaptal, senki nem kerdezett, hogy akarod-e! Szemelyid es utleveled van? A kutyaknak is van! Tudnal az irataid nelkül 1 lepest is tenni, akar rszagon belül??? Ha pedig majd olvasni megtanulsz, nezz utana, mi törtent 2 nappal a cseh zenesznövel! Oltas- es covidtagado volt, be akarta bizonyitani, hogy a covid nem letezik! A csakadja beoltatta magat, ö nem, akarattal megfertöztette magat. Ö nem elte tul, a többiek igen...
Pálinkás Pál
@teuton: kussolj...azok az oltások hatásosak..hosszú évek kísérletei után alkalmazták...,nem kellett egyiket sem 4 havonta megújítani...ami a cseh énekesnőt illeti, beteg volt...az hogy ti covid halottnak írjátok, lepkefingnyit sem érdekel...,ahogy te sem...
division
@teuton: Mindenkivel ezt csinálja ez a tanulatlan barom, velem is. Lételeme minden nap reggeltől estig a coviddal foglalkozni, személyeskedni másokkal. Ebből él.
teuton
@Pálinkás Pál: Mi van birka, olyan rosszul fizetnek, hogy napi 12 orat kell fröcsögj? Olvasni is megtanulsz majd valamikor? A cseh enekesnö makkegeszseges volt, de virustagado, akarattal fertöztette meg magat, be akarta bizonyitani, hogy nincs covid! A beoltott csaladtagjai eletben maradtak, ö nem... Koborrol es Csollanyrol is tudsz valami hazugsagot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.