A járványügyi szabályok és korlátozások ellen tartott tüntetést vasárnap délután a Mi Hazánk Mozgalom az Egészségügyi Államtitkárság épülete előtt Budapesten. Az Akadémia utcában több ezren gyűltek össze 15 órára, ahonnan a beszédek után a Köznevelésért Felelős Államtitkárság Szalay utcai épületéhez vonultak át.

Covid-diktatúra elleni tüntetését tartott a Mi Hazánk vasárnap Budapesten a parlamentél és az egészségügyért felelős Emmi épületénél. A demonstráción felszólalt többek között Toroczkai László, a párt elnöke és egyben kormányfő-jelöltje, valamint Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője. A beszédekben a kormányoldalt és az ellenzéket is támadták a felszólalók, az állítva, hogy az országban a multinacionális cégek és a vakcinagyártók állnak a meghozott járványügyi döntések mögött.

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azzal kezdte beszédét, hogy:

Ne legyen kötelező az oltás, nem tűrjük a zsarolást! Nem, nem soha!

Ezután arról beszélt, hogy szerinte meghamisítják a járványügyi statisztikákat, azokat is a koronavírus áldozataként tüntetik fel, akik másban haltak meg. Novák azt is mondta, hogy járványszolidaritási-adót vetne ki a járvány haszonélvezőire.

Mit képzel magáról Orbán Viktor, hogy a gyógyszercégek oldalára áll

– tette fel a kérdést Dúró Dóra, majd

követelte, hogy szüntessenek meg mindenféle diszkriminációt az oldatlanokkal szemben, valamint azt, hogy hozzák nyilvánosságra a gyógyszercégekkel kötött szerződéseket.

Az is elhangzott, hogy a párt a választásokig 500 hasonló rendezvényt tart majd.

A Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László azzal kezdte beszédét, hogy a szabadságjogok és a normalitás mellett állnak ki.

Ha továbbra is az utcán maradunk, továbbra is állandó politikai nyomást helyezünk a kormányra, akkor van esélyünk arra, hogy ez a Covid-diktatúra nem lesz még rosszabb

– mondta Toroczkai, aki szerint olyan diktatúra épül, amelyre még nem volt példa a világtörténelem során. 

Forrás: Telex.hu, 24.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Na én is ezekre szavazok, elég a vakcinadiktatúrából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Na én is ezekre szavazok, elég a vakcinadiktatúrából.
Istenakinincsen
Toroczkai László még nem hazudott.Nézzétek meg a Mi Hazánk videóit!
Sámannus
Én is úgy látom, hogy minden kákán is van csomó, abcúg aki mást állít. Legalább is a végén.
Rizikó
Érdemes rájuk szavazni, ha magyarnak érzed magad!
Az egyetlen párt, amelyik a covid hisztiben a normalitás pártján áll!
Hajrá Mi Hazánk! Irány a Parlament!
human
Ó a bátor hungaristák. Félnek egy szuritól.
Akkor ne oltassák be magukat. De ha kérhetném majd ne vegyék el az intenzív ágyakat a más betegség miatt intenzívre került rendes adófizetőktől!
Istenakinincsen
@Rizikó: Nem csak a covid hisztiben.A végrehajtók után már legalább két éve nyomoznak.
teuton
@magyar1: Aztan majd ök lelegeztessenek teged es fizessek a kezelesed is, meg a temetest, ha covidos leszel! Ne vardd el, hogy a masok altal fizetett betegbiztositas fizesse!
kormanyos63
@Rizikó: Isten óvja Magyarországot, hogy ez a náci, fasiszta csürhe bejusson a parlamentbe!
A mi hazánk nyíltan rasszista, antiszemita, és homofób párt, csak uszítani, és gyülöletet kelteni tudnak, én megvetem őket!
Ráadásúl fanatikus vírustagadók, maszk, és oltásellenesek, és ez miatt sajnos nagy esélyük van, hogy elérjék a bejutáshoz szükséges 5%-ot!
Magyarországon ugyanis jelenleg 3-millió ember van, aki nem akarja magát egyáltalán beoltatni, döbbenetesen magas ez a szám, és ezeknek egy része támogatója a mi hazánk mozgalomnak is! !
surdilloFUJT
@magyar1: @Rizikó: A nemlétező magyarok istene adja meg,hogy ti is meg az összes migatyánkos a szargyártó által vett lélegeztetőgépre kerüljön,és ne legyen szakszemélzet aki IDŐBEN cseréli ,vagy tisztítja aszűrőt!!!Csak istenítsétek ezt a fasiszta ,aljas csürhét!!!
jesz
ez a Novák/Dúró duó évek múlva szégyellni fogja a harcos kiállásukat...ha szerencséjük van, akkor eltűnik a betegség, ha nincs szerencséjük, akkor a dühöngő fertőués közepette még ők is lélegeztetőre kerülhetnek...aztán ott dugdoshatják a százezreket a személyzet zsebébe..
magyar1
@teuton: Te meg ha felvetted az oltásokat kussoljál a kórházból, mert én is évtizedekig fizettem a tb-t, azért, hogy téged drága pénzért oltsanak és utána kezeljenek! Aki felveszi az oltásokat legyen elég neki, ha mégis elkapja nehogy már még én és a többi oltatlan fizesse a kezeléseteket!
magyar1
@surdilloFUJT: Adja meg neked, idióta! De ha elkapom én nem is egyeznék bele a lélegeztetőgépbe.
Pumpálják beléjük a levegőt mint a biciklibe, a tüdőkapacitását senkinél nem mérik külön.
magyar1
@human: Szerinted aki kórházba kerül nem fizeti az adót meg a tb-ket? Azoknak kuss utána a kórházból akik felvették már a vakcinákat, eleget fizettünk a biztonságukért"!
odst
A Mi Hazánk olya, mint az LMBTQ. Viszonylag sokan vannak, néha felvonulnak, de csak a szélsőjobbos buzikat érdekli.
magyar1
Amióta kötelező a csecsemőkori oltás és egyre jobban fejlődik az egészségügy egyre több a beteg ember, szinte már nincs olyan akinek valamilyen betegsége ne lenne csecsemőkorától.
Senkinek nem furcsa ez?
Rizikó
@kormanyos63: Nekem pedig hazafiak, realisták és a magyar érdekekért kiállók! Kitűnően látják a jelenlegi folyamatokat a világban és pontosan tudják,kik mozgatják a szálakat és milyen céllal. Akik ezt titokban teszik és világuralmat gyakorolnak, pontosan tudják és uszítanak ellenük ezerrel.
Pálinkás Pál
@human: az intenzív ágyakat az oltott vénemberek foglalják el, nem nagyon találsz ott mihazánkost,
Pálinkás Pál
@teuton: te sültparaszt...akkor ugathatnál ,ha az oltás megvédene...de tele az intenzív oltott vénemberekkel...több a fertőzött oltott mint oltatlan...húgyagyú vagy...névadóid már rég kibeleztek volna...
ómió
Ezek, akkor, Ausztriában még tökön is szúrnák magukat?
simmering73
@Rizikó: Kifelejtetted, hogy rasszisták, antiszemiták, náci felhanggal. Mint tenmagad is.
Rizikó
@simmering73: Aki egy csöppet őszinte, az náci, antiszemita és rasszista.
Az ember színe fehér! Ha ez nem tetszik neked, irány Afrika!
Ide nem kellenek ilyen haladár demagógok!
teuton
@Pálinkás Pál: Hugyagyu primitiv birkakkal nem allok szoba!Tarsalog a hasonlo szinvonalu durrfinggal!
Pálinkás Pál
@teuton: a birkák ti vagytok, oltottak... 15.-től könyvetek is lesz róla ,mint a kutyáknak...csip mikor jön?..még szerencse hogy mi vagyunk a konteósok...azt valahogy mindig igazunk lesz-...
Istenakinincsen
Nem értem mi bajotok van a "Mi hazánk"mozgalommal.Nem ők vezetik az országunkat előre a szakadék felé.
Feltárják a hibákat és keresik a bűnösöket...ez is bűn?
Csizmás Kond
...vakcinasüketelők...maholnap az egész világon kötelező lesz de még örökké vannak akik az utcákon üvöltözik szét a süketségeiket.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Te és a Mi hazánk? Hogy keveredtél közéjük?
Istenakinincsen
@Nyírfa: Sehogy sem keveredtem sehová.Csak tájékozódni próbálok a zűrzavarban.
Szerinted ők csináltak valami rosszat?Úgy látom inkább feltárják az évtizedes disznóságokat.
Nézd meg a videoikat,és mondd el a véleményed.
DR PRÉDlKÁTOR
@Istenakinincsen: Egyetértek! A többi ellenzéki párt kussol, egyedül a Mi Hazánk és Hadházy Ákos csinál csak valamit!
teuton
@Pálinkás Pál: Birka! neked nincs oltasi könyved? Születesedtöl kezdve közel 20 kötelezö oltast kaptal, senki nem kerdezett, hogy akarod-e! Szemelyid es utleveled van? A kutyaknak is van! Tudnal az irataid nelkül 1 lepest is tenni, akar rszagon belül??? Ha pedig majd olvasni megtanulsz, nezz utana, mi törtent 2 nappal a cseh zenesznövel! Oltas- es covidtagado volt, be akarta bizonyitani, hogy a covid nem letezik! A csakadja beoltatta magat, ö nem, akarattal megfertöztette magat. Ö nem elte tul, a többiek igen...
Pálinkás Pál
@teuton: kussolj...azok az oltások hatásosak..hosszú évek kísérletei után alkalmazták...,nem kellett egyiket sem 4 havonta megújítani...ami a cseh énekesnőt illeti, beteg volt...az hogy ti covid halottnak írjátok, lepkefingnyit sem érdekel...,ahogy te sem...
division
@teuton: Mindenkivel ezt csinálja ez a tanulatlan barom, velem is. Lételeme minden nap reggeltől estig a coviddal foglalkozni, személyeskedni másokkal. Ebből él.
teuton
@Pálinkás Pál: Mi van birka, olyan rosszul fizetnek, hogy napi 12 orat kell fröcsögj? Olvasni is megtanulsz majd valamikor? A cseh enekesnö makkegeszseges volt, de virustagado, akarattal fertöztette meg magat, be akarta bizonyitani, hogy nincs covid! A beoltott csaladtagjai eletben maradtak, ö nem... Koborrol es Csollanyrol is tudsz valami hazugsagot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.