A vasárnap esti Sajtóklub résztvevői ismét hozták a színvonalat anyázásban.

"Nárcisztikus, Kohlhaas-szindrómás seggfejek"- Keményen nekiment Márki-Zaynak és Jakabnak Bayer Zsolt

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Én nemigen fordítanék túl sok energiát a Márki-Zay-féle idióták hülye szavaira, mert teljesen fölösleges

- adta meg a műsor alaphangját a Demokrata főszerkesztője. Bencsik András ezt követően hosszasan dicsérte a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseit.

Nem mondom, hogy jól esik ezekkel a tényleg ilyen nárcisztikus, Kohlhaas-szindrómás * seggfejekkel foglalkozni, mint a Jakab vagy a Márki-Zay, de muszáj

- vetette közbe nem sokkal később Bayer Zsolt.

Bayer Zsolt később sem kímélte Márki-Zayt, és azt mondta:

Márki-Zay elmondja a saját hangjával, saját tepsi pofájával, hogy pedig ingyenes egészségügy nincs, tök jó piaci alapon fizetős...majd akkor a fűszoknyás lányok hozzák a mojitót...nem lett volna szabad a vizitdíj, meg a kórházi napidíjellenes népszavazást kiírni... ezt megnézi az ország, mert ő mondja. Akkor valószínűleg szólnak neki, hogy »Te Peti, ez szar« és akkor kiáll másnap és rezzenéstelen arccal elmondja, hogy az Orbán készül fizetőssé tenni az egészségügyet. És ülsz és nem hiszed el. Pedig kénytelen vagy, mert ezek ezek

(* A Kohlhaas-szindróma egy olyan pszichiátriai tünetegyüttes, mely kóros viselkedésformákban nyilvánul meg. Nevét Kohlhaas Mihály (eredeti címén Michael Kohlhaas) Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregény főhőséről kapta. A Kohlhaas-szindróma (más néven kóros érvényszerzésbe tébolyulás) sajátosságai közé tartozik a kitaszítottságélmény és a bosszúvágy. Az egyén megszállottan ragaszkodik saját igazához, mely vélt vagy valós okok miatt – akár teljesen hétköznapi szituációkban is – alakulhat ki. - szerk.)

Forrás: Népszava

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Buszon beszélgetett mellettem néhány nő,hogy ki,milyen műsorokat néz.Említették a hírtv-t,és a pesti tv-t is,de szerintük ezek nézhetetlenek,mert olyan ocsmányul beszélnek. Ezek a seggarcok,bayer,és kollégái nem növelik a nézettséget,bár felháborító,hogy ezt a szemetet közpénzből tartják fenn. Ez a moslékpofájú bayer mintha a gazdájáról beszélt volna,ha már pszichiátriai tünetegyüttesről volt szó.Elég orbánról megnézni 1-2 videót,na ott aztán vannak tünetek.Mint egy epilepsziás kígyó.-csapkod a nyelvével,és közben ezerszer gombolja ki-be a zakóját. Van ott baj,elég,és ezek figuráznának ki mást?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Taplóképű faszfej, lóg az agya fejében úgy elment az esze.
ómió
Pedig az efftársak csak a (veres) csellagos ég magasságát szeretnék látni! Az árakban is!
Rizikó
@simmering73: Antiszemita az, akit gyűlölnek a zsidók!
Rizikó
@kissé felnőttem: Igen, ismerős. A megélhetési rettegők kórképe!
kissé felnőttem
@Rizikó: hát én nem rettegek több okbol mert vesziteni valóm max a tyúkszaros nem halmoztam se cégeket sem milliókat.
Rizikó
@kissé felnőttem: Hát én sem rettegek, sejtheted!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.