Elképesztő csatában, az utolsó másodpercekben szerzett Máthé Dominik-góllal 31-30-ra nyert a magyar férfi kézilabda-válogatott Portugália ellen, és megtartotta esélyét a továbbjutásra az Európa-bajnokság B csoportjában. A 13-i, csütörtöki megmérettetésünk sajna vereséggel zárult, amin teljes családjával részt vett Varga Judit igazságügyminiszter. Titulusából (is) fakadóan feltételezhető, hogy nem linkel, aminek a vasárnapi meccs utáni facebook-bejegyzése ad különös jelentőséget.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Gyűlölködve gúnyolódnak a globalista zsoldosok! Varga meghívhatná őket Orbánhoz egy jó disznótorosra és látnánk azonnal, ki a magyar!
Béla333
Megpróbáltam beküldeni, de mivel az Varga Judit munkájához kapcsolódik és a maffia működéséről szól, hát nem letiltotta a cenzor vagy ki?:

"Másfél milliárdos adósságot takarítottak el a felszámolók Mészáros és Tiborcz útjából"
"Egy mátrai hotel példáján keresztül mutatjuk be, milyen módszerrel lehet milliárdokat spórolva megszerezni akár olyan ingatlant is, mely elvileg a rendőrség és a bíróság kiemelt figyelmét élvezi."
24.hu/belfold/2022/01/17/quaestor-meszaros-lorinc-tiborcz-istvan-lifesyle-hotel-felszamolok/

Ez ugye bűncselekmény gyanús, de az igazságügy miniszter nem ér rá ilyan apró-cseprő ügyekkel vacakolni, mert kézimeccsre jár!
karma1
@sgl: Arrol nem is beszelve, hogy ugy hazudik, mint a vizfolyas! Az Unio soha egy percig nem szerzett be es nem igert egyetlen orszagnak sem egyetlen darab vakcinat sem, hanem mint general megrendelo, lekotott egy 500 millio darabos kontingenst a Pfizernel, hogy ebbol a 27 tagorszag egyedenkent annyi vakcinat hivhasson le, amennyit az illeto orszag akar! Magat a beszerzest minden orszagnak maganak kellett inteznie! 2020 juniusaig az Unio egy oltasi tervet rendelt minden orszagtol, hogy atlathassa, hany darab oltoanyagot kelljen lekotnie a gyartonal. Es MINDEN orszag leadta IDORE a sajat oltasi tervet, egyedul Magyarorszag NEN! Pedig kaptak surgetest is, hogy lezarhassak a rendelesi folyamatot - dehat minden mas fontosabb volt, az EB, - ami valamikor junius elejen volt 2020-ban - szoval csak mi nem adtunk be tervet.
Ennek ellenere az Unio nagyvonalu volt az orszaggal szemben, es rajtuk keresztul beszerezhettuk a Pfizert is, amennyit akartunk volna - de mi karakanul a 10x annyiba kerulo kinai, meg a sokkal dragabb, am nem engedelyezett oroszt nyomattak. Aljas, maffiozo bunozok tarsasaga orban kormanya

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.