A Telenor a „szolgáltatási díjak értékarányos megőrzése érdekében” február második felétől fenntartja magának a jogot, hogy lényegében bármely ügyfelének díjait inflációarányosan „korrigálja” – írta meg a HWSW-re hivatkozva a hvg.hu.

Bejelentést tett a mobilszolgáltató: milliókat érinthet hazánkban

Fotó: telenor.hu

A szolgáltató szerint az ügyfelek nem élhetnek majd jogkövetkezmény nélküli felmondással.

Fenntartja magának a jogot a Telenor Magyarország, hogy a jövőben minden ügyfelére vonatkozóan, egyszeri éves díjkorrekció formájában érvényesíthesse a fogyasztói árindex aktuális változásait, méghozzá úgy, hogy az a cég szerint nem számítana az előfizetői szerződés egyoldalú módosításának- derül ki a társaság nemrég közzétett, február 21-től érvényes általános szerződési feltételeiből.

Bár a fogyasztói árindex negatív változásával mindez akár díjcsökkenésben is megtestesülhet, arra a hírt elsőként közlő HWSW is rámutat, hogy a vállalat nyilvánvalóan az idén minden pénzügyi prognózis szerint elszabaduló infláció számára kedvezőtlen hatásait akarja kivédeni. Tehát az az életszerű, hogy nem csökkenteni, hanem növelni fogja árait.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: telenor.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
nagyobb összegben fogadnék, hogy nem lesz olyan ember, aki felháborodik...

Minden megy tovább(a szolgáltató nagy-nagy elégedettségére)
namihami
Én mindig azt hittem, hogy a szerződés az KÉT, azonos fél között köttetik! Persze, ez Magyarország--ahol ""Majd jönnek az ügyvédek...""--de, mégis?!?!
Mi az, hogy a Telenor ""...fenntartja magának a jogot...az árváltoztatásra...és egyoldalúan""? És, ha én holnap egyoldalúan közlöm vele, hogy holnaputántól csak a kiadott számlája 80%-át vagyok hajlandó kifizetni, akkor azért ők még kikapcsolhatnak? Mert ugyebár a szerződés mégiscsak egy(??)- vagy mégis kétoldalú?
És ez nem csupán a Telenor játéka, de mindig mi szopunk általuk.
Nyírfa
Ezért nem szabad előfizetéses szerződést kötni.
Egyébiránt megszívhatja a Telenor, ugyanis, már holnap - ma még nem, mert ej, ráérünk arra még -
kiadhatja bárki a szolgáltató szűrét. Tegyék is meg, szívfájdalom nélkül.

Ha azt veszem, hogy a magyaroknak csak százévente egyszer van forradalmi hangulatuk, akkor , azt hiszem, érik az e századi.
Csizmás Kond
Ez csak humbug. Azt hogy mit akar az egyik még nem zárja ki hogy az nem törvényellenes.
Logogrif
Ha ezt megteszik, azaz egyoldalúan növelik a tarifát : akkor fel kell mondani a szertóződést és irány egy másik szolgáltató !
Nyírfa
@Nyírfa: A tegnapi beírásom kiigazítása: " kiadhatja bárki a szolgáltató szűrét" helyett - kiadhatja bárki a szolgáltató útját, illetve kiteheti a szűrét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.