Egy kétpói nő kálváriájáról számolt be a Blikk hétfő reggel: a nő november óta próbálja kideríteni, hogy hol lehetnek édesanyja hamvai, amit elkeverhettek a szolnoki kórházban.

Égbekiáltó kegyeletsértés: több holttestet cserélhettek össze a szolnoki kórházban

Fotó: pixabay.com

Úgy tűnik, több halott papírjait is összekeverhették, de a kórház a lapnak nem válaszolt, csak a rendőrség jelezte, hogy nyomoznak az ügyben – írja a bulvárlap alapján a Telex.

November 18-án szállították a nő édesanyját a kórház Covid-osztályára, később telefonon jelezték neki, hogy már jobban van, a krónikus osztályra viszik. Nehezen, de elintézte, hogy meglátogathassa, de az ágynál azzal szembesült, hogy nem az édesanyja fekszik az ágyon. Jelezte is a problémát, alig akarták neki elhinni, rendőrséget is hívott ott a kórházban.

Egyébként az ágyon fekvő nőt véletlenül ismerte is, ő mondta el a kórház dolgozóinak, hogy kit gondoltak az édesanyjának.

Később kiderült, hogy a nő édesanyja valószínűleg a Covid-osztályon halt meg, de sokkal többet nem nagyon tudtak neki mondani. A nő elmondása szerint a rendőrségen azt mondták, három beteg hamvait cserélhették össze.

Forrás: telex.hu/blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Kegyeletsértés Btk. 228.
228. § Aki halottat vagy emlékét a 226. vagy a 227. §-ban meghatározott módon meggyalázza, vétség miatt az ott meghatározott büntetéssel büntetendő.
Rágalmazás Btk. 226.
Becsületsértés Btk. 227.

Nem ártana ismerni a fogalmakat firkászkám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.