„Lehet szórakozni a csirkefarháton, csak hát az emberek több mint 20 százalékának ez az egyetlen húsétele. És nekik bizony néhány forint is számít” – írta közösségi oldalára Szalai Erzsébet.

Kiosztotta a farháton nevetgélőket a baloldali szociológus

Fotó: pixabay.com

A szociológus posztja szerint ez majd a választási eredményeken is látszódni fog – írja az atv.hu

„Ha lehet kérni, kicsit több empátiát az ellenzék részéről, különösen a baloldalon. Farhátozás helyett az emberek számára is érthető szociális üzenetek és ígéretek kellenének, nem pedig a szegényeken való gúnyolódás”

– áll a bejegyzésben.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Senki nem gúnyolódik a szegényeken, éppen csak megvetést és utálatot érez az ember azért, hogy annyira lerabolta a maffia az országot, olyan nyomorban tartja az embereket, hogy már az is politikai kérdés, hogy a csirkefarhátnak mennyi legyen az ára.
Miféle szociológus az, aki ennyit sem érez a néplélekből?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Minden tiszteletem Szalai Erzsébeté, de mot téved. Amikor a csirke far-háton gúnyolódunk nem a szegény ember nyomorán tesszük, hanem a fideSS-kdnp, a NER és a kormány szégyenén, a 12 éves kormányzati úton, ami dicstelenül a nyomorban fog véget érni.
Csizmás Kond
...vannak még józan emberek...sajnos egyre kevesebben.
levarosbukta
Attól hogy szociológus még nem esünk hasra, pláne ha hülyeséget mond!
Béla333
Senki nem gúnyolódik a szegényeken, éppen csak megvetést és utálatot érez az ember azért, hogy annyira lerabolta a maffia az országot, olyan nyomorban tartja az embereket, hogy már az is politikai kérdés, hogy a csirkefarhátnak mennyi legyen az ára.
Miféle szociológus az, aki ennyit sem érez a néplélekből?
Nyírfa
Nagyon kellemetlen, ha egy értelmiségi éppen arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem érti a társadalmi mozgásokat.
namihami
Egy szociológusnak (főleg, ha az baoldalinak mondATja magát), nem azon kéne rugóznia, hogy a farhát egy rétegnek mégiscsak alapvető(!!!) élelmiszer, hanem azon felháborodni, hogy egy kormány 12 év ""kormányzás"" után még kijelentheti, hogy egy MAJDNEM csirkegyári hulladék a 21. századi Magyarországon népélelmezési alapcikk lehet és legyen egy számottevő rétegnek.
Persze, sokan szeretik és szerethetik a farhátból készült ételeket, de azért nehogy már árhatóságilag rögzítendő alapélelmiszer legyen. Ezzel az erővel a nyakat is ide lehet sorolni, hiszen finom leves főzhető belőle, de azért ne csináljunk már a Jóistenből bohócot!
simmering73
@KisTehen: 14:53 Ezt szoktuk tőled kérdezni, propeller Marhája. Tudsz olvasni? Az értelmet már nem kérdezzük. 5%
justhpeter
@KisTehen: Ha olvasni szeretnél tanulni olvasd el a kommentem alatti számot és nem csak matekból leszel jobb, hanem közelebb is jutsz az igazsághoz.
kissé felnőttem
csirkefarháton a történelem nagyjai közé Hanibál elefánton Horthy fehér lovon csirke farháton orbán
moareka
Mi meg kiosztottuk őt! Lehet a kommenteket elolvasni. Nem teszi ki a hölgy az ablakba...
Sámannus
A nadsád lemaradt a lényegről kegyedet röhögik ki. Nem a nyomorgókat. Korszakos idióták veszik körbe ezt a kretén rendszert és védik a mocskolódását a hazudozását, és a nyomorba toloncolt ország háromnegyedével szórakozik a disznófejű nagyúr. Az nem zavarja. Választáskor a kukákhoz zavarják az embereket nem az urnákhoz
ómió
Hát, már az övéit se ismeri? Pedig csak háromszoros árat szeretnének érte fizetni!
Nyírfa
@Sámannus: tegnap, 21.05

De jót írtál!
kereső
Kedves Szalai Erzsébet! Nem a "szegény a szégyen", hanem a szegénység a szégyen. És a gúnyolódás éppen nem a szegénynek szólt, hanem az orbáni "jajj de fasza ország vagyunk", meg száguldunk, - és akkor a kormány a szegénység "jelképét" a csirke far-hátot hozza ide ennek igazolására. Ha Önt nem háboritja fel ez a szégyenteljes cselekedet, akkor Ön nem szociológus.Éppen a regnáló hatalom űz gúnyt a szegényekből ezzel az árbefagyasztással. Csodálkozom, hogy nem érti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.