A Kaposvári Járási Ügyészség jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó kaposvári férfival szemben, aki társa segítségével akarata ellenére hozta el feleségét és kislányát egy családon belüli erőszak áldozatainak fenntartott otthonból.

Anyaotthonból rabolta el feleségét és kislányát egy kaposvári férfi, majd a nőt meg is erőszakolta

Fotó: pixabay.com

A büntetett előéletű férfi együttélésük alatt rendszeresen bántalmazta, becsmérelte feleségét, míg közös gyermekükkel többször volt türelmetlen és agresszív – olvasható az ügyészség honlapján.

Az asszony egy idő után ki akart lépni a bántalmazó kapcsolatból, ezért 2021 elején a családvédelmi hatóságok segítségével titokban gyermekével együtt elköltözött egy olyan, Kaposvártól távoli védett otthonba, ahol a férfi nem találhatott rájuk.

A vádlott és a sértett között a kommunikáció azonban a férfi erőszakossága miatt nem szakadt meg teljesen, és az egyik üzenetváltásuk során a nő véletlenül megosztott egy olyan dokumentumot, amiből a férfi rájött, hogy hol tartózkodnak.

A férfi az így megszerzett információk alapján 2021 májusában felkereste a nőt, aki a találkozásukkor éppen óvodába kísérte közös gyermeküket. A vádlott ekkor erélyesen felszólította feleségét, hogy a kiskorú sértettel együtt szálljon be a társa által vezetett gépkocsiba, mert közösen fogják óvodába vinni a kislányt.

A nő – a gyermekét féltve – nem mert ellenkezni, majd a férfi a gépkocsiban megragadta a sértett haját és közölte, hogy Kaposvárra fognak menni. A sértett kérlelni kezdte a vádlottat, aki erre torkon ragadta a nőt és megfenyegette, hogy bántalmazni fogja a családtagjait, ha nem teszi azt, amit kér.

Az asszony kilátástalannak ítélve a helyzetét, felhagyott az ellenállással, és Kaposvárra jött a férfival, akitől az erőszak hatása miatt azt is eltűrte, hogy akarata ellenére közösüljön vele. A nő, illetve gyermeke végül másnap tudott elszabadulni a vádlottól úgy, hogy a védett otthonnak gyanússá vált a sértettek hirtelen távozása, ezért értesítették a kaposvári rendőröket, akik őrizetbe vették a vádlottat.

A férfit ezután az ügyészség indítványára a bíróság letartóztatta.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az eljárás alatt mindvégig letartóztatásban lévő, többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben fegyházbüntetés, míg a sértettek Kaposvárra szállításában segédkező társával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

A sértettek szállításához használt gépkocsit rögzítő fénykép a nyomozó hatóság szemléjén készült.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"A büntetett előéletű férfi együttélésük alatt rendszeresen bántalmazta, becsmérelte feleségét, míg közös gyermekükkel többször volt türelmetlen és agresszív"
Ki kutyával hál, bolhával kél.
"Az asszony egy idő után ki akart lépni a bántalmazó kapcsolatból"
vs
"A vádlott és a sértett között a kommunikáció azonban a férfi erőszakossága miatt nem szakadt meg teljesen"
Natehát: ha ő nem tudja hol van, és nem akarja, hogy megtalálja, akkor hogy jön ide a fazon erőszakossága? Milyen hatással van rá? Majd én megmondom: arra gerjed, hogy erőszakosak vele.

"és az egyik üzenetváltásuk során a nő véletlenül megosztott egy olyan dokumentumot, amiből a férfi rájött, hogy hol tartózkodnak"
Há persze, hogyne. Véletlenül hogyan lehet megosztani vele egy dokumentumot? :D

"Az asszony kilátástalannak ítélve a helyzetét, felhagyott az ellenállással, és Kaposvárra jött a férfival, akitől az erőszak hatása miatt azt is eltűrte, hogy akarata ellenére közösüljön vele. "
Oh, igen, valószínűleg.

Konklúzió:
ha nem akarsz vele lenni, nem beszélsz vele, nem kommunikálsz, nem levelezel, nem osztasz meg semmit sem. De neki hiányzott a verés.
Mazochizmus, állatokra gerjedés. Magánügy.
Baker
Buta penna. Facért állt szóba vele, hiányzott a korbács?
Nyírfa
A védettség csak akkor működik, ha a védett partner hozzá. A jó isten sem tud oltalmazni valakit, aki , akár negatív, akár pozitív érzelmekkel, de kötődik a bántalmazóhoz.
jesz
a vádlott egyetlen enyhítő körülménye, hogy az áldozat olyan sötét, hogy a kutya éjjel melléharap..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.