A Kétfarkú Kutya Párt elnöke is szeretné, hogy az ellenzék győzzön, de nem bánná, ha Márki-Zay Péternek nem lenne nagy hatalma.

"Az volt életem legsz@rabb hónapja, amikor MZP elkezdett könyörögni" – interjút adott MKKP elnöke
Kép:YouTube

Nekem az volt életem legszarabb egy hónapja, amikor MZP elkezdett könyörögni, hogy ne szavazzanak ránk az emberek. 15 éve csinálom ezt a pártot, és soha nem tapasztaltam ilyen gyűlöletet emberek részéről

– mondta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke a Telexnek adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy pártja is állít egyéni jelölteket az áprilisi országgyűlési választáson.

Mint kifejtette, ezt azért teszik, mert csak akkor állíthatnak listát, ha legalább 71 helyen van egyéni képviselőjelöltjük, viszont ő személy szerint nem szeretné, hogy fontosabb körzetekben, ahol ezen múlhat az ellenzék győzelme, „ráinduljanak” az ellenzéki összefogás jelöltjeire.

Nyilván nyerjen az ellenzék, és akkor nyilván MZP fog kormányozni. De reméljük, így, hogy hat párt áll mögötte, és neki nincs saját frakciója, talán nem lesz akkora hatalma. Az meg egyébként nagyon sok szempontból jó, ha hat pártnak kell kormányoznia. Ha a hatalom szegmentáltabb, mint ahogy most van, az jó

– mondta. Arra a kérdésre, hogy van-e olyan programpontja az ellenzéknek, amit tudnak támogatni, azt mondta: azt látja, hogy az ellenzék is megváltoztatná azt, hogy olyan embereket támogat az állam, akiknek nincs erre szükségük, és inkább azokat támogatnák, akik rászorulnak.

Forrás: rtlklub.hu

Címlapkép: YouTube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Úgy tudom, be szerette volna vonni az ellenzéki együttműködésbe Márki-Zay a Kutyapártot.
Nem tudom ez miért olyan nagyfokú sértés ennek a pojácának, hogy így kelljen beszélni, mocskolni.
Egy aljas dolog az, amit most ez a Kovács gyerek csinál.
Eddig szimpatizáltam velük, de ezek után alma, ejtve vannak, remélem minél kevesebb szavazót vesznek el az ellenzéktől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Azt mondja, jó lenne, ha MZP-nek nem lenne akkora hatalma...a hat párt irányítsa az országot...na azt baszhattyák, mert hat párt hatfélét akar.

Ez a kutyapárt is megéri a pénzét...gyanítom ők verik szét az egységet...lehet, hogy ez nem véletlen?
Béla333
Úgy tudom, be szerette volna vonni az ellenzéki együttműködésbe Márki-Zay a Kutyapártot.
Nem tudom ez miért olyan nagyfokú sértés ennek a pojácának, hogy így kelljen beszélni, mocskolni.
Egy aljas dolog az, amit most ez a Kovács gyerek csinál.
Eddig szimpatizáltam velük, de ezek után alma, ejtve vannak, remélem minél kevesebb szavazót vesznek el az ellenzéktől.
Béla333
Azon gondolkodom, vajon mennyi pénzzel vették meg ezt a Gergely gyereket a maffiózók?!
Emmersson71
@KisTehen: Amikor Orbán kijelöli a 106 jelöltet, az a demokratikus, ugye?
Havanagi
@Béla333: Eddig em bírtam ezt a fazont.Mégis minek képzeli magát?Fontosabb neki a hülyeségnek álcázott csicskaság,mint az összefogás.
Németh István
Kedves kovács gergely! az én farkamat állítsd jelöltnek! garantáltan nyerni fog! Képvisel az benneteket helyből!
Nyírfa
Kovács:

" csak akkor állíthatnak listát, ha legalább 71 helyen van egyéni képviselőjelöltjük, viszont ő személy szerint nem szeretné, hogy fontosabb körzetekben, ahol ezen múlhat az ellenzék győzelme, „ráinduljanak” az ellenzéki összefogás jelöltjeire. "

Vagyis: ahol ezen múlhat az ellenzék győzelme, senkit nem indítanak rá az összefogás jelöltjeire.

Mit nem lehet ezen érteni? Nem itt tartanánk, ha minden párt annyira konstruktív és megvehetetlen lenne mint a Kétfarkú.
jesz
azt elfelejtettem mondani, hogy még nem láttam ezt a pártelnököt elegáns öltözetben...a kamerák elé is pólóban, pulóverben ül le, pedig egy nappal előtte szólnak, hogy várják...néha kétlem a póló tiszataságát is...

Így vezetni egy pártot, és elvárni az emberek szimpátijáját?...inkább borzasztó, mint érdekes..
Eladott Ország
Azt a kutyafáját. Nem csatlakozik a kétfarkú kutyapárt az ellenzéki összefogáshoz. Ezzel inkább az Orbán mellé állt. Kétfarkú korcsok lettek.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/250708172_1898484493693059_5058405614961730006_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=SsddUDcak2MAX8Z-bIF&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_get6G2Y7crxkl8hrMzj5GV4ftEQuQ0BDDZ-KUIMLEuA&oe=61E9AA81
Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, ahogy Hofi mondaná: "Mikor valaki lett, na akkor volt senki"
csak úgy....
ez a gyerek,lassan a harmadik farok lesz a kutyákon,akiket eredetileg csíptem..
a bohóckodás egy darabig megy...,aztán olyanok lesztek mint a rizikós shikari és a csizmás,hogy a társaikat ne is említsem...
ezeknek mitöl nincs tét a jövöre nézve?
Logogrif
Viselkedni tudni kell ...lementek kutyába!
Baker
@csak úgy...: Elkezdték komolyan venni magukat 3%-nál, és kiderült, nem hülyéskednek, hanem tényleg hülyék!
Pági
@bakcsubakka: igen. Az egyik nagy sz. keverő.
kormanyos63
@Béla333: A kétfarkú kutyapárt egy legitím párt, joguk van elindulni a választáson önálló pártként, ezt senki sem kérdőjelezheti meg!
Nagyon sokan nem értik meg, és fogják fel, hogy aki Kovács Gergő pártjára szavaz, az SOSEM szavazna a fideszre, és SOSEM szavazna az ellenzéki összefogásra sem!
Tehát az ellenzéki pártok( és főleg MZP) és az ellenzéki szavazók bűnbakot keresnek az esetleges vereség miatt, ami remélem hogy nem fog bekövetkezni!
Ha mégis veszítünk, az nem a kutyapárt miatt lesz, ebben boztos vagyok!
Béla333
@kormanyos63: 20.00
Nem azzal van a baj, hogy önállóan indulnak, hanem azzal, ha elolvasod a cikket, hogy Kovács Gergely is elkezdett politikusként beszélni, viselkedni.
Elkezdte Márki-Zay-t mocskolni, meg beszólogatni az ellenzéknek, talán ezt már azért nem kellene:
"Nekem az volt életem legszarabb egy hónapja, amikor MZP elkezdett könyörögni, hogy ne szavazzanak ránk az emberek. 15 éve csinálom ezt a pártot, és soha nem tapasztaltam ilyen gyűlöletet emberek részéről"
Baker
@KisTehen: Polgári Öntevékeny Csoport? Hiszen azokat a jobboldalon alapították ;)
kereső
A Kétfarkúak kezdettől fogva megmondták, hogy nem vesznek részt az együttműködésben Ez nem volt titok .Tudomásul vettük- én legalábbis, hogy a NER eltakaritásában nem partnerek-most egy kicsit lágyitott Kovács, amikor azt mondta, hogy a fontos- azaz a billegő körzetekben- nem inditanak ellenjelöltet.Ez eddig nem volt. Kár e miatt gyűlölködni, és mocskolódni. Dolgozzanak úgy a pártok és MZP, hogy ettől függetlenül megverjük a fideSS-t. Tessék mozgósitani- legalább egy olyan kampányt lenyomni, mint az előválasztáskor, amikor sikerült a közbeszéd tematizálását kivenni a fideSS kezéből.Na, majd meglátjuk- nem a Kutyákon fog ez múlni. Higgadtság-és demokrácia, amely birja a kritikát, és ennek hatására megváltoztatja, amit kell!
Nyírfa
Olvaslak titeket, és kezdem érteni, hogyan működik a turáni átok. Fogalmatok nincs a demokrácia valódi mibenlétéről, a vélemény- és szólásszabadságról, A Szabadságról. De kárhoztatjátok azokat, akiknek viszont van benne megéltségük, napi szintű tapasztalatuk. Tényleg demokráciát akartok, úgy, hogy közben antidemokratikus attitűdöket gyakoroltok?
Miért kellene beállnia a kedvetek és elvárásotok szerinti sorba egy olyan szervezetnek, amely messze tisztességesebb és haladóbb szellemű, mint az összes többi, magát ellenzékinek tituláló párt. Igen, kicsi a szavazótáboruk. Pontosan olyan kicsi, amilyen a magyar emberek felvilágosultsága. Ezt éppen most igazoljátok a köpködéseitekkel.
Ti tudnátok szabadon élni? Tolerálni a másságot, a vélemények, célok, szándékok különbözőségét, és mégis, konszenzusra jutni? Elvetni teljesen a korrupciót, a kéz kezet mos elvét? Tudnátok?

Kovács úgy is támogatja Márki-Zayt, hogy nála alkalmatlanabb jelöltet csak a szocialisták tudnának kiállítani. Vagy az LMP-sek. De tudja, hogy nyerni kell ahhoz, hogy ez az ország kilábaljon ebből a mocsárból. Tehát, csak ott indítják a saját jelöltjeiket, ahol az összefogás indítottjai labdába sem rúgnak, illetve meg sem jelennek. Értitek? Ne csak a tökkelütött jobbosokon kérjétek számon az értő olvasást!
csak úgy....
@Nyírfa: ez nem a turáni átok,inkább a magyaros gordiuszi csomó...,mikor már a normálisnak tünö dinkákban sem lehet megbízni...
fogadok,hogy magyar mérnökök tervezték a bábel tornyát..
Nyírfa
@csak úgy...: 21.23

A bohócok azért tudnak nevettetni, mert nemcsak látják az élet minden drámáját és szépségét, az emberek gyarlóságait, hanem értik is. És minél intelligensebb valaki, annál fogékonyabb az abszurd megjelenítésére. Ilyenek a normálisnak tűnő dinkák, akik dinkának tűnve hívják fel a figyelmet a saját groteszk életvitelünkre.
amaramaistanna
Ez az egyfarkú totál megzakkant. A Facebook-on letiltottam őket. Fel sem fogja, hogy mennyit árt. Magának és az országnak, s mindeközben , ha nem is szándékosan Orbánékat segíti.
kormanyos63
@bakcsubakka: Te teljesen félrebeszélsz öcsém!
A magyarázatom egyáltalán nem biceg, neked meg annyi eszed van, mint egy marék molylepkének!
Nem érted meg, és főleg nem fogod fel, hogy akik a kutyapártra szavaznak, soha nem szavaznának a fideszre, és az ellenzékre sem!
Ti már előre bűnbakot kerestek az esetleges választási vereségre(MZP-vel együtt) és meg is találtátok a kutyapárt, és Kovács Gergely személyében!
Gyomorforgató amit műveltek!
Inkább a sok kamupártot kellene szidnotok, és ócsárolnatok, példáúl a mi hazánkat, a Volner pártot, az ISSZOM-ot, Gattyán pártját, a két egykori jobbikos, Varga-Damm Andrea, és Bencsik János pártját, Gödény, és Seres Mária kamupártjait, és még felsorolhatnék még vagy 20-kamupártot!
Nem a kutyapárt a veszélyes az ellenzéki összefogásra, hanem a sok kamupárt!
És mondok még valamit, mivel rengeteg vírustagadó, maszk, és oltásellenes van az országban, ezért a mi hazánk nevű fasiszta, rasszista, antiszemita, homofób pártnak nagy esélye van arra hogy elérje az 5%-ot, és bejusson a parlamentbe, akik nyilvánvalóan a fideszt fogják támogatni!
Na, ők jelentik az igazi veszélyt, és nem a kutyapárt!
kormanyos63
@bakcsubakka: Nem tolja a fidesz szekerét Kovács Gergely, sosem tolta!
Az ócska pali meg te vagy!
És nem képzel semmit magáról, van egy legitím pártja, és elindulnak a választáson, mint a többi párt!
Lehet rájuk is szavazni, és akármelyik más pártra is, ezt hívják szavazásnak!
ómió
De, ha meg moslékkoalíció drukker, akkor mit "szerénykedik"?
evacica
@kormanyos63: Talán az a gyomorforgató, amit ez a pojáca művel! És még azt hisz magáról, hogy milyen okos és szellemes! Szerintem ez is csak egy magamutogató senki! Sajnos erre is van igény, mint a Gyözike sora!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.