Pörög a Völner-ügy: már feljelentés is született azzal kapcsolatban, hogy Schadl György többeknek segített, hogy jogi vizsgájuk sikeres legyen.  

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lári-fári! Csak az évközi előmenetele miatt ajánlották meg neki a nyilvánvalóan jeles vizsgaeredményt! Nincs itt semmi látnivaló. Remélem a gerincsérv műtétjét is ilyen vizsgaeredményt produkáló sebész végzi, és észre sem veszi, hogy nincs is gerince.
Mindezek fényében a Kredit Jenő néhai fideszes képviselőt pedig szenté is avatják, a gyerekének és a haverjának hamisan igazoltatott kreditjei miatt, posztumusz. Ha meg a sümegi polgi élettársát, és a hozzá tartozó kétmillás munkahelyét nézzük, (ami egy hamis érettségi bizonyítvány banánhéján csúszott el), az csak egy gyerekcsíny, a fidesznél szokásosan, következmények nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.