Három hete fekszik mélyaltatásban Magda Lajos, a Magna Cum Laude együttes egykori billentyűse.

Az életéért küzd a Magna Cum Laude együttes korábbi zenésze, felesége gyűjtést indított

Talán néhányan a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat felejthetetlen billentyűjátékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítségkérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!

- írta Facebook-oldalán a zenekar.

Mivel Lala gyógyulásához pénzre van szükség a kezelések miatt, és a tartalékaik végesek, felesége segítségkérő posztot tett közzé:

Néhány hete mind a ketten egyszerre kerültünk kórházba kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával. Engem a Covid-osztályon ápoltak, Lajost azonnal az intenzívre vitték. Röviden, én már itthon folytatom a gyógyszeres kezelést. Lajos tüdejének 80 százaléka gyulladásban volt mire az osztályra került. Két nap múlva lélegztetőgépre kapcsolták. Az állapota tovább romlott a következő napokban, a műtüdős kezelés mentette meg az életét. Azóta a tüdeje 100 százaléka éritett a gyulladásban, nem maradt ép felület. Nagyon súlyos, életveszélyes állapotban van

- számolt be kálváriájukról Natália, a feleség.

Forrás: Facebook/Magda Lajos

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
sajnálom...gyógyuljon meg...de nagy összegbe lefogadom hogy oltott...különben be nem állna a covid tálibok pofája..mint szegény meckynél...
Málna
Nem tétlenkedik a feleség, gyorsan pénzt csinál a férj betegségéből, amíg még életben van. Pfúj, de lelketlen vagyok...
Macskaszem
@KisTehen: és ez mikor volt amúgy? Csak mert állandóan itt lebzselsz. Vagy önkívületben a lélegeztetőgépről is késztetésed volt, hogy ostobaságokat irkálj ide?
Aki Én
@Málna: ...inkább csak egy aljas balfasz...
Málna
@Aki Én: Ó, bocsánat, túl szépen fejeztem ki magam a lelketlenséggel. Aljas vagyok. Az persze hétpecsétes titok, hogy miért...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.