Kirívóan durva szabálysértést lepleztek le a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombaton, amikor sebességmérést végeztek a 4–es számú főúton, Szajol és Törökszentmiklós között.

184-gyel száguldott Magyarország halálútján – ennyi lesz a bírság
Fotó: police.hu

Az ellenőrzés során egy gépjárművezető a megengedett legnagyobb 90 km/h helyett 184 km/h sebességgel közlekedett a forgalmas úton. A rendőrök 6 büntetőpont mellett 130.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki, amelyet a jogsértő a helyszínen, terminálon be is fizetett.

A gyorshajtás a közúti balesetek egyik legfőbb oka! Sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető könnyen elveszíti uralmát a járműve felett. A gyorshajtó sofőr nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyezteti! A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával a legtöbb közúti tragédia megelőzhető!

- figyelmeztetett a rendőrség.

Forrás: police.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Helyszínen csengetett 130.000 froncsit?
Akkor ez a büntetés marhára ""oktató jellegű"" volt. Aki ennyit és csak így kiperkál, az lesz@rja az egész közigazgatást. Miként a 180 km-es sebességre alkalmas autó és a lazán nála tartott pénz nagysága is fényesen bizonyítja ezt. Ha ettől elveszik a jogosítványt, akkor anélkül fog autózni. És ugyanúgy, mint eddig...
Nemigen zavarja a tény és a szerv.
Yoda69
@KisTehen: Nem vettek el a jogsit, a kocsit meg nem vehetik el, mivel magantulajdon. Bar ahogy haladunk a fideSS-ereban a kommunista bolsevizmus fele, meg ezt is megérhetjük.
6 feketepontot kapott a foszer, ha jól tudom 12-nel ugrik a jogsi.
CaptainFaceless
Imádom azt az útszakaszt 2 sávos gyakorlatilag egyenes út de 90 a korlát... kicsit se a trafi miatt ha lehetne trafival mérni a nép értelmi szintjét illetve a nyomorék vezetési rutinját akkor az vezetné a rendőrség pénzbevételi forrását s rögtön az igazság kerülne a statisztika élére miszerint a legtöbb balesetet a vezetési rutin s az értelem teljes hiánya okozza egy olyan skoda ami a mellékelt ábrán látszik 184km/h-nál is olyan stabil mint a szaros szutyukitok 50km/h-nál. Nem a gyorshajtással van a baj hanem a hétköznapi munkába hétvégén bevásárolni járós napi 5km-ert vezető rutintalan barmokkal akik évente 1x kimennek a nullásra vagy neadj isten az autópályára s 2 kézzel szorítva a kormányt kapaszkodnak 110-nél az életükért. Ha rajtam múlna minden jogosítvánnyal rendelkező barmot kivezényelnék évente 2x vezetési tréningre természetesen ingyen ahol megtanulnák kezelni a veszélyesebb szituációkat megtanulnák ismerni azt a szerencsétlen négykerekűt továbbá megtanulnák helyesen használni azt a nyomorult kormányt s végre magabiztos sofőrök lepnék el az amúgy is túlzsúfolt igénytelen magyar utakat s máris csökkenne a halálos balesetek száma.
verőce21
Valószínűleg a jogosítványa is hamis volt és sietett a drogot átvenni... ? :)
Pálinkás Pál
@Yoda69: " Semmilyen hátrányt nem okoz, amíg a pontok száma nem éri el a 18-at. Ha viszont a közlekedési előéleti pontok száma eléri a 18-at, akkor a nyilvántartó értesíti a helyi okmányirodát, akik 8 napon belül 6 hónapra bevonják a járművezető jogosítványát "
simmering73
Szemtelenül alacsony ez a büntetési tétel ilyen sebesség mellett.
kissé felnőttem
ennyiért én is kipróbálná mennyire képes az autóm De inkább végleg bevonnám tőle a lehetőséget mert 2 millás havi bérből kegyetlen kevés ám majd 6 halott után átértékelik? autópáyán kaphatna 130 156 után ennyit vagy az uttipúsa nem kiderithető? hát ajándék ez igy is ugy is.lesz bőven követője.
kissé felnőttem
4 sz főut ( halálut) 90 a megengedett akkor ki intézte neki a 184 et 103 % Rogán vagy másik? anno a vonat busz balesete 1997 tájéka
Yoda69
@KisTehen: Az mas. Ott nem veszik el az autot, hanem egy telephelyre viszik, ahol ujra megkaphatod, miutan kifizeted a tarolas es a szallitas koltseget, valamint a buntetest.
Emmersson71
@KisTehen: Nem! Az sem korlátozza, mert kölcsönkérhet, lophat autót.
A szabadságát kell elvenni, akkor valóban nem tud vezetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.