Mint arról beszámoltunk, a Városháza állítólagos eladási szándékával kapcsolatban igyekezett tisztázni a dolgokat Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely trágárkodásával van tele a kormánymédia: "Szarok rá, hogy mi van a hangfelvételeken" – videó

Budapest főpolgármestere a Fővárosi Közgyűlés által a Városháza-ügy miatt létrehozott vizsgálóbizottság hétfői ülésén azt mondta, az egész ügy hamis, az ebben tett, a városvezetést támadó állítások semmilyen módon nem alátámaszthatók. Azok követtek el bűncselekményt, akik a felvett és nyilvánosságra került beszélgetésen úgy tűntették fel magukat, mintha befolyásuk lenne bizonyos döntésekre, akik törvénytelen módon lehallgattak és megrágalmaztak embereket.

Karácsony Gergely felháborítónak nevezte, hogy "kamu" hangfelvételek alapján "kamu" házkutatásokat tart a rendőrség és a vizsgálóbizottság elnökének, Kovács Péter XVI. kerületi polgármester (Fidesz-KDNP) azon kérdésére válaszolva, hogy szerinte a hangfelvételek nem valósak, úgy válaszolt:

"azt állítom, hogy sz...rok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken", ugyanis emberek beszélgetnek egymás között, így semmit nem bizonyít a felvétel.

Deák Dániel, a közmédia kamuszakértője (igazából fideszes propagandistája) jóvoltából meg is hallgathatja, hogyan forr fel Karácsony Gergely agyvize. Íme az M1 propagandaadó híradójából kivágott részlet:

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Berklac
Teljes mértékben egyetértek vele !
Én is szarok a fideszre, aljas mocskos tolvajok és még ezek dumálnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@Emmersson71: Gyakorolj! Így megérted majd a határozatot!
Gyurka80
Karigeri kicsit ideges és hülye, ez azt jelenti titkolódzik ,de a pestieknek ez kellett. Ehhez képest Tarlós úriember.
Németh István
A kormány, élén Orbán Viktor és nem kevésbé Varga Judit a felelős, hogy ez a moslék kari-geri geci-faszi a szar-imádó moslék a mai napig a helyén van >> mármint főpolgármester! A sorozatos moslék nem emberi, hanem valami elmebeteg barom megnyilvánulásai okán - amire hatalmas bizonyíték köteg áll rendelkezésre nem tesznek semmit! van jogi lépésre lehetőség! Szándékosan nézetitek hülyének Magyarországot, a BUDAPESTI polgárokat?? Ez ITT A KÉRDÉS!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.