A hétvégi disznóvágós epizód után ezúttal lágyabb vizekre evezett Orbán Viktor, és ellátogatott a szolnoki művésztelepre.

Orbán Viktor elmélyülten néz egy munkafolyamatot – kitalálja, mit?Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A megosztott fotó alapján nem egyszerű kitalálni, hogy mit vizslat annyira a miniszterelnök, de a mindig jól értesült, kormányközeli 888.hu azt írja, 

a képen az látható, hogy Orbán Viktor éppen egy fémöntés folyamatát tekinti meg Szolnokon Baráth Fábián szobrászművész társaságában.

Váljék egészségére!

Forrás: Facebook/Orbán Viktor, 888.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ne mondjátok, hogy csak narratíva kérdése

A derék napi.hu elolvasta a bloomberg.com: „EU Prepares to Cut Billions in Funds to Anti-Democratic Members” című cikkét

És sikerült az olvasatot erősen az MTI stílusában előadni. Túl olyan apróságokon, hogy nem „vádolják a Morawiecki- és az Orbán-kormányokat, hogy úgy alakították át az igazságszolgáltatást, hogy azzal sérült annak függetlensége, korrupcióval gyanúsítja őket, és azzal, hogy nem hajlandók betartani az uniós jog elsőbbségét, amely a blokk alapító szerződésének egyik legfontosabb alaptétele”, hanem ezek elkövetése miatt helyezték vád alá, ami egyértelműen minősített kölönbség.
Azonban a cikknek van egy vonulata, amit áthat a derék matyar média egyik legalapvetőbb marhasága: brüsszelezik. Brüsszel ezt teszi, meg Brüsszel azt teszi. Hogy közben Budapest, arról nem szól a fáma. Magyarország, magyarok, magyar kormány etc., de nem Budaest!!! =))
Talán nem függetlenül attól, hogy ártunk és qurmányunk zömét műveletlen paraszt-suttyók teszik ki, akikkel azonosítani a fővárost, pláne hogy 19-ben elzavarták a kegyencüket, tényleg nagyfokú naivitás, s akkor még nem is tettünk említést a retardált dagadt törpe ádáz gyűlöletéről.
Béla333
Lopni már jól tud, most ismerkedik más szakmákkal is!
namihami
És, mint eddig bármit, ezt is szakértőbb kommentárral magyarázta el a mellette álló, egyébként az egész folyamatot évtizedek óta csináló művésznek. Aki a szakmai továbbképzést hálával telt szívvel fogadta és igéretet tett a Mesternek, hogy ezentúl kizárólag az Ő nagyszerű iránymutatásai vezetik a művei megalkotása közben.
(Népszabadság, 1953)---(ja, mégsem: KESMA 2022)
Nyírfa
A propi hogy művelődik: már 3x8-at is olvas. :) Persze, attól nekünk még nem kell.
Béla333
Lehet, hogy most öntik aranyba a kezét!
Az elmúlt 100 év legnagyobb tolvaja, megérdemelné!
Emmersson71
Leesett a szotyi, közvetlenül az EQ-ja mellé.
Lepényleső
Vágyik egy szoborra,- mintát vettek róla?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.