Maszkokkal és korlátozásokkal nem lehet legyőzni a vírust, csak az oltással. A harmadik hullámot ezzel győztük le, a negyediket pedig ezzel tudjuk majd kordában tartani – mondta a miniszterelnök 2021. szeptemberében. Akik értenek hozzá, akkor is tudták, hogy nincs igaza (az örök bólogatókon, azaz Kásleren, Merkelyn, meg az elhiteltelenedés miatt a közvélemény elől eldugott Müller Cecílián kívül többnyire mondták is). Ma már mi, civilek is tudjuk, elég csak megnézni a számokat. A harmadik hullámot nem legyőztük, hanem úgy gázolt keresztül az országon, mint a szovjet hadsereg, 30 ezer halottal. A „kordában tartott” negyedik hullám elvitt további 10 ezer embert (a II. világháború harcainak idehaza 45 ezer polgári áldozata volt). Most pedig itt az ötödik, és a számok azt mutatják, hogy ez sem lesz kevésbé halálos. 

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Igen, oltással lehet csak védekezni a vírus ellen. Ideje lenne már komolyan venni a társadalom minden tagjának ezt...

És ki kell rekeszteni a társadalomból az oltatlanokat...! Ezt nyugaton már megteszik!
RonaGyuri
nagyon frappáns a cím

s az is amit ír, de sajnos csak az egyik, mégha az egyik leglátványosabb példa is rá

„Sarlatánia” a címe Hargitai Miklós tegnapi cikkének. A derék szerző újkori Poloniusként próbál ha értelmet nem is lehet, de valamiféle rendet felfedezni Orbán agymenéseiben. Pontosabban itt és most az „oltás alapú védekezés” nick-ű agyrémében.
Azonban azt kell mondjam, hogy a sarlatán dolog nem egészen stimmel.
Lehet volt idő mikor tudatában volt annak, hogy ő egy szélhámos, de nagyon régen abban az állapotban leledzik, hogy talán a mindent-tudásában még nem biztos, de az omnipotens voltában már igen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.