Kedden erős északkeleti szélre lehet számítani, éjjel pedig már köd is képződik és akár -9 fok is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden döntően derült, napos, csapadékmentes idő lesz, de az északkeleti megyékben lehetnek felhősebb tájak is. Az északnyugati szél többfelé lesz erős, majd estére mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű. Késő estére -7, +1 fokra hűl le a levegő.

Erős széllel és köddel folytatódik a hét

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kedd éjjel túlnyomóan derült lesz az ég, foltokban párássá válik a levegő, köd illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően -9 és -3 fok között alakul, de a keleti még havas, kevésbé szeles tájakon ennél hidegebb is lehet.

Szerdán az ország egy részén derült idő, másutt fátyolfelhős, több órás szűrt napsütés valószínű. Éjjel, hajnalban helyenként köd, illetve rétegfelhőzet képződhet. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél sokfelé megélénkül. A minimum-hőmérséklet az ország nagy részén -9 és -3 fok között várható, keleten azonban helyenként -12, -10 fokot is mérhetnek. A csúcsérték többnyire 3 és 7 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.