Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a közösségi oldalán írta le a véleményét. 

Márki-Zay a Völner-ügyről: "Ez a történet kicsiben mutatja azt, ahogy a Fidesz az országot működteti"

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Márki-Zay Péter, az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje a Völner-ügyről osztotta meg a gondolatait a Facebook-oldalán.

A politikus arra reagált, hogy nemrég kiderült, hogy a Völner-ügy kulcsfigurája, Schadl György egyetemi vizsgákat intézett Rogán Antal kabinetfőnökének.

"Az elmúlt 12 év az erkölcsök rombolásáról is szólt. Arról, hogy vezető fideszes ismerősének, barátjának lenni a legfontosabb »tudás«, ami Magyarországon elképzelhető. Üti a tehetséget, a szorgalmat és leginkább a tisztességet. Aki ma Magyarországon nyakig van a NER-ben, annak még az egyetemi vizsgákon sem kell megjelennie, mert fentről intézik, hogy átmenjen. A többség éjszakákat tanul végig, de ha befolyásos fideszes az ember, akkor elég egy telefon és egy kacsintás a vizsgán”

- írta Márki-Zay, aki hozzátette, szerinte „ez a történet kicsiben mutatja azt, ahogy a Fidesz az egész országot működteti”, miszerint „a kiváltságosoknak mindent szabad, a szabályok csak a többiekre vonatkoznak, akik a félelmetes áremelkedések és a megélhetési válság javát is cipelik”.

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
"ez a történet kicsiben mutatja azt, ahogy a Fidesz az országot működteti"
Nagyban.
Béla333
Hadházy már lassan 10 éve, hétről hétre mutatja be a maffia működését, aljasságát.
Ezért sincs más lehetőség, csak a szigorú elszámoltatás.
Nagy szavak: de április az utolsó lehetőség hogy fordítsunk az ország szekerén? vagy megtisztul a közélet, vagy jöhet az anarchia.
ómió
Bizony nem, bolsiék zakkantja! Az ország "működtetésének tükre", bárhogy hazudnád is másra, az, bizony, Böszme "mentorod" államcsődje volt!
Béla333
Az elmúlt évtizedek mindkét oldali politikusi összefonódásának, bűncselekményeinek, egymás el nem számoltatásának itt van az eredménye.
Még egy ilyen korrupt ország nincs az Unióban!
Nincs még egy olyan ország, amit olyan maffia összefonódások jellemzik, mint ami Magyarországon van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.