A független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán állítja, hogy egy birtokába került hangfelvétel alapján megtalálta a magyarázatot arra, hogy miért bonyolították meg a kinevezéseket, miért egy kaposvári jelölt kapta meg a dombóvári végrehajtói pozíciót, és a dombóvári jelölt a kaposvárit.

Itt van Hadházy legújabb leleplezése! Elképesztő, hogy ezt meg lehet csinálni

Fotó: MTI/Mónus Márton

Hadházy meg is nevezi Potápi Árpád fideszes képviselőt, a kormány nemzetpolitikáért felelős államtitkárát, a hangfelvételen ugyanis a Végrehajtói Kar munkatársai arról beszélnek, hogy ő avatkozhatott bele a helyosztásba,

A hiteles, ellenőrzött forrásból származó felvételen egy dombóvári végrehajtói helyről van szó

– írta Hadházy. 

A politikus szerint már a Völner-botrány kipattanása után – beszélgettek arról, hogy 2017-ben egy dombovári ügyvéd megkapta ugyan a legmagasabb pontszámot a pályázaton és ki is értesítették az eredményről, de mégsem ő kapta meg az állást.

Hadházy azt is leírja, hogy az ügyvédet másodszorra arról tájékoztatták, hogy végül egy kaposvári illetőségű pályázó lett a nyertes. A rögzített beszélgetés szerint ehhez a cseréhez kellett Potápi minisztérium szintű beleavatkozása. Az elutasított dombovári ügyvéd később egy kaposvári helyet pályázott meg, amit végül el is nyert.

Frissítés:

A Miniszterelnökségi Sajtóiroda röviddel a cikk megjelenése után közleményt küldött, amelyben azt írták Hadházy Ákos rágalmaz,

A közlemény szerint Potápi Árpád soha semmilyen végrehajtói pályázat elbírálásában nem vett részt, a kinevezett végrehajtót nem is ismeri. Ha bárki rá hivatkozott, bűncselekményt követett el.

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Rohad ez az egész csutiland. Szar lények szar vezetői miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
A miniszterelnöki sajtóiroda milyen bűnügyben illetékes ? Vagy tartja magát annak ?
verőce21
Ha belegondolunk, Kari Gery sem tud semmivel sem többet ennél a véglénynél...

Akkorát buktok, mint az ólajtó, a recskakoalícióval...
Németh István
Ez a hülye elfelejtette, hogy a két végrehajtó lakhelyet váltóztatott ! ezért ment az egyik ide a másik oda! Nagy marha ez a hadházi, szarjankó!
Németh István
@Néro: @Toller Béla: @Néro: Na hülyék töritek a fejeteket mi???
ómió
És az Athina Híradó archívumában volt a "megoldás"?
Csizmás Kond
Karácsony után szabadon...ki nem szarja le mi van a hangfelvételen...
De most tényleg, ha tilos valakit lefényképezni az ő akarata nélkül akkor a hangfelvételek is ugyanolyan beleegyezést igényelnek ugye ?...sőt azt aki ilyet csinál büntethetővé válik...mert az lenne a demokrácia ..vagy mégsem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.