„Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze” – írta ki a DK elnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@kereső: "Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen. És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib….ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani. Nem tudunk még hetekig elemezni gyerekek, nem tudunk. Az első nap meg kell mondani, hogy mit kell csinálni azért, hogy ebből még idén kiigazítás legyen, hogy szeptember elsejétől bizonyos adójogszabályok életbe léphessenek. Elemezgethetek még egy pár hétig, aztán majd jönnek, akiknek az a szakmájuk és azt mondják, hogy ők már elemezték. Magyarország le van írva."
kereső
@KisTehen: Boci- ha nem érted, miről szólt a történet, akkor ne kérődzél már rajta. Egyébként is a választók megbüntették ezért- jórészt a saját szimpatizánsai. Ti mikor mutatjátok oda a középső ujjatokat orbánnak? Na, majd akkor idézgess!
KisTehen
@kereső: én értem bszki, mindig is értettem, hogy miről szól a történetetek
KisTehen
@kereső: "Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem,"

értem én, nem kell ragoznod a történetet
kereső
@KisTehen: Nem én ragozom, hanem a hatalmon lévők immár12. éve. És, ha ezt nem éred fel a boci agyaddal, akkor nem is vagy bocika, hanem csak egy kis ökör.Persze értem én, ha nem lett volna az a "öszöd", akkor nem tudnátok mivel visszafelé mutogatni- amelynek csakis és kizárólag egy célja van: " kérem, ne azt figyeljék mit mondok a kampányban, hanem, csak azt, hogy mit teszek". Mint Rodolfó, a bűvész: Csak a kezemet figyeljhék, mert csalok. És amig Rodolfó egy kiváló és nagy tudású bűvész/művész volt, addog utánzata egy ócska cspürágó, egy Cipolla.Fényezheted, ahogy akarod, meg idézheted Gyurcsányt 100x, de az, hogy ezzel ti vagytok leginkább hülyének nézve, mikor jut el az agyatokig- azt nem tudom.
verőce21
Van ellenszer...
a legjobb alkoholisták be is hugyoznak! Lásd- kígyó fletó...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.