„Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze” – írta ki a DK elnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Nem hajlít , bezsebel.
Mindegy kiét meg mindenkiét.
kereső
Nem hajlit. Hazudik, félrevezet, és ennek nyomán lop is, csal is. Nevezzük már nevén a gyermeket- mit kell itt finomkodni ezekkel?? Főleg Neked, Elnök úr.
kereső
@KisTehen: Boci- ha nem érted, miről szólt a történet, akkor ne kérődzél már rajta. Egyébként is a választók megbüntették ezért- jórészt a saját szimpatizánsai. Ti mikor mutatjátok oda a középső ujjatokat orbánnak? Na, majd akkor idézgess!
kereső
@KisTehen: Nem én ragozom, hanem a hatalmon lévők immár12. éve. És, ha ezt nem éred fel a boci agyaddal, akkor nem is vagy bocika, hanem csak egy kis ökör.Persze értem én, ha nem lett volna az a "öszöd", akkor nem tudnátok mivel visszafelé mutogatni- amelynek csakis és kizárólag egy célja van: " kérem, ne azt figyeljék mit mondok a kampányban, hanem, csak azt, hogy mit teszek". Mint Rodolfó, a bűvész: Csak a kezemet figyeljhék, mert csalok. És amig Rodolfó egy kiváló és nagy tudású bűvész/művész volt, addog utánzata egy ócska cspürágó, egy Cipolla.Fényezheted, ahogy akarod, meg idézheted Gyurcsányt 100x, de az, hogy ezzel ti vagytok leginkább hülyének nézve, mikor jut el az agyatokig- azt nem tudom.
verőce21
Van ellenszer...
a legjobb alkoholisták be is hugyoznak! Lásd- kígyó fletó...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.