Zabarbaejtő videón mutatta be nemrég az Országos Mentőszolgálat az új munkaruhákat a Facebook-oldalán.

A vetkőzős mentős videó miatt áll a bál! Ki akarják rúgatni a felvétel készítőjét és nyilvános bocsánatkérést követelnek

Fotó: OMSZ/Facebook

A közösségi oldalakra szánt videón azt látni, hogy egy irodában négy nő unatkozgat éppen, amikor egy mentős férfi lép be, hogy felpróbálja az új munkaruháját. A videóban a négy nő epekedve bámulja az öltözködő kollégát, aki belebújik a vadiúj egyenruhába.

Az ügy kapcsán most a Blikkhez jutott el egy levél, amit a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke, dr. Kusper Zsolt nevében az operatív alelnök, Lengyel Tibor írt. A levél címzettje az OMSZ főigazgatója, dr. Csató Gábor.

A levélben azt követelik az OMSZ-től, hogy távolítsák el a közösségi felületükről a videót, és szüntessék meg annak készítőjének jogviszonyát, illetve kérjenek nyilvánosan is bocsánatot a mentődolgozóktól.

A levél írói szerint a munkavégzés eszközeinek biztosítását „alapvetően helytelen” ilyen eszközökkel reklámozni, ráadásul a videó egyáltalán nem releváns, ezért azt csak valamilyen PR-fogásként tudják értelmezni.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@KisTehen: múú tehénke, te nem tudod még, ha orbán nyer megyünk a keleti alibabák klubjába? Tudod az a töröknyelvű muszlim türk tanács.
Nessy
@KisTehen: Tudjuk, ezt nevezik kétkulacsosságnak.
kissé felnőttem
@KisTehen: miért pont téged kérdeznének meg ?9999 nem???
lampa laz
@KisTehen: azért, mert az a bamba oda akar menni, ott érzi jól magát a tolvaj diktátorok között. Az, h több vasat tart a tűzbe, azt jelenti, h majd jól megégeti magát, vele együtt meg mi is égni fogunk.
Emmersson71
@jesz: Azt mondod, "...ez egy reklám..."

Rendben. De mit reklámoz? És miért?
Ha reklámozok, annak célja, hogy megismerjék a termékemet/szolgáltatásomat. Ebből a "reklámból" nem sokat tudhatunk meg a mentősök új formaruhájáról - konkrétan semmit :)
Ráadásul nekünk ez annyira lényegtelen, mint Berki herevasalásának eredménye. Pont leszarjuk, hogy milyen ruhában érkeznek hozzánk, ha szükség van rájuk!
A mentősöknek persze hasznos - volna! - megtudni, hogy a korábbi munkaruhájukhoz képest az új miben változott,mennyiben praktikusabb és kényelmesebb. Ez nem derül ki.

Ellenben egy viccesnek szánt kisfilmben 4 irodista nő nyálcsorgatva nézi a fiatalabb kollégát*, amint az kockahasat villantva belakja az új ruháját. Ha az volt a cél, hogy - egy régi Coca Cola reklámból** nyúlt ötlettel - pikáns videóval lepjék meg az OMSZ dolgozóit, ez akkor is second hand, szánalmas, Nyugat-Balkáni! Belső használatra is szekunder szégyen...

* Soha nem tekinthető az irodában műkörmöt reszelgető penna kollégának egy mentős szemében!
** www.youtube.com/watch?v=hwkZ-1fi_H0
lampa laz
@KisTehen: @KisTehen: ott csak egy puli meg egy ebéd volt, sőt akkor még putyin hadsereg nélkül sétált a pesti utcákon, nem kellett lehegeszteni a csatornafedeleket és kiüríteni az utcákat.
Trampli+orbán, jesszus! Ezzel nem kell dicsekedni, az egyik nyert a csőcselékével, a másik vesztett. Egyébként amíg hatalmon volt az a vörös kisminkelt nárcisztikus barom, nem nagyon kereste, hívta orbánt, csak a trónolása utolsó idejében. Hát erre a blayboy baknyúlra nem kellene olyan nagyon büszkének lennetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.