Zabarbaejtő videón mutatta be nemrég az Országos Mentőszolgálat az új munkaruhákat a Facebook-oldalán.

A vetkőzős mentős videó miatt áll a bál! Ki akarják rúgatni a felvétel készítőjét és nyilvános bocsánatkérést követelnek

Fotó: OMSZ/Facebook

A közösségi oldalakra szánt videón azt látni, hogy egy irodában négy nő unatkozgat éppen, amikor egy mentős férfi lép be, hogy felpróbálja az új munkaruháját. A videóban a négy nő epekedve bámulja az öltözködő kollégát, aki belebújik a vadiúj egyenruhába.

Az ügy kapcsán most a Blikkhez jutott el egy levél, amit a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke, dr. Kusper Zsolt nevében az operatív alelnök, Lengyel Tibor írt. A levél címzettje az OMSZ főigazgatója, dr. Csató Gábor.

A levélben azt követelik az OMSZ-től, hogy távolítsák el a közösségi felületükről a videót, és szüntessék meg annak készítőjének jogviszonyát, illetve kérjenek nyilvánosan is bocsánatot a mentődolgozóktól.

A levél írói szerint a munkavégzés eszközeinek biztosítását „alapvetően helytelen” ilyen eszközökkel reklámozni, ráadásul a videó egyáltalán nem releváns, ezért azt csak valamilyen PR-fogásként tudják értelmezni.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
A videóban a négy nő epekedve bámulja az öltözködő kollégát, aki belebújik a vadiúj egyenruhába.
Szörnyű !
A nők mire nem képesek !
Tényleg elmentek otthonról embereknek?
Teljesen ?
jesz
A felháborodás igencsak álságos...ez egy reklám...ahhoz képest, hogy a tévék úton-útfélen olyan gusztustalan reklámokat tolnak a vacsorázó családok pofájába, ez csak egy jópofa ruhareklám, amely a mentősök eleganciáját igyekszik bemutatni...
Az elmebeteg hüvelygomba reklám jobb?...vagy az a sok debil prosztata gyógyítást
segítő szerek reklámjai jobbak? Egy frászt...
lampa laz
Ha a nemzeti keresztény disznó ölő nyer áprilisban, még azt is megérhetjük, h karácsonyra mi is burkába, vagy csadorba leszünk csomagolva.
Ez a lengyel is 1 vakhitü barom aki ennek a hülye rendszernek akar megfelelni. 1 köpni való idióta. Semmi baj nincs ezzel a reklámmal, egy üde kis színfoltja ennek a szakmának, hisz tudjuk, h amit ők tesznek nap-nap után az nem vidámsággal van tele. Itt legalább láthattuk őket is felszabadultnak, vidámnak, huncutnak lenni.
Nessy
Valamit nem értek. ha naponta csak öt celeb kerek popsiját, hatalmas kebleit, esetleg még más fél pucér testrészét reklámozzák (pl. a propeller is), akkor nem mondok sokat! Valahogy ez az öncélú magamutogatás helyén való? Kérdezem a prűd kommentelőktől! Ugyanis engem nem is zavar, nem is tud nagyon érdekelni! Meghagyom az uraknak a mézesüveg, nyalogatást virtuálisan.
lampa laz
@KisTehen: múú tehénke, te nem tudod még, ha orbán nyer megyünk a keleti alibabák klubjába? Tudod az a töröknyelvű muszlim türk tanács.
Nessy
@KisTehen: Tudjuk, ezt nevezik kétkulacsosságnak.
kissé felnőttem
@KisTehen: miért pont téged kérdeznének meg ?9999 nem???
lampa laz
@KisTehen: azért, mert az a bamba oda akar menni, ott érzi jól magát a tolvaj diktátorok között. Az, h több vasat tart a tűzbe, azt jelenti, h majd jól megégeti magát, vele együtt meg mi is égni fogunk.
Emmersson71
@jesz: Azt mondod, "...ez egy reklám..."

Rendben. De mit reklámoz? És miért?
Ha reklámozok, annak célja, hogy megismerjék a termékemet/szolgáltatásomat. Ebből a "reklámból" nem sokat tudhatunk meg a mentősök új formaruhájáról - konkrétan semmit :)
Ráadásul nekünk ez annyira lényegtelen, mint Berki herevasalásának eredménye. Pont leszarjuk, hogy milyen ruhában érkeznek hozzánk, ha szükség van rájuk!
A mentősöknek persze hasznos - volna! - megtudni, hogy a korábbi munkaruhájukhoz képest az új miben változott,mennyiben praktikusabb és kényelmesebb. Ez nem derül ki.

Ellenben egy viccesnek szánt kisfilmben 4 irodista nő nyálcsorgatva nézi a fiatalabb kollégát*, amint az kockahasat villantva belakja az új ruháját. Ha az volt a cél, hogy - egy régi Coca Cola reklámból** nyúlt ötlettel - pikáns videóval lepjék meg az OMSZ dolgozóit, ez akkor is second hand, szánalmas, Nyugat-Balkáni! Belső használatra is szekunder szégyen...

* Soha nem tekinthető az irodában műkörmöt reszelgető penna kollégának egy mentős szemében!
** www.youtube.com/watch?v=hwkZ-1fi_H0
lampa laz
@KisTehen: @KisTehen: ott csak egy puli meg egy ebéd volt, sőt akkor még putyin hadsereg nélkül sétált a pesti utcákon, nem kellett lehegeszteni a csatornafedeleket és kiüríteni az utcákat.
Trampli+orbán, jesszus! Ezzel nem kell dicsekedni, az egyik nyert a csőcselékével, a másik vesztett. Egyébként amíg hatalmon volt az a vörös kisminkelt nárcisztikus barom, nem nagyon kereste, hívta orbánt, csak a trónolása utolsó idejében. Hát erre a blayboy baknyúlra nem kellene olyan nagyon büszkének lennetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.