Kulcsár Edina hétfőn jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem G.w.M, azaz Varga Márk személyében. Mint kiderült, már korábban is szerepeltek együtt a tévében Edinával, és Csuti mutatta be őket egymásnak. Edina új szerelme, Varga Márk 25 éves, a volt szépségkirálynő 31, azaz hat év köztük a korkülönbség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

️G.w.M️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

A 25 éves rapper tavaly azzal került be a TV2 Tények Plusz adásába, hogy bár korábban kenyérre sem volt pénze, 50 milliós lakást vett a kislányának.

Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M. tavaly májusban beszélt arról, most alapozza meg kislánya jövőjét. 

Akkor úgy fogalmazott, szeretné megalapozni a kis Melanie jövőjét.

Nagyon azon vagyok, hogy jövőképe legyen. Azon vagyok, hogy jó iskolát végezzen, hogy meglegyenek az alapkövek: egy lakás, jogosítvány, de inkább az, ha kitanul egy jó sulit, még könnyebb legyen az útja. Szóval azt szeretném, hogy ne vesszen el a világban

Mint kiderült, tavaly novemberben már mutatkozott együtt Edina és Márk, csak akkoriban még senki nem gondolta volna, hogy ebből bármi komolyabb is lehet. Az RTL Reggeli műsorában beszéltek – az akkor még – munkakapcsolatukról, mivel az előadó egyik klipjében is szerepelt a kétgyermekes anyuka – számolt be a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

️G.w.M️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Forrás: Bors, Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A korkülönbség mit sem számít erre a kis időre. El ne higgye senki, hogy ezek együtt fognak megöregedni. Győző gratulált Edinának a cigány kolbászhoz, na az biztosan jól működik még!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A 25 éves rappernek nem csak aranytorka van, hanem aranyszíve is. Lehet, hogy Marshall Bruce Mathers III művésznevén Eminem amerikai rapper is tőle tanult.
jesz
ez a celeb faszi nemsokára tiplizik...ő csak magára figyel, a többi reklámduma...mindenkit meg fog dugni, aki szembejön...az pedig nem javít a tartós kapcsolaton...mondjuk ez az edina sem atomtudós...
colibri
A korkülönbség mit sem számít erre a kis időre. El ne higgye senki, hogy ezek együtt fognak megöregedni. Győző gratulált Edinának a cigány kolbászhoz, na az biztosan jól működik még!
DR PRÉDlKÁTOR
@Horizont: Amíg sz@r van, verebek is vannak, akik "igénylik" ezt a gagyi előadást...
Eladott Ország
A rappelésen kívül van itt más biznisz is, amit jobb ha nem feszegetnek. Ezen a hazai kis piacon, éneklésből/zenélésből nem nagyon lehet megtollasodni, még a régi sztároknak sem, ha csak nem a családi örökség rá nem szakadt.
namihami
Elfojtott anyakomplexus az egyik oldalon és el nem fojtott abyagi komplexus a másikon.
""Két összeillő ember""---Szécsi Pali stílusban.
telegdilaci
@Horizont:Biztos nagyon meg dolgozott az 50-milliós lakásért,vajon az adóbevallása rendben van ennek a reppernek?
CsipkeRózsa
25 éves, két gyerek, a leendő feleségnél szintén van két gyerek, lehet, hogy megint jön két közös gyerek. Egyikük sem gondolt arra, melyik gyereket ki fogja nevelni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.