Ahogy arról már mi is beszámoltunk kormányközeli sajtó hetek óta azzal támadja Márthát, hogy milliárdos villája és Bentley-je van. Az üzletember szerint a róla megjelent fotók egy részét vagy titkos adatgyűjtéssel vagy megfigyeléssel szerezték. 

"Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka" – Orbán nevezte ki, most mégis teljes erőből támadja a fideszes média

A Ripost címe a cikknél a következő volt:

Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka: Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

Ahogy írták, újabb bizonyító erejű fotók és dokumentumok érkeztek a Metropol szerkesztőségébe a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról.

Kiderült, Mártha Imre nem csak egy luxusingatlant vásárolt magának Floridában, hanem egy magánszigeten(!) hamarosan egy reneszánsz (!) villa építésébe is belekezd.

- emelték ki, majd ehhez dokumentumokat és képeket is csatoltak.

Miközben szerintük Mártha Imre dőzsöl. Persze azt is kifejtette a propagandalap, hogy Budapest hanyatlik

Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, a közműcégeknél pedig folymatosan zajlanak az elbocsátások. 

- írták.

Mártha Imre a hvg.hu-nak adott interjújában elmondta, azért döbbent meg azon, hogy az állami tulajdonú zenei rádióban hallotta a nevét, mert ezzel a teljes NER médiabirodalom egy olyan magánszeméllyel foglalkozik, aki nem politikus és soha, sehol nem volt párttag. Ezzel kapcsolatban ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cappuccino
Egyszerű a képlet. Holvan a vagyonosodási vizsgálat. Mindjárt kiderűlne, hogy miből van a vagyona vagy kinek a stromana. Az adó hatóság nem áll a helyzet magaslatán, ha csak ismételten feti hatalmasságok nem engedik a vizsalatot.
magyar1
De sok embernél meg kellene csinálni a vagyonosodási vizsgálatot, de hát ők az irányítók, a kormány meg csak hallgat.Ez az ember is milyen sokat dolgozhatott fiatal kora ellenére, hogy ekkora vagyont szerzett.:)
namihami
Orbán által kinevezett Gyurcsány-fióka?
Akkor ez egy igazi KESMA-s fából vaskarika. Persze, ez csak egy, az elhanyagolható méretű és szintű, viszont megszámlálhatatlan számú orbáni bukfencekből.
ómió
Na, de efftársak! Van képetek a saját efftársatokat a "Zorbánra" hazudni? Ez lenne az "efftársi szolidaritás"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.