A liner írta meg, hogy beperli a magyar kormányt egy nagykanizsai férfi, aki az édesanyját és a testvérét is elveszítette a koronavírus miatt.

Oltás után halt meg az édesanyja – beperli az Orbán-kormányt egy nagykanizsai férfi
Kép: MTI/Vasvári Tamás

Ferincz Jenő húga a zalaegerszegi Szent Rafael Kórházban hunyt el, az édesanyja pedig a Kanizsai Dorottya Kórházban halt meg, mindketten a koronavírus következtében.

A gyászoló férfi elmondása szerint az édesanyja nem kapott megfelelő védelmet a kínai vakcinával, mert nem volt olyan jogi helyzetben, hogy dönthessen.

A húgától pedig el sem búcsúzhatott, mert mire az intézménybe ért, már átszállították őt a patológiára, ahová pedig nem engedték belépni. A férfi emellett abban sem biztos, hogy a zalaegerszegi intézménytől ténylegesen a húga hamvait kapta meg.

Vissy Beatrix, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) Magánszféra projektjének szakértője elmondta, hogy a látogatási tilalom nem vonatkozik a végstádiumban lévő betegekre, ennek alapján azonnal értesíteni kell a hozzátartozókat, ha látszik, hogy a folyamat visszafordíthatatlan

– olvasható a Blikk oldalán.

Forrás: Blikk/Liner
Címlapkép: Vasvári Tamás/MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Medvepapa
@Málna: A feljelentést, hogy szerencsétlen érezze, igaza van és ebben támogatókra talál.
ómió
Ez a "beperlés" az oltáshatékonyságot- és az oltás előtt aláírt nyilatkozat tartalmát hírből se ismerők számára ajánlott! A többinek "ellenjavallt"!
Málna
@Medvepapa: Dehát nincs igaza. A Sinopharmmal kapcsolatban semmiképp sem. Hiszen dönthetett volna úgy, hogy nem kéri.
Aki Én
@Málna: Sajnos igaza van. NE hanyagoljuk el a kormány, orbán személyes felelősségét.
Egyrészt kijelentette, hogy mindenkit megfognak gyógyítani. Másrészt aki bízott benne, elhitte, hogy biztonságos, hatásos...
Mint kiderült, nem annyira, de ezt sem lehetett még tudni, mikor már tukmálták, minden biztonság nélkül. Ma már ezt is tudjuk, hála a szorgalmas Hadházynak.
Málna
@Aki Én: Dehát biztonságos és hatásos. Kételyek pedig első perctől voltak, ezért sokan nem is adatták be. Mindenki eldönthette maga.
Medvepapa
78 évesen el fekvőben már 5 éve, vajon Ő mit dönthetett el??? Semmit. Beadták szegénynek, gond letudva, statisztikába felvezetve. " OSZT JÓ NAPOT " Ez a szomorú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.