Az ellenzéki politikus meggyőződése, hogy lesz miniszterelnök-jelölti vitája Orbán Viktorral.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A putyin csicskát nem engedi a főnöke vitázni MUHAHHAHA!!!
Be vannaxarva, félnek a szaresőtől Moszkvában, olyan gyalázatosak Mekkmesterék.
Farrrrrrrrrrrrrrrrhátra fidesz
Elképzelem amikor Kósa Lala huszár gúnyában farhátagol Tömjényi Zsótyival!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: Legyen a Te hited szerint. Mit gondolsz, milyen megfontolás a mögöt, hogy az IMF hitel nagy része az MNB trezorjaiba került Gyurcsány és Bajnai jóvoltából a forint stabilitásának megteremtéseként. Gondolkozz boci, talán nem lesz ökör belőled, és azután talán rá jössz, hogy miért is vágta bóvliba minden nagy minősitő az országot 2012-ben. Nem, nem Gyurcsány volt a miniszterelnök.
kereső
@KisTehen: Hát, nem a Te picsádról szól ez a történet- hanem inkább orbán scheggéről, akinek 2002 óta viszketett, hogy nem ő ült a "királyi bársonyszékben", mint mostanság a (nem) karmelitában. Ez a történet semmi másról nem szól, mint arról, amit irtam. A politikai és gazdasági hatalom megszerzéséről és orbán uralkodói mivoltáról. Mivel a liberalizmus és a konzervatimizmus sem "birja" el az autokráciát, ezért aztán fordult még egyet szélkakas. És mindezért nem drága- ,ja neki semmi sem- egy egész ország beáldozása, kifosztása, erkölcsi romba döntése.
Sámannus
@Málna: A te bajod csak az, hogy nem veszed figyelembe, hogy belépés feltételeinek egy évvel korábban kell teljesülni Az 4 év leteltével már az új kormánynak eurója van. Tudom a fideszeseknek nehezebb ezt megérteni, sebaj ismétlem a feltételeket kell biztosítani.
yeshche raz
A te bajod csak az, hogy nem veszed figyelembe, hogy belépés feltételeinek egy évvel korábban kell teljesülni Az 4 év leteltével már az új kormánynak eurója van. Tudom a fideszeseknek nehezebb ezt megérteni, sebaj ismétlem a feltételeket kell biztosítani.
Málna
@Sámannus: Kicsit nehéz a felfogásod. Én azt mondtam, olyat ígérjen, ami 4 éven belül megvalósul. Érted már? Vagy mondjam el még párszor?
Sámannus
@Málna: te érted, hogy még kussolni fogtok utána is?
levarosbukta
@KisTehen: Nehezen hihető egy olyan emberről aki papír nélkül csak egy boldog karácsonyt tud kinyögni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.