Nyilatkozatuk szerint őnekik felelősségük, hogy megvédjék a településük lakosait az országos politika konfliktusaitól, a települések pedig szépen fejlődnek a kormánynak köszönhetően.

A Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzetébe tartozó több polgármester is közös nyilatkozatban jelezte, hogy nem kérnek Márki-Zay Péter kampányrendezvényeiből – írja a hvg.hu.

Lázár János körzetének több polgármestere nem kér Márki-Zay kampányából – és ezt írásba is adták

Fotók: Facebook/Lázár János; Facebook/Márki-Zay Péter

Kollázs: propeller.hu

A lap szerint a választókörzetben most először fog szembekerülni Lázár János és Márki-Zay Péter. A választókörzet polgármestereinek háromnegyede egy nyilatkozatot aláírva arra kérik az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, hogy "ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát", és azt is kijelentik a nyilatkozatban, hogy nem vesznek részt az ellenzék szervezte kampányeseményeken.

A cikk szerint a magyarcsanádi polgármester, Farkas János kezdeményezte a nyilatkozatot, viszont több ellenzéki polgármester – Algyő, Mártély, Hódmezővásárhely és Csanádpalota –, valamint a fideszes vezetésű Mindszent sem ütötte rá a pecsétjét. Székkutas viszont szerepel az aláírók listáján, itt ugyanis Lázár korábbi kampányfőnöke, Szél István a polgármester.

„Településeink a kormánynak köszönhetően fejlődnek, gyarapodnak, nincs szükségünk kioktatásra, lenézésre, legfőképpen szánalomra”

- ezt a nyilatkozat kiadását kezdeményező magyarcsanádi polgármester mondta el egy sajtótájékoztatón, melyről a makohirado.hu tudósított. 

A nyilatkozatban arra is kitérnek az aláírók, hogy felelősséggel tartoznak a településeiken élőknek, hogy megvédjék őket az országos politika konfliktusaitól. Azt azért a végén hozzátették, hogy akárki lesz a választáson győztes a kerületben, azzal mindenképpen együttműködnek majd hatékonyan, gyakorlatiasan és értéksemlegesen.

A cikk szerint szeptemberben a makói romák önkormányzata azért hívott össze sajtótájékoztatót, hogy azon bejelentsék, ők Lázár Jánost támogatják. Ezt azért tették meg, mert elterjedt a híre a városban, hogy a romák az ellenzéket támogatják, ezt akarták sürgősen cáfolni.

Forrás: hvg.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezek a barom polgármesterek azt gondolják, hogy majd ők gondolkodnak a falu többi lakosa helyett?
Hát mit képzelnek ezek magukról?
Ők csak szolgák. A falu lakosainak a szolgái! Hogy merészelnek így alányalni a maffiának?
Aljas brigantik ezek, uralkodóknak képzelik magukat?
Mocskos maffiózók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
@Németh István: semmi értelmeset nem vártam tőled! A kérdésemre persze nem adtál választ. Amúgy meg én egy adófizető jobboldali érzelmű magyar ember vagyok. Ellentétben veled!
m73
Ki az a 17 barom,aki ezt az ökör rizikót lájkolta?
lampa laz
@Rizikó: Az én nőrokonaim nem szeretik a rizikót
Nessy
@m73: A bigott, szűk látókörű, illiberális fidesz hívők, gondolom!
Németh István
@m73: @Nessy: A helyzet az, hogyha a kérdés feltevője értelmetlenséget kérdez akkor, arra is értelmes választ kell adnia egy értelmes és a tisztességes nemzetirányítás irányában elkötelezett MAGYARNAK! Ezzel szembesültök folyamatosan, hogy próbáljuk a hozzám hasonló és én is helyre tenni az eszetek járását, finoman,olykor keményebben, ahogy érzékeljük az tőletek származó baromságok, sértegetések eldorádóját! És bizony mondom nektek; az @m73: ha megjelenik az maga a rizikó! Hi-hi-hi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.