Nyilatkozatuk szerint őnekik felelősségük, hogy megvédjék a településük lakosait az országos politika konfliktusaitól, a települések pedig szépen fejlődnek a kormánynak köszönhetően.

A Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzetébe tartozó több polgármester is közös nyilatkozatban jelezte, hogy nem kérnek Márki-Zay Péter kampányrendezvényeiből – írja a hvg.hu.

Lázár János körzetének több polgármestere nem kér Márki-Zay kampányából – és ezt írásba is adták

Fotók: Facebook/Lázár János; Facebook/Márki-Zay Péter

Kollázs: propeller.hu

A lap szerint a választókörzetben most először fog szembekerülni Lázár János és Márki-Zay Péter. A választókörzet polgármestereinek háromnegyede egy nyilatkozatot aláírva arra kérik az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, hogy "ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát", és azt is kijelentik a nyilatkozatban, hogy nem vesznek részt az ellenzék szervezte kampányeseményeken.

A cikk szerint a magyarcsanádi polgármester, Farkas János kezdeményezte a nyilatkozatot, viszont több ellenzéki polgármester – Algyő, Mártély, Hódmezővásárhely és Csanádpalota –, valamint a fideszes vezetésű Mindszent sem ütötte rá a pecsétjét. Székkutas viszont szerepel az aláírók listáján, itt ugyanis Lázár korábbi kampányfőnöke, Szél István a polgármester.

„Településeink a kormánynak köszönhetően fejlődnek, gyarapodnak, nincs szükségünk kioktatásra, lenézésre, legfőképpen szánalomra”

- ezt a nyilatkozat kiadását kezdeményező magyarcsanádi polgármester mondta el egy sajtótájékoztatón, melyről a makohirado.hu tudósított. 

A nyilatkozatban arra is kitérnek az aláírók, hogy felelősséggel tartoznak a településeiken élőknek, hogy megvédjék őket az országos politika konfliktusaitól. Azt azért a végén hozzátették, hogy akárki lesz a választáson győztes a kerületben, azzal mindenképpen együttműködnek majd hatékonyan, gyakorlatiasan és értéksemlegesen.

A cikk szerint szeptemberben a makói romák önkormányzata azért hívott össze sajtótájékoztatót, hogy azon bejelentsék, ők Lázár Jánost támogatják. Ezt azért tették meg, mert elterjedt a híre a városban, hogy a romák az ellenzéket támogatják, ezt akarták sürgősen cáfolni.

Forrás: hvg.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezek a barom polgármesterek azt gondolják, hogy majd ők gondolkodnak a falu többi lakosa helyett?
Hát mit képzelnek ezek magukról?
Ők csak szolgák. A falu lakosainak a szolgái! Hogy merészelnek így alányalni a maffiának?
Aljas brigantik ezek, uralkodóknak képzelik magukat?
Mocskos maffiózók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Vagyis Lázár minden kutyája aláírta. :(
Béla333
Ezek a barom polgármesterek azt gondolják, hogy majd ők gondolkodnak a falu többi lakosa helyett?
Hát mit képzelnek ezek magukról?
Ők csak szolgák. A falu lakosainak a szolgái! Hogy merészelnek így alányalni a maffiának?
Aljas brigantik ezek, uralkodóknak képzelik magukat?
Mocskos maffiózók!
Rizikó
Az aljas ellenzéki politikus mocsok útra kelt, hogy mindent bemocskoljon és megugasson! A józan emberek ebből nem kérnek!
Béla333
Az emberek el tudják dönteni, hogy kérnek-e a továbbiakban is a maffia által biztosított nyomorból, vagy változást szeretnének.
Nem kell egy polgármesterek által állított mesterséges "szűrő", ami meggátolja, hogy úgy dönthessenek, ahogy szeretnének.
Ez megint olyan kommunista tempó...
simmering73
Mocskos kormánypárti brigantik. Ugatnak mint a veszett kutyák. Józan emberek ebből nem kérnek!
Béla333
Lázár Janó az összelopkodott vadászkastélyában lakik? Vagy ezt sem tudhatják meg a környék lakosai?
Nyírfa
Azért beengedik a településekre, vagy rendőrök fogják elállni az útját? És az ellenzéki érzelmű , meggyőződésű lakosok maradhatnak , vagy kitelepítik őket? Vigyázni kell velük, még képesek, és Lázár , meg Orbán ellen szavaznak.
Persze, ha az aláírások ellenére győz a nemfidesz, akkor biztosítják az új képviselőket az együttműködésükről, mert a pénz beszél, a kutya meg ugat,
solidedge
Ezzel a polgármesterek megmutatták, hogy bunkók, tehát fideszesek.
Baker
Sőt, választást sem akarnak - ha kell, erről is kiadnak egy nyilatkozatot! És csak eperízű Orbán segget kérnek cserébe.
Vay Ákos
Márki egy idióta, aki legtöbb megnyalvánulásával a fideszt erősíti. De olyan akkor se nincsen, hogy polgármesterek írásba adják, hogy ők nem kérnek belőle... lehet, hogy az ellenzék nem is a kormánypárti polgármestereknek kan pányol. De hiába, ha egy demokrata polgári, akkor az nagyon demokrata. Ez a kioktatás, lenézés, szán a lom éppen lázár körzetiben érdekes, aki szerint de mindenki annyit ér, amennyije van. De ha egy demokrata polgári, akkor az nagyon demokrata...
Németh István
Ezt a moslékot (zay-barmot) ganajozó vellával kell elzavarni!!
Németh István
Ezt a moslékot (zay-barmot) ganajozó vellával kell elzavarni!!
Nessy
Igazuk van, hiszen más, ellenzéki önkormányzatokkal ellentétben, ők egyre több kompenzációt kapnak!
Nyírfa
@Nessy: 09.13

Ez számukra másodlagos. A köz mint előtag csak a közpénzben jelenik meg, amit számolatlanul költhetnek magukra, egyéb jelentéseitől elvonatkoztatnak. De hát ezért szimpatizálnak a fidesszel.
Aki Én
@Németh István: úgy gondoltad, ha már szart lapátolsz ide, akkor azt 2x is?
Németh István
Az önkormányzatokat végtére is az ÁLLAM működteti! Ugyebár az ÁLLAMI költségvetésből részesülnek - mindannak ellenére, hogy mint elviekben önálló gazdálkodó szervezetként működnek!!! Tehát ha ez igaz akkor az ÁLLAM vezetése felelős, hogy a z ilyen hülye az ÁLLAM ellen izgató selejtes figura a tulajdon képen-i (helyi) választott funkcióját miként, milyen módon látja el ha már tiszteletdíjat, ab ovo munkadíjat kap. A feladatainak ellátása egy nagy nulla - fogalma sincs, hogy mi történik a "nagy-falujában" Ezenkívül; kocsikázik minden fele, szállodát albérleteket fizetnek részére, eszik, iszik, orvosi ellátásban részesül, ruhát vesz magának azt tisztíttatja, stb.! NA EZ A HELYZET>> KI? KIK? HOGYAN? MI ALAPON? támogatják? EZ JÖVEDELEM VALÓJÁBAN!!! TEHÁT HOGYAN ADÓZIK? stb. Ez nem tűnt fel a kormánynak a "nagy-falú" polgárainak igazából senkinek, még a Lázár Úrnak sem akit mint ilyent személyes felelősség is terhel!???!!!
telegdilaci
@Béla333:Ez a Fidesz mentalitás, ne gondolkodj majd mi meg mondjuk mi a jó neked, ezért szeretik az irányítható buta Embereket,Ez a hihetetlenül gyalázatos aljas gerinctelen Lázárnak még mindig nyalják a szaros seggét holott már régóta nincs döntési helyzetben,amit lehetett már mindent el lopott magának!
Gauntlet
Aham. Az aláírók is mind érteksemlegesek voltak.
Szolgalelkű vigécek!
A romák meg kiszolgáltatottak.
Nessy
@KisTehen: Nem csak. Több ellenzéki önkormányzat sem kapott semmit! Míg pl. Debrecen számolatlanul.!
telegdilaci
Majd a választók eldöntik kinek a programját választják,egyébként ezek a Lázárhoz dörgölőző polgármesterek,miből gondolják hogy újra ők lesznek megválasztva?
fergeteg
A teknővájó katolikus programjával 6 felé lopnák szét Magyarországot külföldre.
6 párt = 6 féle lopás.
Toller Béla
A helyzet meg az, kedves kis krumplik, hogy akár rendőri segédlettel is megtarthatja ottani gyűléseit az ellenzék, és ott szólal fel MZP, meg bárki más is, ahol akar. Akinek nem tetszik, nem megy oda. Ha megfélemlítik, akkor sem megy oda, legfeljebb integet. De hogy a kormánynak köszönje akármilyen jólétét egy porfészek - az azért túlzás ! Köszönje a maga lakosainak, köszönjön meg minden támogatást, segítséget, együttműködést - tekintsen ki az országra ! Vagy kussoljon, szolgalélek !
csak úgy....
@fergeteg: "EGY hétre Dominikára utazom,addig nem kommentelek. " :)
Giovanni Alba
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet.
De az egyesült ellenzék kormányfő-jelöltje ne jöjjön kisvárosunkba/kisfalunkba elmondani a terveit és érveit, ne jöjjön ide, hogy akár kérdezni is lehessen tőle, mert az zavart okozna a fejekben.
Hazánkban a jogállam tekintetében minden a legnagyobb rendben van. Mindenkinek jogában áll a szabad véleménynyilvánítás, feltéve, ha otthon, a négy fal között teszi.
Szánalom.
Németh István
Most a Lázár Úrnak egy dolga van >> feljelentést tenni a nem megfelelő munkavégzés, a nemzet irritálása, lázítás, sikkasztás, adócsalás, stb.@m73: @Toller Béla: ti >> hallom már utaljátok vissza az ÁLLAMKINCSTÁRNAK amit illetéktelenül felvettetek 2010 óta, mi több leadtátok a nyilatkozatotokat,a Kormány hivataloknál, hogy lemondtok de még a nagyapáitok is mindenféle juttatásról, járandóságról! nyasdgem... a többit már tudjátok!
Németh István
@csak úgy...: viszed magaddal a masinádat is, hogy a zay kabaréból ki ne maradj! Remélem!
Most olvasom a zay koronavírusos! Na ez jó hír, remélhetőleg a víruska nem viccel és generálisan észhez téríti ezt a szarjankót! Már az orvosok azt is mondják, hogy azon kesereg, hogy Orbán Viktor nem veszi magához lábtörlőnek, azt is szívesen elvállalja, garanciával, csak a közelébe lehessen! Ez mindenesetre reményeket keltő hír !
kissé felnőttem
a sajátotokról ha figyelsz egyre nagyobb a gyülölködés amiből KÖSZ !!! tartsátok meg MI nem kérünk és ez napi szinten 99 % gőzzel csapodik ránk. mindez közpénzen??? ez a fő gazemberség.

.
lampa laz
@Rizikó: ki a fasz adott neked ennyi lajkot, te sült agyú?
Béla333
@lampa laz: 12.43
A szerkesztőség maffiabarát részlege néhány fillérért osztogatja. Vagy az is lehet, hogy ingyért, meggyőződésből...
Rizikó
@lampa laz: A nő rokonaid nem mondták?
csak úgy....
@Németh István: de nagy marha vagy te gyuszi pisti..
Néro
Mi a lófaszok vagytok ti ott tanyán élet halál ura ? Takarodjatok a bús büdös picsába tolvaj vezéretekkel egyetemben.
Rohadt moslék Fityma banda.
Nyírfa
@lampa laz: 12.43

Mindenben így csalnak. Izomból, csak azért is. Úgy csinálnak, mintha. Mintha duzzadnának az erőtől, mintha többségben lennének, mintha a tudás fája alól irányítanák a világot.
De az esetek többségében elég elolvasni egy-egy kommentjüket, hogy lássuk őket a maguk szűkre szabott kis világában.
lampa laz
@Rizikó: Az én nőrokonaim nem szeretik a rizikót
Nessy
@m73: A bigott, szűk látókörű, illiberális fidesz hívők, gondolom!
Németh István
@m73: @Nessy: A helyzet az, hogyha a kérdés feltevője értelmetlenséget kérdez akkor, arra is értelmes választ kell adnia egy értelmes és a tisztességes nemzetirányítás irányában elkötelezett MAGYARNAK! Ezzel szembesültök folyamatosan, hogy próbáljuk a hozzám hasonló és én is helyre tenni az eszetek járását, finoman,olykor keményebben, ahogy érzékeljük az tőletek származó baromságok, sértegetések eldorádóját! És bizony mondom nektek; az @m73: ha megjelenik az maga a rizikó! Hi-hi-hi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.