Egy hete nem válaszolta meg senki nyilvánosan azt a kérdést, hogy a „fóti verekedős orvosként elhíresült” Lestár Ferenc szabályosan praktizált-e az elmúlt tizenkét évben.

Egyelőre nincsenek megnyugtató válaszok a fóti verekedő orvos ügyében

Fotó: pixabay.com

A Telex hiába kereste ez ügyben többször a doktort foglalkoztató orvosközvetítő céget, az orvosok működési engedélyét nyilvántartó Országos Kórházi Főigazgatóságot (OKFŐ) és Fót városvezetését, egyelőre mindenki hallgat – írja a infostart.hu.

A lap hozzáteszi, hogy az orvosok publikus működési nyilvántartásában egyetlen Lestár Ferenc szerepel, akinek 2009-ben lejárt a működési engedélye. Ugyanakkor, ha ennek a Lestár Ferencnek a nyilvántartási számára (64377) keresünk rá a NEAK Orvos Bejelentő Programjában, akkor azt látjuk, hogy többek között a fóti ügyeleti szolgálat orvosaként rendelkezik beutalási és gyógyszerrendelési jogosultsággal is orvosként, és ugyanezen a számon szerepel orvos a MOK adatbázisában is.

Felhívják a figyelmet, az önmagában aggodalomra adhat okot, ha egy ennyire fontos információ kiderítésére és/vagy közlésére egy hét nem elegendő.

Forrás: infostart.hu

Címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ciki cilinek is lejárt, azt ő a tiszti főorvos
jesz
ha ez a körzeti orvos rajta volt bármilyen bérlistán, vagy ellátmánylistán, akkor a 12 év alatt csak kiderült volna a turpisság..sőt, ha covid ellen oltania is kellett, és kapta a túlmunkáért járó nyolcvanezret, akkor sem tűnt fel semmi?

Amúgy ha soha nem hibázott, nem kezelt félre betegséget, a betegek megvoltak vele, mondjuk nem kellett szeretni, akkor mi a baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.