A 4iG támogatása miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Nemzeti Választási Iroda elektronikus választási rendszerének üzemeltetése, adatbiztonsága is a cégé. Halló, civilek, halló, ellenzék, halló mindenki! Orbán- és fidesz közeli magáncég ellenőrzi majd a választásokat, mi a rosseb ez, ha nem tökéletes diktatúra? Készülnek az országgyűlési választásokra. Ha már egyszer – teljesen véletlenül? – leállt választáskor a számítógépes rendszer, akkor ez megtörténhet másodszor is, mégpedig úgy, hogy sem civileknek, sem pártoknak nem lesz joga semmit megkérdőjelezni, ellenőrizni, mert magáncég nem köteles az orrukra kötni adatokat.
Nyírfa
@Eladott Ország: A leállás mellett ráadásul ott nyúlnak bele, ahol csak akarnak. Némi megkönnyebbülést ad, hogy megfigyelési missziót kérnek az EP frakcióvezetői és 62 parlamenti képviselő. Biztosra veszem, hogy most szoros követéssel fogják figyelni, és ellenőrizni a választásunkat. Szégyen ugyan, hogy erre van szükség, de inkább ez a kontroll minthogy Orbán még egyszer győzelmet tudjon összefabrikálni magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.